QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 04, 11:56)
na ir liuks. jau 1000 kart geriau toks atsakymas nei kuri nors vezio stadija
man dar tokie va pasvarstymai kyla pašalina pažeistą kaklelio vietą ane. Bet jei lieka ŽPV arba ir toliau vyksta lėtinis uždegimas tai nė viena neapsaugota,kad nepradės veiksmas vykti kitoj vietoj kaip ir ane? Skaičiau,kad GK vystosi tik kaklelyje, tai kaip suprantu jei ir toliau negerumai vyksta galima ir visą jį pašalinti, tai jei nėra kaklelio taip gaunasi,kad nėra ir galimybės atsirasti GK?

nu reiks paklaust gydytojos smulkiau apie tai manau kas kas bet ji tikrai pasakys.
neramu kažkaip prieš atsakymą, ką gi ten rado

pagaunu save galvojant, o kas jei, o kas jei ....

raminuos tik tuom,kad jei jau būtų kažkas beisesnio tai jau ir biopsija greičiausiai būtų tai parodžius
Aha, man irgi tokios mintys kyla, nes kaip ir gydyt sakė būna operacijos metu visą pakitusį plotą pašalini, o pakitimai vistiek toliau vystosi, tai irgi taip pat manau jei pašalinus visą GK, juk nebūtų kur jiem vystytis toliau? tik kažin kaip paskui, kai nėra kaklelio ar neprasidėtų kur gimdoj ar kiaušidėse, bet čia gal jau atskiri dalykai, ir pvz ŽPV ten gal nebegyvena ir negali nieko blogo padaryti?
o dėl atsakymų suprantu kaip jautiesi, aš grįžau namo po operacijos buvo tokia ramybė apėmusi, paskui pradėjau galvoti apie rezultatus ir apėmė baimė, o kas jei.. bet paskui vėl praėjo kažkiek laiko ir vėl aplankė ramybė ir atsakymų sužinoti skambinau jau pakankamai ramiai nusiteikus. O mes moterys ir natūralu kad jaudinamės, kad galvojam ir apgalvojam įvairius variantus, lengviausia manau kitiem iš šalies pasakyti, kad viskas bus gerai, o gerai juk gali ir nebūti, kas nesusidūrė su tuom nelabai ir supranta. Dabar linkiu stiprybės ir kantrybės sulaukti atsakymų

ir manau, kad ir kaip tikėtum kad viskas bus gerai, kažkur giliai kamputyje vistiek nerimas kirbės, ir manau mum visom, tą patyrusiom, po tokių tyrimų atsakymų, po operacijų, visada visada bus nerimas kiekvieną kartą tikrinantis