Sveikos,
šiandien apturėjau didelį nesusipratimą, reikia patarimo
Prieš savaitę bare susipažinau su šauniu vaikinu, su kuriuo smagiai pašokom, pabendravom, tačiau kaip vyras jis manęs netraukė, tad natūraliai privengiau jo dėmesio ir bendravau ne tik su juo. Galiausiai taip išėjo, kad jis mano numerį vis tiek gavo. Kitą dieną parašė sms, pasirašinėjom. Simpatiškas, įdomus žmogus, bet tiesiog atrodo, kad jis nesižiūrėtų prie manęs kaip vaikinas. Sms atrašinėjau, bet gan paviršutiniškai ir atgal nieko jo neklausdama

Daugiau ir neberašė. Šiandien žiūriu - skambina

Va galvoju, prisiminė. Nuotaikingai pakalbėjom, paklausė kada galės mane pamatyt ir aš netgi užsimaniau su juo susitikti. Prieš atsisveikinant jo sakinys buvo ''Netikėtai nustebinai skambučiu, bet buvo labai malonu''. Aš tokia

Iškart atsisveikinom, nespėjau nieko pakomentuot, o juo labiau suprasti... Po pokalbio pasižiūriu į priimtus numerius, nėra

Į rinktus - yra!!! Įvyko didžiulis nesusipratimas. Aš kai pasiėmiau telefoną iš rankinės, iškart pamačiau, kad jis skambina ir paspaudžiau atsiliepti, o pasirodo ten man pačiai kažkaip susispaudė

Eina sau, kaip žiauru... Ką man dabar daryt?

Jeigu dar apsireikš, eiti susitikti ar ne?

Kaip ir minėjau, jis kaip vyras manęs nesudomino, bet žmogus pasirodė šaunus. Beeeet...nenoriu vadintis iniciatore

O sprendžiant iš to, kad jis savaitę laiko manim nesidomėjo ir matyt neplanavo to daryti, aš ta iniciatore ir būčiau, šiuo atveju