Įkraunama...
Įkraunama...

Kada po cezario atidavė vaiką?

QUOTE(Rufi @ 2012 09 19, 13:21)

Aciu uz info. Gal kam ir be manes ji dar pravers.
Reiskia reikia ziurinetis Antakalnyje ir antroj Kauno, KKGN baugina, del keturvieciu smile.gif

Juk ir KKGN yra šeimyninių palatų, kurios kainuoja 100Lt parai. Ta pati kaina ir Kauno klinikose.
Papildyta:
Man ir bvo atliktas CP Kauno klinikose 9val, iki 17val val gulėjau intensyvios parapijos skyriuje, tai vaikučio ten nemačiau, kitoms atnešė, o man ne, pasakė, kad man į palatą atneš, nes jau ruošėsi iškelti. Nevykus į palatą vaikučio sulaukiau tik 21val. ir leido pasidžiaugti kokį pusvalandį. Vyras negalėjo būti šalia, todėl nepaliko man jo. Pažadėjo dar naktį atnešti pamaitinti, tai dar vieną syk atnešė. O paskui tik ryte pamačiau ir jau paliko rūpintis pačiai.
Atsakyti
Gimdziau KKGN, dare extra CP, parvezus i palata iskart padave kudiki, pamaitinau, ir isnese, bet su mano sutikimu, kadangi po 14h gimdymo, operacijos, jau nelabai buciau sugebejus rupintis.. Is pat ryto vel sulaukiau savo dziaugsmelio, ir daugiau jau nebesiskyreme 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad ne iš blogos valios iškarto nepalieka kūdikio, o dėl to, kad dar sunku pačioms jais pasirūpinti po CP. Aš tai ir neprieštaravau, kad dar nepaliktu man jo. Juk diena viena esmės nekeičia, juk paskui visą laiką rūpinamės savo vaikais. 4u.gif
Atsakyti
Kai atsigavau po narkozes tada ir atnese, kazkur po poros valandu 4u.gif Po pirmo cezario, as net pasimeciau, kad taip greit atnese, nes dar nelabai koju jauciau ir baime buvo, kad nesugebesiu susitvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 07 gegužės 2013 - 17:00
Man cezary dare Tauragej.Kai gime,priglaude keliom min man prie krutines ir isnese vyrui y palata.o rupintis mazyle leido is kart nes vyras buvo salia visa laika.Taigi nemaciau savo mazules tik kol siuvo,o kai sutvarke mane is kart isveze y palata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantuke: 12 gegužės 2013 - 21:14
Mane tai stebina bereikalingai ilgi atskyrimai tik gimus LT... Gimdziau uzsienyje, kai mano mazoji gime, greitai aptvarke ja (MB buvo salia, gloste galvyte, dave isikibt i pirsta), tada padejo kuriam laikui man ant krutines kol visiskai nurimo, tada ramiai, be jokio streso MB pasieme ja ir nusinese i palata, i kur as neuzilgo atkeliavau. Labai gaila vaikiuku, kuriuos isnesa ilgam tik gimus, gi toks stresas be mamos... Suprantu, kai mama neturi jegu, tetis ne salia, bet ne viena atveji esu girdejus, kai ta daro tiesiog del to, kad taip iprasta.
Atsakyti
Rinkausi ligonine pagal si veiksni, dziaugiuosi, kad neprasoviau ir po antro cp pojuciai tikrai geresni, sazine ramesne, kad padariau viska ka galejau del vaiko.
Jau tardamasi su gydytoja pagrindiniu pageidavimu ivardinau, kad noriu vaiko kuo greiciau, nes tetis bus salia ir pades.
Operacijos metu tik apsluoscius vaika uzdejo keletui minuciu ant manes, patekus i intensyvios palatos skyriu po keliu valandu vaikas jau buvo pas mus ir mes juo rupinomes. Tik vienu metu pasijutau silpniau, tai pusantros valandos vakare pabuvo vaiku skyriuj, o ir tetis uzvalge per ta laika. Man pamiegojus pagerejo, o nuo tada jau nebesiskiriam. Cp atliko vgn.
Atsakyti
Kaune Mažylyje, kai po CP atvežė į intensyvios priežiūros palatą, pajungė ką reikėjo ir beveik iš karto atnešė vaikutį paaitinti, manau gal už kokios 15 min., po 2-3 val. vėl atnešė pamaitinti, jei gerai atsimenu iki nakties 3 kartus maitinau, o iš ryto, kai perkėlė į palatą, nuo pat ryto vaikutį turėjau su savim.
Atsakyti
Man KKGN po CP vaikuti atnese praejus beveik valandai po operacijos, klause ar palikti man ar nesti i naujagimiu skyriu, be jokiu dvejoniu prasiau, kad paliktu (kadangi dar iki puses atjungta buvau prasiau, kad salia manes i lova paguldytu, taip ir pragyvenom visas tris dienas iki isleido namo) ir tik nakti pamaitinti issinese seseles (nes MP dar nebuvo) ir vel grazino. tai buvo vieninteliai mudvieju issiskyrimai iskart po gimdymo.
Atsakyti
Pirma vaika gimdziau Antakalnio Klinikose, ten po CP vaika isveze ir atidave tik sekanti ryta kai liepe jau atsikelt, o pries tai leisdavo MB tik trumpam pasivezt kelis kartus, be mano zinios vaikas buvo maitinamas misinuku, del to kruti paeme tik ketvirta para, turejom labai kankintis veliau del to ir tik po dvieju menesiu pavyko 'nulipti' nuo misinuko ir pereiti vien tik ant MP.

Su antru vaiku del to labai aiskinausi su gydytoja kad vaika atiuduotu butinai is karto. Gimdziau Santariskese naujoje klinikoje, irgi CP,nors buvo sioks toks chaosas, po cp vaikas akimirksniu dingo, man parode sekunde ir isveze net nepasake kas man gime, virs valandos buvau pooperacinej palatoj, kur vyro neleido, o kai perkele i pogimdyvine palata ten mane jau lauke vyras su vaikeliu wub.gif Gydytoja pasake kad net jei vyras nebutu nakvojes salia, sioje ligonineje vaikus atiduoda iskart po cp, ir vaikuir gimdyve tuomet rupinasi akesere.
Atsakyti
QUOTE(Mukaltina @ 2013 05 29, 14:33)
Man KKGN po CP vaikuti atnese praejus beveik valandai po operacijos

Ten pat - radau palatoje parvežta po operacijos. Be jokių tarimųsi. smile.gif
Atsakyti
po pirmo cezario(pries 11metu) atnese po 4val, kai pagimdziau, dabar po antro(pries 2metus) kai tik viska susiuvo ir nuveze i palata ten jau radau mergyte su vyru. Gimdziau Panevezy.
Atsakyti