Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

QUOTE(Ramce @ 2013 03 27, 19:35)
Sveikos, buvau siandien onkologiniam, pakartotinis OCT - LSIL. gydytojas norejo manim atsikratyt 3menesiam, labai skubejo kazkur, bet, kai pati uzklausiau del biopsijos pasidare labai mandagus ir atliko. sako, jei tik jums nuo to ramiau bus. o man tikrai ramiau bus. tai va, dabar 2sav laukimo.

ir gerai padaret,manau. o priminkit, jus konizacija turejus?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 27, 19:07)
ir gerai padaret,manau. o priminkit, jus konizacija turejus?

ne, pirma karta jis mane bande gasdint operacija, sake siaip negrazus vaizdas, reiktu konizacijos, bet as niekur neskubu, tegul nesitiki. jie turbut ten iprate vienas du ir pjaunam. doh.gif jau ir taip esu pakankamai operuota, pries 5 metus toki pati kelia perejau su skydliauke, tik tada niekur nesidejau, teko puse ispjaut.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 03 27, 20:16)
ne, pirma karta jis mane bande gasdint operacija, sake siaip negrazus vaizdas, reiktu konizacijos, bet as niekur neskubu, tegul nesitiki. jie turbut ten iprate vienas du ir pjaunam. doh.gif jau ir taip esu pakankamai operuota, pries 5 metus toki pati kelia perejau su skydliauke, tik tada niekur nesidejau, teko puse ispjaut.

geraigerai kad biopsija pasirinkot, po jos bus aisku kas kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 27, 20:05)
geraigerai kad biopsija pasirinkot, po jos bus aisku kas kaip  4u.gif

tikrai, o tai butu reikeje vel laukt 3men ir prisigalvot nesamoniu. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

vis uzsuku cia tyliai , jauku pas jus wub.gif

Lerikyte, sveikinu su gerais rezultatais ir taip sauniai atlaikius operacija 4u.gif 4u.gif Tavo pasisakymai taip optimistiskai nuteikia wub.gif , gera, kad yra tokiu zmoguciu, kurie patys turedami del ko nerimaut, sugeba kitiems ikvept drasos ir tikejimo, aciu, kad cia esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal galit patart, ka man daryt - priminsiu, sausi daryta biopsija, atsakymas - cervicitas. Sugerem antibiotikus ir daugiau pas gydytojus dar nebuvau. Kai skambinausi biopsijos atsakymu gydytoja pasake - kolkas nieko blogo, bet bendraut su mumis nepamirsk. Planuoju balandi apsilankyt KMUK, nes po menesio isvaziuoju i uzsieni, ir mastau, ar man daryt citologini, ar prasytis biopsijos del visa ko?Nes isvaziavus, nezinia, kas kada ten man padarys tuos tepinelius, o jei atsakymai butu ne kokie, kol paskirs biopsija, tai maziausiai pusmetis praeis. Ka patartumet? 4u.gif

Beje, naujai prisijungusiom likimo draugems geriausi linkejimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom 4u.gif Graziai parase Sherrie, kad kai kurios tikrai turedamos bedu sugeba taip graziai mum paaiskinti viska ir nuraminti wub.gif ACIU 4u.gif
Kai turesiu kokiu ziniu, o jos tik uz menesio g.gif parasysiu. O tuo tarpu skaitysiu jusu pasisakymus ir eisiu susipazinti su kompiuteriu ir siuo forumu, nes tiek temu, kad oho. Kur as seniau buvau? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2013 03 27, 23:01)
Sveikutes,

vis uzsuku cia tyliai , jauku pas jus  wub.gif

Lerikyte, sveikinu su gerais rezultatais ir taip sauniai atlaikius operacija  4u.gif  4u.gif Tavo pasisakymai taip optimistiskai nuteikia  wub.gif , gera, kad yra tokiu zmoguciu, kurie  patys turedami del ko nerimaut, sugeba kitiems ikvept drasos ir tikejimo, aciu, kad cia esi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal galit patart, ka man daryt - priminsiu, sausi daryta biopsija, atsakymas - cervicitas. Sugerem antibiotikus ir daugiau pas gydytojus dar nebuvau. Kai skambinausi biopsijos atsakymu gydytoja pasake - kolkas nieko blogo, bet bendraut su mumis nepamirsk. Planuoju balandi apsilankyt KMUK, nes po menesio isvaziuoju i uzsieni, ir mastau, ar man daryt citologini, ar prasytis biopsijos del visa ko?Nes isvaziavus, nezinia, kas kada ten man padarys tuos tepinelius, o jei atsakymai butu ne kokie, kol paskirs biopsija, tai maziausiai pusmetis praeis. Ka patartumet?  4u.gif

Beje, naujai prisijungusiom likimo draugems geriausi linkejimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai, net susigedau blush2.gif wub.gif

Aš manau, kad užtektų ir tepinėlio. Visgi manau,kad nėra gerai tą kaklelį žnaibyt ir žnaibyt... g.gif jei sausį darėt o jame buvo tik cervicitas tai po keturių mėnesių tikrai netikiu,kad bus nei CIN2, nei CIN3. Kitas klausimas velgi,kuriam laikui isvaziuojat? ne viskas ten taip greitai vyksta su tais pakitimais... aišku būna išimčių, bet.... Per keturis mėnesius negalėjo radikaliai kažkas pasikeist, o ypač, jei jau biopsija daryta buvo.

