Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

Sveikos merginos 4u.gif

Galvojau kad citologinio tyrimo teks laukti ilgiau, bet syryta sulaukiau skambucio is klinikos, ir ka, atsakymas geras, pakytimu nera thumbup.gif ir kaip taip gali buti pati nesuprantu, juk buvo rastas ir hsil ir lsil o dabar , esu begalo laiminga ir dekinga ginei, ir dziuagiuosi kad nuejau privaciai, o tai jau butu mane isoperave... doh.gif o dabar galim linksmai sau su vyru vaikucius planuoti wub.gif bet penktadieny vistiek einu dar konsultacijai del nestumo, nors sake kad galiu ateiti po metu pakartotinam citologiniui blush2.gif pasirodo kad vyksta stebuklai wub.gif
Mano citloginio atsakymas kury katik persiunte el,pastu : Nėra intraepitelinių pokyčių arba piktybinio naviko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinute: 13 lapkričio 2012 - 09:38
QUOTE(Tetavova @ 2012 11 12, 22:48)
pries 2 savaites padare ir man konizacija... Gine siunte biopsijai, bet gydytoja,kuri turejo operuot pamaciusi,kad jau 2 atsakymai su HSIL-u nusprende,kad nebera ko vilkinti,reik daryt konizacija...
gavau pilna narkoze, 15 min ir viskas... namo ta pacia diena neisleido..
bet didysis sokas ivyko siandien, kai nuvaziavusi pasirodyti savo ginei neradau atsakymo ...operavusi gydytoja sako,kad idave, o mano gine sako,kad negavo...
nu  nors uzsikauk!!!!
net nezinau ka daryti.... nuejusi i skyriu gavau tik israsa apie operacija.... ka daryti? neisivaizduoju...laukti gal atsiras? nu kazkoks kosmaras...

doh.gif virsune doh.gif kaip taip galima.tegu tik iesko,gi issiunte vistiek i laboratorija tirt,neisidejo,nei viena i kisene.tai kompe nieko nesuvede operavusi gine,kad israsa atiduot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 10:35)
Sveikos merginos  4u.gif

Galvojau kad citologinio tyrimo teks laukti ilgiau, bet syryta sulaukiau skambucio is klinikos, ir ka, atsakymas geras, pakytimu nera  thumbup.gif  ir kaip taip gali buti pati nesuprantu, juk buvo rastas ir hsil ir lsil o dabar , esu begalo laiminga ir dekinga ginei, ir dziuagiuosi kad nuejau privaciai, o tai jau butu mane isoperave...  doh.gif  o dabar galim linksmai sau su vyru vaikucius planuoti  wub.gif  bet penktadieny vistiek einu dar konsultacijai del nestumo, nors sake kad galiu ateiti po metu pakartotinam citologiniui  blush2.gif  pasirodo kad vyksta stebuklai  wub.gif
Mano citloginio atsakymas kury katik persiunte el,pastu : Nėra intraepitelinių pokyčių arba piktybinio naviko.  thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif didziausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 11 13, 10:39)

sveikinimai  4u.gif didziausi 4u.gif

Ačiū blush2.gif

O jūs merginos laikykites viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 11:35)
Sveikos merginos  4u.gif

Galvojau kad citologinio tyrimo teks laukti ilgiau, bet syryta sulaukiau skambucio is klinikos, ir ka, atsakymas geras, pakytimu nera  thumbup.gif   ir kaip taip gali buti pati nesuprantu, juk buvo rastas ir hsil ir lsil o dabar , esu begalo laiminga ir dekinga ginei, ir dziuagiuosi kad nuejau privaciai, o tai jau butu mane isoperave...  doh.gif  o dabar galim linksmai sau su vyru vaikucius planuoti  wub.gif  bet penktadieny vistiek einu dar konsultacijai del nestumo, nors sake kad galiu ateiti po metu pakartotinam citologiniui  blush2.gif  pasirodo kad vyksta stebuklai  wub.gif
Mano citloginio atsakymas kury katik persiunte el,pastu : Nėra intraepitelinių pokyčių arba piktybinio naviko.  thumbup.gif

Oho kas per stebuklai, sveikinimai didziausi 4u.gif o sako kad hsil nepraeina savaime.. Man is pradziu buvo rastas LSIL, gydyt uztikrino kad galiu laukti ir pan, nes taip greit neregresuos, o pusmecio jau HSIL pasidare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantheriuke: 13 lapkričio 2012 - 10:17
QUOTE(pantheriuke @ 2012 11 13, 11:13)
Oho kas per stebuklai, sveikinimai didziausi  4u.gif  o sako kad hsil nepraeina savaime.. Man is pradziu buvo rastas LSIL, gydyt uztikrino kad galiu laukti ir pan, nes taip greit neregresuos, o pusmecio jau HSIL pasidare  doh.gif

as irgi netikejau stebuklais, bet labai jau nenorejau operacijos, galvojau kad tik butu lengvesne stadija kad dar pasigimdyt speciau ... ir stai yvyko stebuklas kurio tikrai nesitikejau , bet esu begalo dabar laiminga... o kas ka sako tai visai, pvz dabar pas ta gyditoja kur pries pora savaiciu buvau ir kur sake kad krirtine situacija ir tik operuotis tai jau tikrai nebeisiu..... kur tau, butu jau isoperavus jei buiau sutikus..... unsure.gif visada reikia konsultuotis su keliais medikais, ir isiklausyti savo vidinio balso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 12:23)
as irgi netikejau stebuklais, bet labai jau nenorejau operacijos, galvojau kad tik butu lengvesne stadija kad dar pasigimdyt speciau ... ir stai yvyko stebuklas kurio tikrai nesitikejau , bet esu begalo  dabar laiminga... o kas ka sako tai visai, pvz dabar pas ta gyditoja kur pries pora savaiciu buvau ir kur sake kad krirtine situacija ir tik operuotis tai jau tikrai nebeisiu..... kur tau, butu jau isoperavus jei buiau sutikus.....  unsure.gif  visada reikia konsultuotis su keliais medikais, ir isiklausyti savo vidinio balso  blush2.gif

