Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(jurmarta @ 2012 09 17, 11:03)
Nerealiai grazus baldai-mano svajone wub.gif Deja,turiu katina,kuris jau sudubasino viena odini baldu komplekta,teko svajones atsisakyti ir isigyti su gobelenu,kuri drasko kaip pasiutes,tik,aciu Dievui,nesimato biggrin.gif

Turim ir mes katule, bet su ja buvo grieztas pokalbis, zadejo nedraskyt tongue.gif O jei rimtai, tai ji ir gabeleninios nedrasko, nemanau, kad turesim problemu smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 09 17, 12:07)
As tai vis neprisiruosiu pasidaryti tyrimu (reiketu persitirti del ureaplazmu, o gal vis tik neissigydem pernai). Bet man tie tepineliu paemimai visada tokie skausmingi, kad niekaip neprisiverciu nueiti  schmoll.gif

O kaip gydet ta bjaurybe? T.y. ar daret antibu tinkamumo testa? ir dar, kiek teko dometis, ji kaip pienlige. Nuolat gyvena, tik nusilpus organizmui subujoja 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau prisiverciau paskambint i Bak ir uzsirasiau pas O.K ..gavau vieta per....pacia O biggrin.gif ...jauciu pamacius mano didziuli foli ji lieps sprogdintis Ovitreliu ir nuo samolioto tiesiai keliausim prie ND biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 17, 12:32)
O kaip gydet ta bjaurybe? T.y. ar daret antibu tinkamumo testa? ir dar, kiek teko dometis, ji kaip pienlige. Nuolat gyvena, tik nusilpus organizmui subujoja  4u.gif

Ane? Darem antibiotikograma, bet man skyre daugiau antibu negu vyrui, nes jam dar skyre del kitu (prostatos) bakteriju. As 3 dienas geriau azitromicina ir 10 dienu doxyciklina, o vyrui del ureaplazmu israse tik 3 dienas azitromicina. Tai va, dabar galvoju, gal jam neuzteko tokio gydymo ir tos ureaplazmos vel sedi pas mus abu g.gif

Pikciausia, kad tyrimai pas vyra NIEKADA nerodydavo ureaplazmu, tai butinai turiu ir as issitirti, jo neuztenka.

QUOTE(jurmarta @ 2012 09 17, 12:36)
Na pagaliau prisiverciau paskambint i Bak ir uzsirasiau pas O.K ..gavau vieta per....pacia O biggrin.gif ...jauciu pamacius mano didziuli foli ji lieps sprogdintis Ovitreliu ir nuo samolioto tiesiai keliausim prie ND biggrin.gif

O kiek pas ja kainuoja konsultacija + echo?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 09 17, 12:07)
verysad.gif O kaip siandien?
4u.gif
Šiandien dar vieną NT sugadinau doh.gif O dabar lygtais po truputį pradeda skaudėt pilvą, kas yra mmm pranašas...
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 17, 11:39)
Pagalvojau- nėštukiški batai, be kablų tongue.gif Aš paskutiniu metu noriu aukštakulnių ir į darbą pradėjau vaikščioti su tokiais, taip moteriškai, gerai jaučiuosi bigsmile.gif

Kaip 1nis? Ką mūsų nėštukės veikia?

pavydžiu, kad tau tinka esantys parduotuvėje aukštakulniai smile.gif mano nesąmoningas pėdos pakėlimas, koja negula palei padą, todėl svoris pasiskirsto netolygiai ir kojos labai greit pavargsta. todėl ir nenešioju aukštakulnių.. yra tik bateliai progoms.

pagaliau pabaigiau su gėlėmis.. gausiu velnių nuo vyro, kad stelažą iš balkono namo parsitempiau.. pavargau, ilsiuosi - žiūriu lost'ą.

QUOTE(stryga @ 2012 09 17, 12:08)

gal galima plačiau??

