turiu labai įdomia problemą, bijau kad nebūtų koks virusas. Žodžiu kompiuteris internete nereaguoja į kai kuriuos veiksmus, pavyzdžiui norint įdėti skelbimą reikia pažymėti kai kuriuos laukelius, kai pažymiu vis tiek rašo kad reikia pažymėti, bet čia ne visuose puslapiuose. Kai noriu apmokėti sąskaita per swedbanką reikia įvesti koduką, įvedus ir paspaudus pirmyn išmeta lentelę kodas neįvestas, kai kuriuose puslapiuose tiesio nereaguoja kad spaudžiu žiūrėti daugiau arba sekantis puslapis, kompiuteris ignoruoja mano veiksmus
. Kas tai gali būti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 01 03, 10:48)
Nežinau ką sako ir man neįdomu, kompiuterAstų kalba kalbėt nemoku
Papildyta:
QUOTE(remda @ 2013 01 03, 14:53)
turiu labai įdomia problemą, bijau kad nebūtų koks virusas. Žodžiu kompiuteris internete nereaguoja į kai kuriuos veiksmus, pavyzdžiui norint įdėti skelbimą reikia pažymėti kai kuriuos laukelius, kai pažymiu vis tiek rašo kad reikia pažymėti, bet čia ne visuose puslapiuose. Kai noriu apmokėti sąskaita per swedbanką reikia įvesti koduką, įvedus ir paspaudus pirmyn išmeta lentelę kodas neįvestas, kai kuriuose puslapiuose tiesio nereaguoja kad spaudžiu žiūrėti daugiau arba sekantis puslapis, kompiuteris ignoruoja mano veiksmus
. Kas tai gali būti 
Greičiausiai nepadės, bet gal pabandykit kitą naršyklę? Man per mozilla būdavo, pvz pakrauna puslapį, norint išsididinti foto, nepavykdavo to padaryt, ir dar daugiau visokių nesamonių.
Sveiki,
Dingo šiandien daugiau nei valandai elektra, atsiradus jai bandžiau įjungti PC, bet jis nereagavo, ar tai gali būti dėl elektros dingimo?! Kas gali būti PC (tiksliau ar brangus remontas gali būti)?!
Dėkoju už atsakymą..
Dingo šiandien daugiau nei valandai elektra, atsiradus jai bandžiau įjungti PC, bet jis nereagavo, ar tai gali būti dėl elektros dingimo?! Kas gali būti PC (tiksliau ar brangus remontas gali būti)?!
Dėkoju už atsakymą..
Atjunk visus kabelius iki vieno is galo PC, o tada spausk ON/off mygtuka ir laikyk nuspausta apie 30 sek. (be jokiu laidu, net be elektros sroves laido !! ), kai praeis tos 30 sek., palik PC ramybes busenoj be jokiu laidu pastoveti keleta minuciu, o tada viska atgal sujunk ir bandyk uzkurti PC (on/off kaip visada). Jei neveiks - sisteminis blokas nuejes - nauji 100-200Lt (geriau pirkti galingesni (brangesni nei vidutiniska, jei PC iki 5m. senumo)
Sekmes!
Sekmes!
QUOTE(chillin' @ 2013 01 04, 23:15)
Atjunk visus kabelius iki vieno is galo PC, o tada spausk ON/off mygtuka ir laikyk nuspausta apie 30 sek. (be jokiu laidu, net be elektros sroves laido !! ), kai praeis tos 30 sek., palik PC ramybes busenoj be jokiu laidu pastoveti keleta minuciu, o tada viska atgal sujunk ir bandyk uzkurti PC (on/off kaip visada). Jei neveiks - sisteminis blokas nuejes - nauji 100-200Lt (geriau pirkti galingesni (brangesni nei vidutiniska, jei PC iki 5m. senumo)
Sekmes!
Sekmes!
Dėkui už atsakymą,būtinai pabandysiu..
sveiki,
reiketu jusu pagalbos, atostogauju pas tevus ir ju stacionarus kompiuteris karts nuo karto taip netiketai vis issijungia, vakar per 30 min issijunge kokius 5 kartus, kas galetu buti
Aciu uz atsakyma...
reiketu jusu pagalbos, atostogauju pas tevus ir ju stacionarus kompiuteris karts nuo karto taip netiketai vis issijungia, vakar per 30 min issijunge kokius 5 kartus, kas galetu buti
QUOTE(chiliokas @ 2013 01 07, 14:52)
sveiki,
Aciu uz atsakyma...
mano analogišku atveju tai "parėjo" kietasis diskas ir + perdegė vaizdo plokštė. vaistai - kuo greičiau pas meistrą, bus mažiau nuostolių.
QUOTE(chiliokas @ 2013 01 07, 14:52)
sveiki,
Aciu uz atsakyma...
Manau, kad perkaista.
Pasižiūrėkit ar sukasi aušintuvai.
Prasiurbt juos tikrai nepamaišys.
QUOTE(syri @ 2013 01 07, 16:44)
mano analogišku atveju tai "parėjo" kietasis diskas ir + perdegė vaizdo plokštė. vaistai - kuo greičiau pas meistrą, bus mažiau nuostolių.
QUOTE(Julius3 @ 2013 01 08, 09:19)
Manau, kad perkaista.
aciu uz atsakymus,
prasiurbiau ir meistrui jau pasukau. tikiuosi sutvarkys, ir dideliu nuostoliu pavyks isvengti
QUOTE(syri @ 2013 01 07, 16:44)
Sveiki,
Hm
Beje, vaizdo plokštė su tais pačiais požymiais jau buvo parėjusi prieš nepilnus 2 metus... Ar normalu, kad tik tiek telaikė pakeista nauja?
Manyciau, problema maitinimo bloke arba betkuriame is ausintuvu. Labiausiai tiketina, kad beda vaizdo ploksteje..
QUOTE(Shusha @ 2013 01 08, 13:28)
Sveiki,
Hm
O ar begali būti mažiau ar daugiau nuostolių, t.y. jei jau parėjo vaizdo plokštė tai parėjo? Ar ją "bepareinančią" dar galima kaip nors atgaivinti? Įdomu pasidarė, nes pas mane ta pati išsijunginėjimo bėda- kartais kas porą valandų, kartais dažniau išsijungia, ypač- jei nuotraukas žiūriu ar kokį filmuką pamėginu. Kol kas nesuskubau, nes šiuo laikotarpiu kompas reikalingas, planavau po poros savaičių į meistrus kreiptis. Sakot nedelsti?
Beje, vaizdo plokštė su tais pačiais požymiais jau buvo parėjusi prieš nepilnus 2 metus... Ar normalu, kad tik tiek telaikė pakeista nauja?
Hm
aš ne specė, nusakiau, kaip buvo mano atveju. Mano atveju "bepareinančią" buvo galima sutvarkyti, jei būčiau žinojusi, kas vyksta ir būčiau nuvežusi meistrui, kol neperdegė ir bepalaikė 5w galios. Mano plokštė laikė 8 metus.