Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Grim @ 2012 09 18, 13:08)
Laikau kumščius už Strygos snaigutes 4u.gif

Aciu, dar koks virusas riebus neprosal butu ax.gif
Atsakyti
DruiDe, batus pirkau "Batų kalne", prie "Iki". Kainavo 129 Lt... Labai šilti smile.gif
Ar dabar čia ką nors rodo?

Vat butent apie batu kalna ir galvojau, nes turiu panasius, tik siek tiek zemesnius smile.gif jau 4 sezona juos draskau, o jie nepasiduoda drinks_cheers.gif ir mokejau apie 80 Lt smile.gif

Ogo koks sedevras wub.gif thumbup.gif

As irgi miegu darbe doh.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 09 17, 16:51)
Mes atsisakem virtuves... Sutaupem ir isleidom IVF. Suremontuota, bet uzuot virtuves baldu ir buitines technikos, dabar yra tik saldytuvas, sena "kelionine", sakyciau, elektrine virykle ir senas stalas. Ir nieko, gyvent galima, anokia cia beda. Uztai 5DPI  wub.gif . Virtuve bus veliau, ir visa kita veliau. Nes yra dalyku, kurie laukti gali, o yra, kuriems laikas tiksi...

Labai teisingas poziuris drinks_cheers.gif
As labai tikejausi ir is sios keliones ka nors pilvelyje parsivezti nestuke.gif , bet yra kaip yra, bet man labai reikejo tos keliones atsigauti emociskai. Todel dabar judesim kitais keliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 18, 10:44)
Kaip jau sake, dpi reiskia diena po isodinimo, tik mano atveju sodino saldytus embrionukus, bet cia kita, labai ilga ir nuotaikinga istorija... O hcg tikriausiai penktadieni... Nors galbut pirmadieni, bet tikriasiai nedatrauksiu, nes, tiesa pasakius, ta tikroji diena turetu but sestadieni...

Laikau kumščius už tave ir lauksim didelių skaičiukų mirksiukas.gif Nors aš seku ir IVF temutę, sužinosiu iš ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 18, 12:12)
Aciu, dar koks virusas riebus neprosal butu  ax.gif

Viskas bus puiku 4u.gif laukiam puikiu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 18, 12:12)

Ar tiks rožiniai? ax.gif
Siunčiu daug daug daug user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 18, 13:29)
Ar tiks rožiniai?  ax.gif
Siunčiu daug daug daug user posted image user posted image user posted image

Ar galima ir man virusiuką prigriebti, ar čia tik Strygai skirta? blush2.gif Kaip norėčiau dar vienos mergytės.... wub.gif
Mergaitės, turiu klausimą- gal kuri nors pirkote iš naujos Utenos tirkotažo kolekcijos treningus? Nerandu niekaip foto internete, matyt, jų psl. neveikia g.gif Žodžiu, pilkos spalvos, švarkelis dryžuotas, kelnės su kišenėm ir ne tiesaus modelio, o siaurėjančios.Man taaaip patinka, tik va kaip kokybė -ar pateisina savo vardą, neišsimuša per kelius? Kaina didelė, tai ir dvejoju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 18 rugsėjo 2012 - 14:28
QUOTE(jurmarta @ 2012 09 18, 12:47)
šiandien perskaičiau straipsnį "nevaisingumas ir lėtinis tonzilitas" ir....negaliu jo išmest iš galvos doh.gif Tipo atlikti tyrimai,kad ši liga gali būti kalta dėl nevaisingumo..išgydžius daugelis moterų pastojo...nu blyn čia tai būtų bajeris..tiek pinigų sukišta i gydymą,nieks neranda priežasčių,o kalta pasirodytų mano angina blink.gif

labas, ligos drauge smile.gif turiu aš šita "malonumą", bet kaip žinia, didesnė problema buvo kitur. taip kad arba kiekvienai individualu arba iš tikrųjų tiek neveikia vaisingumo kaip kad rašo.

QUOTE(stryga @ 2012 09 18, 13:00)
O, katik supratau, kad as dabar toj stebuklingoj busenoj - beveik truputi nescia  lotuliukas.gif

kad tik ne beveik, ir ne truputį, o visai topsecret.gif

Ar dabar čia ką nors rodo?

rodo smile.gif o tu patenkinta rezultatu?

