Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 18

QUOTE(DuoDuo @ 2012 09 16, 21:30)
Atidarote bet kuri kataloga. Virsuje matysite Organize (arba Control panel > Folder option).
Ten einate i Folder and search options >View > uzdekite taskeli ant Show hidden files, folders and drives.

dekui , bandysiu..
Atsakyti
Sveiki visiems 4u.gif Turiu problemele, katik pasiemiau kompiuteri is taisyklos, ir pastbejau jog man rodo suspausta ekrana, visos nuotraukos suspaustos. Pas mane windows xp. Gal kas zinot kame problema? aciu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif turiu problemele, katik pasiemiau kompa is taisyklos, pas mane nesiojamas. Pastebejau, kad rodo suspausta ekrana. Visas nuotraukas internete rodo suspaustas. Ka daryti? aciu.
Atsakyti
Labas, isijungus koki puslapi neberodo irankiu juostos apacioje, rodo tada kai atidaryta puslapi nuleidzi g.gif Kaip pakeisti kad visada rodytu?? aciu
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 09 23, 16:49)
Labas, isijungus koki puslapi neberodo irankiu juostos apacioje, rodo tada kai atidaryta puslapi nuleidzi  g.gif  Kaip pakeisti kad visada rodytu?? aciu

Ant uzduociu juostos desiniu klavisu ir YPATYBES
user posted image
Atsakyti
kas zinot koki gera naloga kad butu nemokama kaip Word offise programa?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 23, 19:26)
kas zinot koki gera naloga kad butu nemokama kaip Word offise programa?

http://alternativeto...microsoft-word/
Atsakyti
Gal galit pasiulyti kokia programa ,kalendorių ,kad įrašius kokią datą ,ta diena ant ekrano iššoktų priminimas.Radau programą Active Desktop Calendar bet jinai galioja tik 42 d. o gal žinote kaip padaryti kad jinai veiktų visą laiką.
Atsakyti
QUOTE(2mas @ 2012 09 23, 20:17)

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 09 23, 22:04)
Gal galit pasiulyti kokia programa ,kalendorių ,kad  įrašius kokią datą ,ta diena ant ekrano iššoktų priminimas.Radau programą Active Desktop Calendar bet jinai galioja tik 42 d. o gal žinote kaip padaryti kad jinai veiktų visą laiką.

http://www.rainlenda...t/cms/index.php
Atsakyti
sveiki,nezinau kaip sumazint,nes ant darbastolio visi zenkliukai istempti,nuotrauka irgi.Kai atidarau inter.puslapi tas pats(netelpa i puslapi visa.ir noredama pamatyt turiu su pele stumdit tai i viena puse tai i kita)Padekit,paaiskinkit kur man reiketu ieit,kad nustatyt normalu vaizda. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2012 09 23, 21:54)

Ačiu 4u.gif , mėginsiu įsidiegti
Atsakyti