dziugu kad tau viskas gerai 4u.gif o tu minejai kad kazkokias zoleliu zvakutes naudojai? kas ten per zvakutes? ar gali but kad nuo ju tavo tyrimai pagerejo? o gal kazka dar darei? gal pakeitei mityba?

Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 12:23)
as irgi netikejau stebuklais, bet labai jau nenorejau operacijos, galvojau kad tik butu lengvesne stadija kad dar pasigimdyt speciau ... ir stai yvyko stebuklas kurio tikrai nesitikejau , bet esu begalo  dabar laiminga... o kas ka sako tai visai, pvz dabar pas ta gyditoja kur pries pora savaiciu buvau ir kur sake kad krirtine situacija ir tik operuotis tai jau tikrai nebeisiu..... kur tau, butu jau isoperavus jei buiau sutikus.....  unsure.gif  visada reikia konsultuotis su keliais medikais, ir isiklausyti savo vidinio balso  blush2.gif

O pas tave yra zaizdele ar ne? As operacijos ir labai labai nenorejau, geriau papildus, kurie ale stabdo pakitusiu lasteliu gamyba ir jas naikina, bet kad tai nieko negelbejo, o dar pakitimai i blogaja puse issivyste, as ir buvau pas 3 gydytojus, ir labai tikejau kad vistik operacijos neprireiks, bet yra kaip yra, susitaikiau ir dabar noriu kuo greiciau issioperuoti, bet kaip tycia vis kazkas sutrukdo, turiu dabar kita sav operuotis, bet velgi neaisku kaip kas bus.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 11:23)

labai džiugios žinios thumbup.gif

bet biskutuką man mistika dėl tokio išgijimo g.gif galbūt tikrai naudojot kažkiokias priemones ar gydymo metodus g.gif o gal tepinėlis buvo blogai paimtas g.gif
Atsakyti
onkocitologinio tyrimo rezultatas labai priklauso ir nuo to kaip gerai yra paimtas tepinelis nuo kaklelio. tuos tepinelius dazniausiai "ziuri" kompas ir tada, jei nera gerai paimtas tepinelis, tada ir kompas gerai "nepamato".
siaip geriausia, kai tuos tepinelius ziuri per mikroskopa zmogus ir tada klaidu isvengiama.
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2012 11 12, 20:48)
pries 2 savaites padare ir man konizacija... Gine siunte biopsijai, bet gydytoja,kuri turejo operuot pamaciusi,kad jau 2 atsakymai su HSIL-u nusprende,kad nebera ko vilkinti,reik daryt konizacija...
gavau pilna narkoze, 15 min ir viskas... namo ta pacia diena neisleido..
bet didysis sokas ivyko siandien, kai nuvaziavusi pasirodyti savo ginei neradau atsakymo ...operavusi gydytoja sako,kad idave, o mano gine sako,kad negavo...
nu  nors uzsikauk!!!!
net nezinau ka daryti.... nuejusi i skyriu gavau tik israsa apie operacija.... ka daryti? neisivaizduoju...laukti gal atsiras? nu kazkoks kosmaras...

Hmmm, mistika... siaip laboratorijose visus atsakymus i kompa suveda. Reikia prasyt kopijos 4u.gif

rubinute, dziugu del taves thumbup.gif Nenoriu gasdint, bet man Lietuvoj padare onkocitologini, sake idealu viskas, po poros menesiu pasitikrinau pas save Airijoj, rado HSIL, ko pasekoje konizacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2012 11 13, 13:27)
Hmmm, mistika... siaip laboratorijose visus atsakymus i kompa suveda. Reikia prasyt kopijos  4u.gif

rubinute, dziugu del taves  thumbup.gif  Nenoriu gasdint, bet man Lietuvoj padare onkocitologini, sake idealu viskas, po poros menesiu pasitikrinau pas save Airijoj, rado HSIL, ko pasekoje konizacija  doh.gif

Greiciausiai jums buvo netinkamai paimtas tepinelis...nes per pora menesiu toks pokytis mano galva nelabai tiketinas... g.gif Man paskutini karta kai eme, tai ziurejo su kolposkopu, poto eme citologini ir del ZPV viruso...Gulint kedej labai jau ilgai pasirode.. blink.gif Ankciau kai imdavo kitos gydytojos tai tikrai zymiai trumpiau uztrukdavo ir nieko beveik nesijausdavo.. g.gif
Atsakyti
Sakykit, prašau, o toms kurioms buvo padaryta konizacija gavot tik išrašą iš ligoninės, ar galėjot pačios pamatyti tyrimų atsakymus?
Šiandien pasiskambinau Dėdinienei (KUL) tai buvau apšaukta kokių dar tyrimų atsakymų aš noriu...( košmaras o ne gydytoja)
Nes po onkocitologinio tyrimo pati mačiau atsakymą iš laboratorijos. Dabar jo nerasta.
Atsakyti