QUOTE(Tetavova @ 2012 11 12, 22:48)
pries 2 savaites padare ir man konizacija... Gine siunte biopsijai, bet gydytoja,kuri turejo operuot pamaciusi,kad jau 2 atsakymai su HSIL-u nusprende,kad nebera ko vilkinti,reik daryt konizacija...
gavau pilna narkoze, 15 min ir viskas... namo ta pacia diena neisleido..
bet didysis sokas ivyko siandien, kai nuvaziavusi pasirodyti savo ginei neradau atsakymo ...operavusi gydytoja sako,kad idave, o mano gine sako,kad negavo...
nu nors uzsikauk!!!!
net nezinau ka daryti.... nuejusi i skyriu gavau tik israsa apie operacija.... ka daryti? neisivaizduoju...laukti gal atsiras? nu kazkoks kosmaras...

virsune

kaip taip galima.tegu tik iesko,gi issiunte vistiek i laboratorija tirt,neisidejo,nei viena i kisene.tai kompe nieko nesuvede operavusi gine,kad israsa atiduot?
Papildyta:
QUOTE(rubinute @ 2012 11 13, 10:35)
Sveikos merginos
Galvojau kad citologinio tyrimo teks laukti ilgiau, bet syryta sulaukiau skambucio is klinikos, ir ka, atsakymas geras, pakytimu nera

ir kaip taip gali buti pati nesuprantu, juk buvo rastas ir hsil ir lsil o dabar , esu begalo laiminga ir dekinga ginei, ir dziuagiuosi kad nuejau privaciai, o tai jau butu mane isoperave...

o dabar galim linksmai sau su vyru vaikucius planuoti

bet penktadieny vistiek einu dar konsultacijai del nestumo, nors sake kad galiu ateiti po metu pakartotinam citologiniui

pasirodo kad vyksta stebuklai

Mano citloginio atsakymas kury katik persiunte el,pastu : Nėra intraepitelinių pokyčių arba piktybinio naviko.
sveikinimai

didziausi