QUOTE(nomedute @ 2013 03 06, 17:33)
Pakitimai gali vykti ir kazkur giliau kanaluose, ne butinai jie matomi isoriskai. Man taip buvo, ginekologai mikroskopu jokiu pakitimu nemate. Lasino ant GK ir jodo, sako tada pasimato, bet pas mane nei velnio, viskas svaru grazu... Pakitimai buvo pastebeti tik po PAP testuko, testas rode HSIL.. vasario men atliko konizacija, nes biopsija butu netikslinga daryti, kadangi kai pakitimai isoriskai nematomi, neaisku is kurios dalies paimtu ta gabaleli biopsijai, jei paimtu is sveiko ploto jokios naudos is to tyrimuko.. Kiek pasakojo mane operaves gydytojas, tokiu atveju kaip mano pjauna kuo mazesniu sluoksniu aplink visa kakleli, beveik kaip tu sakai "na ura"

nes kito varianto nera, kai nesimato kur...Pirmadieni suzinojau konizacijos rezultatus, jie CIN2 ir kaip gydytoja pasake, tai cia nera labai baisu, laiku pagautas tas "zarazas" isitaises
vot kaip. nu kiekviena istorija absoliuciai skirtinga.
o ar pavyko viska pasalinti?
QUOTE(lutte @ 2013 03 06, 18:55)
Labuka, siandien PAP gavau atsakyma - LSIL. pas gydytoja dar nebuvau, panos kas manes laukia toliau? labai bijau, o pas gyd talonas tik kita savaite

kas patyre sitam reikale gal galit trumpai apsviesti?
greiciausiai laukia ZPV tyrimas,o tada priklausomai nuo to ar jis teigiamas ar ne po trumpesnio ar ilgesnio laiko tyrimo kartojimas. LSIL daug procentu kad gali isnykti savaime