Sveikutės,
atsiranda ir man problemų. Mazgelis su atskira kraujotaka, 1 cm skersmens. Atskira kraujotaka - geras požymis ar blogas?
QUOTE(aleksa74 @ 2012 09 12, 20:20)
Dekui tau audrone uz info. Galvoju paimsiu krepsi su daiktais, ta prasme rubais ir knygom, bet neismesiu, duosiu, kad vyras sandeliuke palaikytu iki kito jodo, vis tiek dar teks vaziuoti. Idomu del maisto, kuri paimsiu su savim, kazin jis ten nepritrauks radiacijos? O kaip del vyro, ar grizus miegojot kartu, ar kazkiek reikia pasisaugoti. O tai kiek to vandens gerti, as daugiau 2 litru niekad neisgeriu. Atleisk, jei klausimai kvaili, bet kazkaip pradejau jaudintis, penktadieni vaziuoju, o darbu pilna, kaip cia viska spet iki joduoto poilsio.
Na maisto pasiimk kiek sunaudosi, ko ne- i siuksline, uzgyvensi:) vandens kiek gali isgerti tiek ir pasiskaiciuok triem dienom,dar arbatos, kavos, kokios sriubikes plikomos,pleckele ar vyniuko isidek sako gerai skaido radijacija:))) tik kad labai liudna vienam gerti:) instrukcijoj raso nemiegot 8 dienas, bet gydytojas is to juokiasi,sako saule irgi kenkia:))) del darbu nepergyvenk, ko nesuspesi, apsidirbsi gryzus, juk tik vienam savaitgaliui isvaziuoji

Rudene, neisivaizduoju del tos atskiros kraujotakos

QUOTE(aleksa74 @ 2012 09 11, 16:59)
audrone, apsviesk mane dar ar jodo palatose yra salta, nes galvoju, gal koki siltesni rubeli imesti, nes ruduo vis del to. Ir dar klausimukas, jei gulsiuos penktadieni, kazin, ar mane paleis namo pirmadieni.
Sveika,
Aš jodą gėriau du kartus: vieną kartą penktadienį, kitą - antradienį. Paprastai didžiąją dalį žmonių išleidžia 4 dieną, t.y. jei geri penktadienį, tada namo keliauji pirmadienį.

Papildyta:
QUOTE(Rudenė @ 2012 09 12, 20:31)
Sveikutės,
atsiranda ir man problemų. Mazgelis su atskira kraujotaka, 1 cm skersmens. Atskira kraujotaka - geras požymis ar blogas?
Kai aš turėjau antinksčio cistą, tai kraujotakos nebuvimą vertino kaip gerą požymį, bet nežinau ar visada tas pats. Man echoskopuojantis gydytojas aiškino, kad jei yra kraujotaka, tai reiškia, kad gerai aprūpinama visokiomis medžiagomis ir dėl to darinys auga, o tai nėra gerai.
Labutis visoms, paskutiniu metu labai retai čia beužsuku, galbūt todėl, kad jau beveik retas svečias pas gyd.Baranauską, po oeracijos jau 3m. praėjo. Noriu paklausti kas pas šį gyd. dažniau lankotės, gali apibūdint koks jis dabar kaip žmogus ir kaip gydytojas? Nes kai prieš metus pas jį buvau tai ir kalbėjo ir domėjosi sveikata, o dabar tik išrašą padavė ir sudiev. Likau nesupratusi tokio gyd. bendravimo su pacientu...
Svarstau gal dėl to , kad tyrimus dariausi nemokamai ir ats. laukiau 1,5m. Nieko nesupratau.

QUOTE(laktukas @ 2012 09 13, 21:44)
Labutis visoms, paskutiniu metu labai retai čia beužsuku, galbūt todėl, kad jau beveik retas svečias pas gyd.Baranauską, po oeracijos jau 3m. praėjo. Noriu paklausti kas pas šį gyd. dažniau lankotės, gali apibūdint koks jis dabar kaip žmogus ir kaip gydytojas? Nes kai prieš metus pas jį buvau tai ir kalbėjo ir domėjosi sveikata, o dabar tik išrašą padavė ir sudiev. Likau nesupratusi tokio gyd. bendravimo su pacientu...
Svarstau gal dėl to , kad tyrimus dariausi nemokamai ir ats. laukiau 1,5m. Nieko nesupratau. 

Labas, gal tau viskas gerai ir neturejo ka pasakyti

QUOTE(Rudenė @ 2012 09 12, 20:31)
Sveikutės,
sveika, atskira kraujotaka nera geras pozymis, mazgas jau nemazas,
o jis saltasis ar karstasis?
Sveikutes likimo drauges. Grizau is jodo. reikes dar 2 ir tikraiusia 3, nes zidinis nemazas dar liko. Nezinau, kaip istversiu, vos iki pirmadienio isgyvenau, nes su 5 neisleido, antradieni buvo apie 3, tai leido namo. Labai moraliskai sunku. Cia namuose dabar save kontroliuoju. Bet kai pagalvoju apie sekancia doze, tai sunku ant sirdies.
Sveikutes
As jau po antro jodo ir dziaugiuosi,kad daugiau nebereiks
Nes kai oras vesokas,nelabai norisi to vandenuko gerti,daugiau arbatytes geriau,o ir maudytis nemalonu,kai salta islindus is dusiuko
Si kart gryzau su 1.3 radiacijos,kas mano manymu visai nedaug. Gyvenau dvivietej palatoj,su ta pacia druge kaip ir pirma syki,viskas liuks 
Papildyta:
Keista isleidimo politika
Pirma syki kai gulejau,mane isleido su 1.8,o palatos drauge isleido su 5.5
Nieko negali suprasti.

Papildyta:
QUOTE(aleksa74 @ 2012 09 18, 22:34)
Sveikutes likimo drauges. Grizau is jodo. reikes dar 2 ir tikraiusia 3, nes zidinis nemazas dar liko. Nezinau, kaip istversiu, vos iki pirmadienio isgyvenau, nes su 5 neisleido, antradieni buvo apie 3, tai leido namo. Labai moraliskai sunku. Cia namuose dabar save kontroliuoju. Bet kai pagalvoju apie sekancia doze, tai sunku ant sirdies.
Keista isleidimo politika

Sveikos, sudetingas tas laikotarpis, bet reikia istverti. As irgi siaubingai nenoriu to jodo, ir ne tiek del buvimo ten, o del namu, nea man cia dar buna karantinas visa savaite. Vakar ziurejau parsiusta Baranausko israsa, ir radau diagnoze pakeista, buvo folikuline carcinoma, dabar papiline su folikulu, kazkas panasaus..man irgi likusi skydliaukes geldele, reikes 2-3 karto, bent taip sake ir tikiuosi kad to uzteks.
Vakar buvau nedarhingumo komisijoj, pralaukiau tris valandas, uztrukau dvi minutes pas juos, atsakymai tik pirmadieni, smalsu kiek cia skirs ir kiek tu pinigeliu gausiu.
Sutikau ten viena moteri , isikalbejom, pasisakiau kas man yra, sako: nu dabar jau ta liga mados reikalas, kur nepasisuksi,- ten vezys. *****, kaip pikta pasidare..
Vakar buvau nedarhingumo komisijoj, pralaukiau tris valandas, uztrukau dvi minutes pas juos, atsakymai tik pirmadieni, smalsu kiek cia skirs ir kiek tu pinigeliu gausiu.
Sutikau ten viena moteri , isikalbejom, pasisakiau kas man yra, sako: nu dabar jau ta liga mados reikalas, kur nepasisuksi,- ten vezys. *****, kaip pikta pasidare..