QUOTE(Jolanciuxas @ 2013 03 28, 00:05)
Aciu visom 4u.gif Graziai parase Sherrie, kad kai kurios tikrai turedamos bedu sugeba taip graziai mum paaiskinti viska ir nuraminti wub.gif ACIU 4u.gif
Kai turesiu kokiu ziniu, o jos tik uz menesio  g.gif parasysiu. O tuo tarpu skaitysiu jusu pasisakymus ir eisiu susipazinti su kompiuteriu ir siuo forumu, nes tiek temu, kad oho. Kur as seniau buvau? cool.gif

aha, tik atsargiai skaitykit, nes kartais reikai atsirinkti, būna ir tokių dalykų čia prirašyta,kad laidotis norisi eit mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu Lerikytei, pastovus gnaibymas kaklelio nera gerai. taciau tarkim, jei OCT parodo kazka daugiau, o biopsijos jau nera galimybes pasidaryt, tai tas galvojimas nervintu. doh.gif cia manau reiktu rinktis atsizvelgiant i pacios kantrybe ir nervu sistema. biggrin.gif
Atsakyti
Nenoriu nieko gąsdinti, bet man būtent cervicitas ir sukėlė pakitimus. Ir nors gydytojai sako, kad taip greitai negali viskas progresuoti, bet man gegužę biopsija rodė CIN1/CIN2, o rugsėjį jau buvo CIN3/CIS. PAP tyrimai atitinkamai rodė LSIL gegužę, rugsėjį HSIL, o po operacijos paaiškėjo, jog cervicitas. Nors ansktesni nei PAP, nei biopsijos jo neparodė g.gif Labai svarbu jį išsigydyti, kad nepridarytų daugiau bėdų 4u.gif
Atsakyti
Na nervai pas mane ne is stipriuju biggrin.gif blush2.gif , salta prota atgavau tik atradus sia tema wub.gif
Del grizimo cia, tai geriausiu atveju, grisiu dar sios vasaros gale trumpu atotogu, jei nepavyks - tai kita vasara. Gal gerai jus sakot del biopsojos, kol kas nekartot, darytis tepineli, o jei jau atsakymai butu blogesni nei sausi, tada jau ten skambinciau visais varpais. O sakot biopsojos atsakymais jau galiu labiau pasitiket, nei PAP? Ir kiek tu znybimuku dare jums kiekvienai biopsijos metu? Man neatsimenu ar 7, ar 9 , sake kad pakankamai medziagos tyrimui pasieme, idomu kaip kitoms 4u.gif
Del cervicito gydymo, tai gydemes su vyru Azitromicinu dvi paras, koki gydyma skiria kitoms? Ir kaip po to issiaiskint, ar pagijo tas uzdegimas, ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2013 03 28, 17:37)
Na nervai pas mane ne is stipriuju  biggrin.gif  blush2.gif , salta prota atgavau tik atradus sia tema  wub.gif
Del grizimo cia, tai geriausiu atveju, grisiu dar sios vasaros gale trumpu atotogu, jei nepavyks - tai kita vasara. Gal gerai jus sakot del biopsojos, kol kas nekartot, darytis tepineli, o jei jau atsakymai butu blogesni nei sausi, tada jau ten skambinciau visais varpais. O sakot biopsojos atsakymais jau galiu labiau pasitiket, nei PAP? Ir kiek tu znybimuku dare jums kiekvienai biopsijos metu? Man neatsimenu ar 7, ar 9 , sake kad pakankamai medziagos tyrimui pasieme, idomu kaip kitoms  4u.gif
Del cervicito gydymo, tai gydemes su vyru Azitromicinu dvi paras, koki gydyma skiria kitoms? Ir kaip po to issiaiskint, ar pagijo tas uzdegimas, ar ne  unsure.gif

be abejones,kad biopsija yra tikslesne biggrin.gif juk PAP tai tik sepeteliu lasteliu paima, medziagos mazai, o biopsijoj kur kas daugiau juk paima visa gabaliuka! man paskutini karta berods 3 znybimus padare g.gif
o su cervicitu tai ko gero tik sekancio tyrimo metu suzinosite ar jis pagydytas, nes juk jis jokiu pozymiu nekelia,kad pacios pajaust galetumet.
tik va galvoju keistas vaistas cervicitui gydyti g.gif jis siaip veikia bakterijas ivairiu rusiu ir stabdo ju dauginimasi kai buna infekcija g.gif o gal realiai ta infekcija ir yra tas pats kas uzdegimas. g.gif nes po konizacijos man buvo prasideje negerumu irgi gavau jo pagert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 28 kovo 2013 - 17:19
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 28, 18:14)
tik va galvoju keistas vaistas cervicitui gydyti  g.gif jis siaip veikia bakterijas ivairiu rusiu ir stabdo ju dauginimasi kai buna infekcija g.gif o gal realiai ta infekcija ir yra tas pats kas uzdegimas.  g.gif nes po konizacijos man buvo prasideje negerumu irgi gavau jo pagert

tikriausiai infekcija ir uzegimas yra tas pats g.gif , skaiciau informaciniam lapelyje, tai raso, kad tas antibiotikas gydo gimdos kaklelio uzdegima , jis skirtas tom vadinamom ne specifinem bakterijom naikint, kuriu iprasti antibiotikai negydo. Lerikyte, o kaip gerei ta vaista? Mums ji skure tik dviem dienom -pirma vakara abu turejom isgert po dvi tabletes, o antra - po viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♦Sherrie♦: 28 kovo 2013 - 19:08