Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Aš jau po šampės ir torčiuko, kolegos gimtadienis user posted image

Plaukus irgi dažausi pati, vienoda spalva - tamsiai ruda smile.gif Maždaug kas 1,5 - 2 mėn. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 17, 13:36)
Aš jau po šampės ir torčiuko, kolegos gimtadienis user posted image

manęs irgi laukia tas pats wink.gif irgi kolegos praėjusį gimtadienį švesim thumbup.gif
Atsakyti

As tai guminukus kapoju,tuos haribo meskucius... tongue.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 17, 14:03)
As tai guminukus kapoju,tuos haribo meskucius... tongue.gif  blush2.gif  bigsmile.gif

mmmm skanu wub.gif
Atsakyti
Siandien atidarysiu aerobikos sezona... ax.gif Eisiu sportuoti! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 17, 14:09)
Siandien atidarysiu aerobikos sezona... ax.gif Eisiu sportuoti! rolleyes.gif

Jau kaip aš sportuoti noriu... ne tas žodis. Nuo kitos savaitės pradedu - prižadu pioneer.gif
Atsakyti
Manęs šiandien dvi treniruotės vakare laukia, pas R doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu masiniai gėrimai darbuose lotuliukas.gif Aš irgi gėriau vyną rolleyes.gif ir sūrį valgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 17, 14:53)
Žiūriu masiniai gėrimai darbuose  lotuliukas.gif  Aš irgi gėriau vyną rolleyes.gif ir sūrį valgiau mirksiukas.gif

baikit visos pijokauti, eikit dirbti nono.gif
Atsakyti
as pavariau vertiniu i lt kalba apie mikroskopus, reflektorinius, refraktorinius teleskopus ir pan nesamones, tai ir dabar noriu isgert biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 17 rugsėjo 2012 - 14:37
Sveikos,

šiandien apturėjau didelį nesusipratimą, reikia patarimo blush2.gif

Prieš savaitę bare susipažinau su šauniu vaikinu, su kuriuo smagiai pašokom, pabendravom, tačiau kaip vyras jis manęs netraukė, tad natūraliai privengiau jo dėmesio ir bendravau ne tik su juo. Galiausiai taip išėjo, kad jis mano numerį vis tiek gavo. Kitą dieną parašė sms, pasirašinėjom. Simpatiškas, įdomus žmogus, bet tiesiog atrodo, kad jis nesižiūrėtų prie manęs kaip vaikinas. Sms atrašinėjau, bet gan paviršutiniškai ir atgal nieko jo neklausdama blush2.gif Daugiau ir neberašė. Šiandien žiūriu - skambina bigsmile.gif Va galvoju, prisiminė. Nuotaikingai pakalbėjom, paklausė kada galės mane pamatyt ir aš netgi užsimaniau su juo susitikti. Prieš atsisveikinant jo sakinys buvo ''Netikėtai nustebinai skambučiu, bet buvo labai malonu''. Aš tokia blink.gif Iškart atsisveikinom, nespėjau nieko pakomentuot, o juo labiau suprasti... Po pokalbio pasižiūriu į priimtus numerius, nėra g.gif Į rinktus - yra!!! Įvyko didžiulis nesusipratimas. Aš kai pasiėmiau telefoną iš rankinės, iškart pamačiau, kad jis skambina ir paspaudžiau atsiliepti, o pasirodo ten man pačiai kažkaip susispaudė doh.gif Eina sau, kaip žiauru... Ką man dabar daryt? biggrin.gif Jeigu dar apsireikš, eiti susitikti ar ne? g.gif Kaip ir minėjau, jis kaip vyras manęs nesudomino, bet žmogus pasirodė šaunus. Beeeet...nenoriu vadintis iniciatore doh.gif cool.gif O sprendžiant iš to, kad jis savaitę laiko manim nesidomėjo ir matyt neplanavo to daryti, aš ta iniciatore ir būčiau, šiuo atveju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 17 rugsėjo 2012 - 15:21
Jo aš irgi tortų prisivalgiau, net bloga, daug kas čia tuos gimtadienius pasirodo švenčia.

Meyle, na ką aš žinau, jei tau jis nelabai patinka, tai koks skirtumas? Jei patinka bendrauti, tai bendraukit, vėliau paaiškinsi, kaip viskas buvo. O jei neketini artimiau pažindintis, tai absoliučiai jokio skirtumo, ką jisai tenai galvos.
Atsakyti