QUOTE(Maidenana @ 2012 09 20, 21:45)
Nea, as jokiais NT netikiu

jauciuosi didvyriskai atlaikiusi visa termina be NT

o ryt jau ner prasmes NT
Jauciuosi... Papus skaudena. Bet cia nuo crinono tikriausiai. Darbe baigia isvaryt is proto (visiskas kvankt, kai del darbo labiau pergyveni nei del hcg). Daugiau turbut nieko. Bet taip ir turi buti - na, kokie gali buti pojuciai, jei as net hiperstimuliacijos pajaust nesugebejau?.. Kaip kazkada juokiausi kitam skyrelyje, as nieko nejauciu - tik beprotiska menesiniu skausma ir orgazma

- jei nejauciu O, kodel nestuma tureciau pajaust?.. Ir dar. pasirodo, net negaliu zinot, kada ta O. Kai pries konsultacija, po kurios turetu buti ovitrelis, pamaciau vaisingas isskyras, kurios kita diena jau nebebuvo tokios ryskios, pamaniau, kad psio, nieko nebus, O jau buvo, pramazinau ir pasisakiau del savo baimiu daktarui, jis pasake - tos isskyros, tik rodiklis, kad gleivine ruosiasi, bet ne kad O. Iki ovuliacijos dar ogo. Va taip. Nu bet gal bus dzin man ta O bent metelius kokius
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 20, 21:53)
ne-a. nepykstu. niekada negirdejau apie grusha. virskinu.
Geriu Bud is rasuojancio butelio. Pries tai puslitri pieno. O jau koks pieno skonis, merdzinos... aaaaachhh... saldus, kvepiantis... kaip karamele, kazkas tokio.. su musu "mu" ar kuo ten - net vienam konteineryje nekeliavo. Tai vat svarstau santyki alus+pienas
Papildyta:
Ooo, o gal ovuliuoji? pagal laika kaip tik O. arba arciausiai tik O.
O as nezinau kokia man cd. arba kaip
DruiDei arba kaip
ooo. Su kazkuria vienodai 1 cd turejau. Gal kaip
ooo... nes kazka pamenu, kad ar sekmadieni tureciau ovuliuoti..

nors koks man skirtumas katra pas mane cd.
Nu, sako, kad pienas ir alus

Bet cia kaip kam. As pienu alyvinius obuolius uzsigeriu ir nieko
Kaip tai koks skirtumas?... O tas jaunutis stomotologas?..
Pas mus Kaune tokia juokinga klinika yra: "Ginekologijos ir stomotologijos" - iskart abu galus tvarko

, kaszin , ar netvarko vienu metu toj pacioj kedej?