Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 18

QUOTE(Dolyte @ 2013 03 29, 17:06)
Gal kas gali ir man paaiskinti kas galejo atsitikti su IE narsykle. Ijungiu, krauna, krauna, pastringa ir issijungia  g.gif

sugedo, pabandykite atsinaujinti narsykle... turetu padet.
Atsakyti
Turiu tokią problemą. Persikėliau iš fotoaparato kortelės nuotraukas, o jos pasirodo su plėtiniu ".tif". Man reikia kad būtų ".jpg" Kaip tą padaryti? O gal čia fotoaparate kažką reikia nustatyti? Anksčiau jis darydavo ".jpg" nuotraukas. Bet ač nežinau, kodėl dabar .tif? Visai nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas padėtų? Laimėjau teleloto Lark FreeMe 70.65 Tablet 7'. Atvežė su lenkiška instrukcija ir poros žodzių lietuvišku vertiniu (ten info neradau). Vakar veikė, viskas buvo normaliai. O šiandien, bandant įjungti, pasirodo ekrane užrašas Lark, po to juodas ekranas ir užrasas ANDROID, daugiau jokio veiksmo, nieko negalima padaryti, tik išjungti. Gal kas apšviestų, kodėl taip? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 04, 11:05)
Turiu tokią problemą. Persikėliau iš fotoaparato kortelės nuotraukas, o jos pasirodo su plėtiniu ".tif". Man reikia kad būtų ".jpg" Kaip tą padaryti? O gal čia fotoaparate kažką reikia nustatyti? Anksčiau jis darydavo ".jpg" nuotraukas. Bet ač nežinau, kodėl dabar .tif? Visai nesusigaudau blush2.gif

įsirašyk programą "VSO Image Resizer" su ja gali iškart visą aplankalą nuotraukų pervadinti, keisti dydžius, keisti formatą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marius111 @ 2013 04 07, 10:16)
įsirašyk programą "VSO Image Resizer" su ja gali iškart visą aplankalą nuotraukų pervadinti, keisti dydžius, keisti formatą wink.gif

Ačiū, pabandysiu kaip patarėt aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu ir aš problemą doh.gif

Man praėjusį mėnesį labai strigo Google Chrome naršyklė. Neapsikentusi susiinstaliavau Mozilla Firefox ir kaip ir ok viskas. O bet tačiau..... kažkodėl toje mozilloje man pradėjo išmesti Yandex toolbar'ą blink.gif Pašalinau, tai po to vietoj buvusio Yandex metė Delta toolbar'ą blink.gif Nu pipiec! blink.gif
Galiausiai pabandžiau iš naujo susiinstaliuoti Google Chrome ir man vietoj jo išmeta tik Yandex naršykle, ir išmeta lentelę:

Nepavyko tinkamai atidaryti profilio.
Kai kurios funkcijos gali būti nepasiekiamos. Įsitikinkite, kad profilis egzistuoja ir turite leidima skaityti bei rašyti jo profilį.

Kaip čia suprast??

O be to, įjungus kompą dėl Windows'ų išmeta man tokią lentelę, ant kurios parašyta:

This application has filed to start because mfc100u.dll not found. Re-installing the application may fix this problem.

Gal kas padėsite? Negi kviestis meistrą jau kompiuterių? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 07 balandžio 2013 - 14:06
QUOTE(Cheetah @ 2013 04 07, 15:05)
Laba diena, turiu ir aš problemą  doh.gif

Man praėjusį mėnesį labai strigo Google Chrome naršyklė. Neapsikentusi susiinstaliavau Mozilla Firefox ir kaip ir ok viskas. O bet tačiau..... kažkodėl toje mozilloje man pradėjo išmesti Yandex toolbar'ą  blink.gif Pašalinau, tai po to vietoj buvusio Yandex metė Delta toolbar'ą  blink.gif Nu pipiec!  blink.gif
Galiausiai pabandžiau iš naujo susiinstaliuoti Google Chrome ir man vietoj jo išmeta tik Yandex naršykle, ir išmeta lentelę:

Nepavyko tinkamai atidaryti profilio.
Kai kurios funkcijos gali būti nepasiekiamos. Įsitikinkite, kad profilis egzistuoja ir turite leidima skaityti bei rašyti jo profilį.

Kaip čia suprast??

O be to, įjungus kompą dėl Windows'ų išmeta man tokią lentelę, ant kurios parašyta:

This application has filed to start because mfc100u.dll not found. Re-installing the application may fix this problem.
Gal kas padėsite? Negi kviestis meistrą jau kompiuterių?  doh.gif

Išsiaiškinau kažkiek, kad čia viskas susiję su AVIRA ntivirusine programa doh.gif
Net išinstaliuot neina tos antivirusinės. Nu jomajo! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nebereikia jau atsakymų biggrin.gif
Viską susitvarkiau pati, aišku, ne be gūglės pagalbos ax.gif
O problema buvo Aviroje. reikėjo ją iš naujo susiinstaliuoti, po to išinstaliuoti, nes nusprendžiau, kad Avira man nepatinka, susiinstaliavau Comodo antivirusinę - toji labai stabdė kompiuterį, išinstaliavau, tada susiinstaliavau AVG antivirusinę, ir viskas ok. Tik turėjau darbo kol iš visų naršyklių Jandeksus mad.gif pašalinau. cool.gif Užėmė man tai vos ne pusę dienos doh.gif
Atsakyti
Kai instaliuojat programas - nespaudinėkit aklai next, dažniausiai galima neinstaliuoti papildomų priedų (visokių toolbarsų, ar net atskirų programų).

QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 04, 12:05)

Aš visgi siūlyčiau pasiknisti fotoaparato nustatymuose (tiksliai nežinau kur, bet ieškočiau prie kokybės nuotraukų), jei tereikia tik jpg, tai kam atlikti dvigubą darbą ir kiekvieną kartą konvertuoti išsikėlus į kompiuterį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 08 balandžio 2013 - 06:15
gal galite atsakyti kas nors??? siandien ryte pavirto puodelis su kava ir papuole ant nesiojamo kompo klaviaturos.. dbar kompas tai veikia, bet raso tai nesamones.. ar cia ISGELBEJAMAS DALYKAS AR JAU NE, KOMPAS DAR GARANTINIS, BET KO GERO AS JAU PATI KALTA TADA, KA DARYTI??? ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Audroneja @ 2013 04 17, 16:43)
gal galite atsakyti kas nors??? siandien ryte pavirto puodelis su kava ir papuole ant nesiojamo kompo klaviaturos.. dbar kompas tai veikia, bet raso tai nesamones.. ar cia ISGELBEJAMAS DALYKAS AR JAU NE, KOMPAS DAR GARANTINIS, BET KO GERO AS JAU PATI KALTA TADA, KA DARYTI??? ACIU.

Reikia nesti i taisykla,isvalo.
Atsakyti
QUOTE(Audroneja @ 2013 04 17, 16:43)

Jau nebe garantinis.
Atsakyti