QUOTE(jurmarta @ 2012 09 17, 12:36)

laugh.gif

QUOTE(*River* @ 2012 09 17, 12:54)
O kiek pas ja kainuoja konsultacija + echo?

pati pirmoji dėl nevaisingumo 180, kitos 150, pakartotinos, t.y. mėnesio/ciklo bėgyje, 80, echo 120. čia Bak'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 rugsėjo 2012 - 12:06
QUOTE(maika @ 2012 09 17, 13:04)
4u.gif
Šiandien dar vieną NT sugadinau doh.gif O dabar lygtais po truputį pradeda skaudėt pilvą, kas yra mmm pranašas...
verysad.gif

verysad.gif didziule puokste balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 09 17, 13:05)
gal galima plačiau??
laugh.gif

Mano snaigutem 5DPI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 17, 13:08)
verysad.gif didziule puokste balionu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano snaigutem 5DPI  blush2.gif

prisijungiu..

ohmy.gif laikau kūmščius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 rugsėjo 2012 - 12:13
QUOTE(maika @ 2012 09 17, 13:04)
4u.gif
verysad.gif

console.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 17, 13:05)
pavydžiu, kad tau tinka esantys parduotuvėje aukštakulniai smile.gif mano nesąmoningas pėdos pakėlimas, koja negula palei padą, todėl svoris pasiskirsto netolygiai ir kojos labai greit pavargsta. todėl ir nenešioju aukštakulnių.. yra tik bateliai progoms.

pati pirmoji dėl nevaisingumo 180, kitos 150, pakartotinos, t.y. mėnesio/ciklo bėgyje, 80, echo 120. čia Bak'e.

Man irgi labai pavargsta kojos su aukstakulniais, nors ir nezinau kodel. Bet niekada ju nenesioju, man ziauri kankyne.

Brangoka, bet jei per stebukla pas vyra vel atsigaus sperma ir darysim IUI, turbut pereisiu pas ja. Paskutine spermograma darem Bak'e, tai man visai patiko ten. Nors Embrions dar geriau ir IVF tik ten darytume, bet del IUI tikrai neapsimoketu vazineti i Ryga.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 17, 13:12)
ohmy.gif laikau kūmščius wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 09 17, 13:21)

man atrodo, visur taip.. tik jei darysit IUI, pasidomėk, kiek jis kainuoja eug.klinikoj, gal ten pigiau bus ei BAK'e..
Atsakyti

Brangoka, bet jei per stebukla pas vyra vel atsigaus sperma ir darysim IUI, turbut pereisiu pas ja. Paskutine spermograma darem Bak'e, tai man visai patiko ten. Nors Embrions dar geriau ir IVF tik ten darytume, bet del IUI tikrai neapsimoketu vazineti i Ryga.
[/quote]

Jo...brangu ziauriai,bet jei man pas ja nepavyks,tai manau nepavyks niekur...tiesiog pabandysiu dar karteli ir baigsiu sia korone...vadinas nelemta,kaip sako vyras yra gyvenime ir daugiau graziu ir nuostabiu dalyku,kam galima skirti savo laika...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 17, 12:28)
man atrodo, visur taip.. tik jei darysit IUI, pasidomėk, kiek jis kainuoja eug.klinikoj, gal ten pigiau bus ei BAK'e..

visur ta pati kaina IUI, bent jau oficialiai sklelbiama. Kaip sako stafkė tokia + vaistai. Pastarieji jau pagal problemas kam brangiau, kam pigiau, bet kaip beskaičiuosi apie 1000LT turi turėt leidžiamų.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 17, 08:30)
Labas rytas smile.gif

Rasau i sdrauges namu, nes vakar nebesugebejau parsivilkti namo laugh.gif ok, man viskas nezinau kaip, einu rengtis nir i mokslus. vakar prichimicinom su kursiniu, sian 12 ginyba, tai bandysim kaip nors. laikykit kumscius.

ir iki.

tikiuos gynyba pavyko bigsmile.gif
Atsakyti