QUOTE(stryga @ 2012 09 18, 13:12)

štai tau dar ir mėlynas - 2.gif ir šiaip ant visos temos user posted image

QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 18, 15:24)
Ar galima ir man virusiuką prigriebti, ar čia tik Strygai skirta? blush2.gif Kaip norėčiau dar vienos mergytės.... wub.gif

kaip kokybė -ar pateisina savo vardą, neišsimuša per kelius? Kaina didelė, tai ir dvejoju tongue.gif

griebk ir mėlyną, gyvenimo paįvairinimui ax.gif

jei sudėty yra kokio elastano, tai neturėtų labai išsitampyti g.gif
Atsakyti
[quote=Jautruolė,2012 09 18, 14:24]
Ar galima ir man virusiuką prigriebti, ar čia tik Strygai skirta? blush2.gif
[/quote]

Aišku, galima smile.gif
rodo smile.gif o tu patenkinta rezultatu?
[/quote]
Tai žinai, visada randu prie ko prikibt, bet bendras vaizdas gal ir gerai biggrin.gif
O kaip tau atrodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 18, 16:51)
O kaip tau atrodo?  unsure.gif

tiesą sakant, niekaip.. vaizdas paplaukęs, šviesios dėmės ant kaktos.. schema buvo tiesiog pravaryta per programą ir tiek, o reikėjo su ja dar padirbėti... žiūrėk, kaip turėtų būti 4u.gif
tavo vietoj, tuos šviesius siūlus ant kaktos išardyčiau ir parinkčiau ką nors artimesnio realybei.

taip man atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 09 17, 14:39)
Bet dabar tavo vyro turtas smarkiai pagerejo, gal pagaliau pavyks  4u.gif
Nu taip,pagerejo...niekada netikejau,kad Tribestanas gali padaryt tokius stebuklus g.gif gal cia ir baseinas padeda,kai mirksta ten po valanda vos ne kasdien saltam vandeny...atsimenu kazkada Pleskaciauskas garaze mums aiskino,kad vyro turtas turi but zemesnes temperaturos nei likusios kuno dalys biggrin.gif ..va kodel indai taip dauginas,nes vaikscioja be trusu i paklodes susisuke,taip sakant turi ventiliacija but gera lotuliukas.gif

MERGINOS,

turiu 6 pakuotes Tribestan, galiojimas iki 2014 metu sausio. Atiduociau po 50 Lt. As irgi prisiskaicius apie ji urmu uzsipirkau, nes ne LT gyvenu. Kadangi veliau paaiskejo galutine diagnoze ir verdiktas tik IVF + ICSI, mums Tribestan ir jau jokiu kitu papildu vartoti nebereikia.

Galeciau atgabenti Tribestan i Lietuva (Vilnius+Kaunas) spalio 12 diena. Rasyti i AZ.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 18, 16:00)
tiesą sakant, niekaip.. vaizdas paplaukęs, šviesios dėmės ant kaktos.. schema buvo tiesiog pravaryta per programą ir tiek, o reikėjo su ja dar padirbėti... žiūrėk, kaip turėtų būti 4u.gif
tavo vietoj, tuos šviesius siūlus ant kaktos išardyčiau ir parinkčiau ką nors artimesnio realybei.

taip man atrodo 4u.gif

Va va, ta šviesi kakta ir man užkliuvo g.gif Tik kad nemoku ta programa žmoniškai dirbt doh.gif Kokia tu naudojies?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 18, 17:20)
Va va, ta šviesi kakta ir man užkliuvo  g.gif Tik kad nemoku ta programa žmoniškai dirbt  doh.gif Kokia tu naudojies?

nesinaudoju jokia programa schemų "gamybai", man užteks iki gyvenimo galo tiek, kiek noriu iš jau esamų schemų prisiuvinėt.. bet jei noriu sumažinti spalvų skaičių ar pakeisti kurią spalvą, tai naudoju Pattern Maker, taigi galima ja "taisyti" ir savos gamybos schemas. jei įvesi osinkose į paiešką, tai rasi ir iš kur parsisiųsti, ir kaip instaliuoti, ir kaip naudotis.
šiaip turiu nuotrauką, kurią labai norėčiau išsiuvinėti, bet jei jau pribręsiu, tai patikėsiu schemos gamybą profesionalei 4u.gif
Atsakyti