QUOTE(Kriiste @ 2012 09 22, 21:23)
o Ritatitas ne ABA taiko
o gal kaip tik reikejo test - as galvoju kad cia ir yra esme atkreipt vaiko demesi i save jo paties veiksmais - kokie jie bebutu, po truputi i juos ivedant kazka naujo - kad ir jis ta "naujo" isisavintu, ismoktu perimtu
Aisku tai ilgas monotoniskas darbas - bet tikiu kad veiksmingas
As irgi tik ka po filmoterapijos - apsipatenkinus - labai ikvepiantis filmas
, tik man keistas tas vaikiukas labai - toks jausmas kad jis visa laik tik sedejo, niekur nejo, net neverke - idomu realiai taip gali but? 

o gal kaip tik reikejo test - as galvoju kad cia ir yra esme atkreipt vaiko demesi i save jo paties veiksmais - kokie jie bebutu, po truputi i juos ivedant kazka naujo - kad ir jis ta "naujo" isisavintu, ismoktu perimtu

As irgi tik ka po filmoterapijos - apsipatenkinus - labai ikvepiantis filmas

Tai va, ka as ir sakau, kad toki vaika, kuris tik sedi, niekur neina, neisterikuoja, tik suka ta savo lekstute, palinguoja, tai lengviau ir megdziot, pritaikyt ta programa. Gal ir man reikejo but kantresnei nors ji toli grazu nesedi, nuolatos migruoja is vietos i vieta arba praso, kad sokciau su ja pagal muzika(paskutinis pomegis). Siaip pagal ta Son Rise programa tai kiek ziurejau youtube, reikia paruost kambari, kuriame nebutu nieko, isskyrus staliuka ir dvi kedes(darbui su vaiku). Daugiau nieko neturi jame buti, nei spintu, juo labiau TV ar pan. Mes tokios galimybes neturim, o tai trukdo vaikui susikoncentruot, be to neisivaizduoju kaip ja reiketu uzlaikyt tame kambaryje. Bet va jei butu tinkamos salygos(tas atliekamas kambarys) tai gal bandyciau dar kart, labai jau man patiko filmo pabaiga