[quote=Savannaa,2013 01 17, 10:57]
[quote=Amarete,2013 01 16, 23:08]
linkiu sekmes pragyvenant is job centro

popierizmu kruvos,patikek ,ne viena karta norejosi tiesiog i zeme sulysti,kol viska surinkom
as niekad negalvojau, kad reiks prasyt kazkokiu hilfiu, bet buna situaciju, kurios nepriklauso nuo musu...
popierius surinkau per viena diena
elgiasi labai pagarbiai J.C. darbuotojai, dar patare, kad eiciau i Jungentamt ir kad mano atveju priklauso be kinderg dar viena ismoka vaikui...
gerai, kad svetima salis remia isvis !
Reik dziaugtis! Zinot, ka gautumet tokiu atveju LT...?
Zinau zmoniu, kurie gauna Soc.hilfe-murma, kad J.c. laiskus nuolat siuncia...kad pavargo nuo to, net raminancius geria

) Eitu dirbt ir ramiai gyventu, jei jau tai labai trikdo
!
Jei Jums primokes tik 200 E tai Jusu stipriai nespaus, siuntineja laiskus ragina dirbt tuos kurie pilna islaikyma gauna.
Del kreditu-kol tvirtai ant koju nestovi-neraik ju imt. as de neturiu masinos nes ji kainuoja...nors lt 20 metu uz vairo buvau... kai gavau hilfe man pilnai viskam su sunumi uzteko.
Sildyma jie tikrai apmoka
!
[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.- Butu malonu,kad kai rasai nesauktum.(sauktukai sakinio gale atlieka ta vaidmeni)
2.- Nera ko cia didziuotis,kad gyveni uz dirbanciuju pinigus.
3.-As LT turejau masina,vyras turejo,cia turim tik viena.Neuztenka,noreciau turet atskira,bet finansai neleidzia(mano)Bet DE -be masinos,kaip be ranku.Ypac turint vaikus.Nzn kokia ten situacija pas ta Amarete,bet jei pirko ka nors kreditan tai maste pries tai apie viska,ne mums ja teisti.
4.-Nera ko cia niautis.
Papildyta:
[quote=magistrante,2013 01 18, 14:29]Tik ne Telekoma ir ne Vodafone imti,labai brangu
As turiu o2 ir nesiskundziu,greitis toks kaip ir zadeta buvo
Papildyta:
Apie tai buvo kalbeta jau ne viena karta,is pradziu reiketu perskaityti tema ir jei tada kas nors neaisku,klausti
[/quote]
Gal gali pasakyti,kiek mokate uz paslaugas ty interneta ir ta telefona? Ir kokiam laikui sdaryta sutartis? Aciu.