QUOTE(kamejukas @ 2014 06 13, 14:30)
Hormonai normos ribose, tik Anti Tg - 495
Tai man tik seleno išrašė ir aš išsiprašiau, kad kokių vaistų dar. Daktarė parašė tiroksino, jei aš noriu, bet sakė nebūtina, nes hormonai normoj. Paskui pasitariau su poliklinikos endokrinologe - tai sakė, kad galiu negerti tiroksino - tai negeriu. O dabar galvoju, gal vis dėlto reikėjo gerti... Gal nebūtų tas mazgas toliau augęs
kažkaip manau, kad operuos, nes staigiai viskas vyksta pas mane... Ir sakė jei operuos - tai visą pjaus. Man diagnozavo autoimuninį tiroiditą...
Dėkui už vaistukų pavadinimą.
Paskaičiau vaistų aprašymą - tai jie nelabai man tinka, nes mano kraujospūdis žemas. Tada pamėginsiu valerijono, gal kiek padės...
Tai man tik seleno išrašė ir aš išsiprašiau, kad kokių vaistų dar. Daktarė parašė tiroksino, jei aš noriu, bet sakė nebūtina, nes hormonai normoj. Paskui pasitariau su poliklinikos endokrinologe - tai sakė, kad galiu negerti tiroksino - tai negeriu. O dabar galvoju, gal vis dėlto reikėjo gerti... Gal nebūtų tas mazgas toliau augęs

Dėkui už vaistukų pavadinimą.
Paskaičiau vaistų aprašymą - tai jie nelabai man tinka, nes mano kraujospūdis žemas. Tada pamėginsiu valerijono, gal kiek padės...
Man ir buvo, kad pulsas sokineja,turejau aibe nusiskundimu. Dabar esu issioperavus skydliauke ir viskas dabar liuks

o va vienos pazistamos giminaiciui sirdis stodavo vaistu milijona gere jau eilej sirdies stimuliatoriui stovejo. Na ir is protingi zmones paprotino skydiauke issitirt. Zmogus issityre paskyre vaistu skydliaukei tvarkyt ir nuo sirdies jokiu vaistu nebereikejo.