man atrodo kad butent todel,jei yra kazkokios problemos su pirmuoju vaikuciu butinai teveliai butu siunciami pas genetikus ir viskas istiriama kiek imanoma.o netaip kaip dabar dauguma nera buve,o as va paprasiau siuntimo ana savaite pas genetikus tai net keli gydytojai manes paklause o kam man to reikia,ka as suzinosiu jei seimoj tokiu atveju nera

? tai o gal suzinosiu,kodel iskart tokia nuomone is gydytoju puses?gal as sprendziu broliuku ir sesuciu klausima,ir tai man padetu issiaiskinti ar nera rizikos? pas draugus berniukui rase autizma,mama niekaip negalejo susitaikyti,gimineje tokiu atveju nera,issiprase pas genetikus ir dabar laukia atsakymu del itariamo trapiosios x chromosomos sindromo.zinoma cia diagnoze ne is geruju bet tevams butu bent jau aiskumas ir daugiau vaiku neplanuos...
tos moters situacijos ir as nesuprantu,aisku dabar vaikai jau YRA,ir jos siekis tiems vaikams padeti yra normalu (sprendziu is tavo posto,nezinau kaip ten viskas ),bet zinoma kad reikejo nebegimdyti daugiau..nebent jie suzinojo apie ta liga tik tada kai jau visus vaikucius turejo