QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2013 03 27, 23:01)
Sveikutes,
vis uzsuku cia tyliai , jauku pas jus
Lerikyte, sveikinu su gerais rezultatais ir taip sauniai atlaikius operacija

Tavo pasisakymai taip optimistiskai nuteikia

, gera, kad yra tokiu zmoguciu, kurie patys turedami del ko nerimaut, sugeba kitiems ikvept drasos ir tikejimo, aciu, kad cia esi
Gal galit patart, ka man daryt - priminsiu, sausi daryta biopsija, atsakymas - cervicitas. Sugerem antibiotikus ir daugiau pas gydytojus dar nebuvau. Kai skambinausi biopsijos atsakymu gydytoja pasake - kolkas nieko blogo, bet bendraut su mumis nepamirsk. Planuoju balandi apsilankyt KMUK, nes po menesio isvaziuoju i uzsieni, ir mastau, ar man daryt citologini, ar prasytis biopsijos del visa ko?Nes isvaziavus, nezinia, kas kada ten man padarys tuos tepinelius, o jei atsakymai butu ne kokie, kol paskirs biopsija, tai maziausiai pusmetis praeis. Ka patartumet?
Beje, naujai prisijungusiom likimo draugems geriausi linkejimai
aciu labai, net susigedau
Aš manau, kad užtektų ir tepinėlio. Visgi manau,kad nėra gerai tą kaklelį žnaibyt ir žnaibyt...

jei sausį darėt o jame buvo tik cervicitas tai po keturių mėnesių tikrai netikiu,kad bus nei CIN2, nei CIN3. Kitas klausimas velgi,kuriam laikui isvaziuojat? ne viskas ten taip greitai vyksta su tais pakitimais... aišku būna išimčių, bet.... Per keturis mėnesius negalėjo radikaliai kažkas pasikeist, o ypač, jei jau biopsija daryta buvo.
QUOTE(Jolanciuxas @ 2013 03 28, 00:05)
Aciu visom

Graziai parase Sherrie, kad kai kurios tikrai turedamos bedu sugeba taip graziai mum paaiskinti viska ir nuraminti

ACIU
Kai turesiu kokiu ziniu, o jos tik uz menesio

parasysiu. O tuo tarpu skaitysiu jusu pasisakymus ir eisiu susipazinti su kompiuteriu ir siuo forumu, nes tiek temu, kad oho. Kur as seniau buvau?
aha, tik atsargiai skaitykit, nes kartais reikai atsirinkti, būna ir tokių dalykų čia prirašyta,kad laidotis norisi eit