Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Sėdžiu, nėra, ką veikti, klausau muzikos... tokia nostalgija ir net nežinau, kam... užknisa, kad taip greitai bėga laikas, norėčiau, kad būtų vasara, karšta naktis, rytoj nereikėtų į darbą, būčiau kokia gyvenimu besidžiaugianti ir įsimylėjusi studenčiokė, kuri dabar galėtų per visą naktį linksmintis biggrin.gif Jaučiu visos turit tokių dienų, vakarų, naktų, kur atrodo taip ir norėtųsi sugrįžt ir dar kartą iš visų jėgų pasidžiaugt... man dabar kaip tik viena prieš akis iškilo, ech...
Atsakyti
Aš žiūriu filmą per Tv3. Eina sau, toks įtraukiantis, net virpu visa... Aš visad labai isigyvenu į filmą ar knygą, pati pasijaučiu heroje blush2.gif
Atsakyti
Būna būna 4u.gif

che, va neseniai FB užmačiau, kad mokyklos laikų draugės ale "meilė" apsiženijo šią vasarą smile.gif (su viena klaioke, tuo metu labai gera drauge, buvom nusižiūrėjusios du tokius dvynius brolius is vyresnes klasės ) biggrin.gif biggrin.gif nors dabar ta draugė pati ištekėjusi ir sūnų augina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 22:33)
Aš žiūriu filmą per Tv3. Eina sau, toks įtraukiantis, net virpu visa... Aš visad labai isigyvenu į filmą ar knygą, pati pasijaučiu heroje blush2.gif

"Pabėgimas iš Sošenko" labai geras filmas, tik žiauriai vėlai rodys šįvakar per TV3, bet kas nemačiusios tikrai rekomenduoju... mane net įkvėpė vienu sunkiu metu, o kad filmais tai padarytų tikrai retas atvejis.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 22:33)

žiūriu trečią kartą. puikus filmas, įtraukiantis, rimtas, sukrečiantis thumbup.gif
Atsakyti
Apie kokį čia filmą kalba eina? rolleyes.gif

Beje, Rimkka, man kalbos apie mediciną būtų visai patikusios ax.gif bet apie vaikus, tai gal ir nelabai unsure.gif

Man tas (jau nuolatinis) buvimas be poros labiausiai ir kliūna, kai esu tarp porelių...Ai žodžiu, noriu aš ką nors įsimylėt rolleyes.gif Nebūtinai, tai būtų abipusis jausmas...nes pastaruoju metu pradedu sau pačiai atrodyt kažkokia bejausmė g.gif
Atsakyti
Laba is ryto... 4u.gif Pirmadienis... Kaip as jo nenorejau...vel visa savaite is naujo...Vel... doh.gif Kaip as tyyngiu... unsure.gif
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 16, 21:21)
Sėdžiu, nėra, ką veikti, klausau muzikos... tokia nostalgija ir net nežinau, kam... užknisa, kad taip greitai bėga laikas, norėčiau, kad būtų vasara, karšta naktis, rytoj nereikėtų į darbą, būčiau kokia gyvenimu besidžiaugianti ir įsimylėjusi studenčiokė, kuri dabar galėtų per visą naktį linksmintis  biggrin.gif Jaučiu visos turit tokių dienų, vakarų, naktų, kur atrodo taip ir norėtųsi sugrįžt ir dar kartą iš visų jėgų pasidžiaugt... man dabar kaip tik viena prieš akis iškilo, ech...

Koks artimas jausmas...Man irgi kartais buna tokiu pasvarstymu, kaip butu nerealu sugrizti kazkur i prabegusias dienas... blush2.gif Kaip sakai selti visa nakti... tongue.gif
Atsakyti
labas rytas, koks jis man geras biggrin.gif
kaip gera buti issimiegojusiai, vakar lambruscos likutis mane palauze, to filmo -pagrobimas- net nepaziurejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 22val manes jau nebuvo siam pasaulyje. tai esu atsigavus kaip niekad, ir siaip kazkokia siandien sau grazi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kažkokia kvaila galva šiandien... miego noriu, pavargus jaučiuosi - ryškiai man prasidėjo rudeninė depresija doh.gif doh.gif doh.gif
bajeris... mano ex kurį laiką FB ir skype buvo užsirašęs "time for changes"... galvojau parašysiu pamačiusi skype, paklausiu... ale ryte atėjus į darba žiū - ištrynė mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jėėėėėėė, pagaliau žmogus susiprato... tiesa, smalsu, kodėl lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2012 09 17, 08:59)
labas rytas, koks jis man geras biggrin.gif
kaip gera buti issimiegojusiai, vakar lambruscos likutis mane palauze, to filmo -pagrobimas- net nepaziurejau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 22val manes jau nebuvo siam pasaulyje. tai esu atsigavus kaip niekad, ir siaip kazkokia siandien sau grazi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastika!
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 14, 18:31)
Palauk, o tu irgi šiek tiek pagroji ar tik jis? ax.gif  Jeigu patiko, tai gal dar nepaskutinis kartas pagyvenimui kartu rolleyes.gif
O aš ką tik suvalgiau varškės sūrelį su džiovintom slyvom smile.gif Tavo minėto hematogeno nesu mačius g.gif Aš labai mėgstu visokius skanėstus su džiovintom slyvom wub.gif

Prasiėjau pro Tautų mugę smile.gif Bet man tos mugės visos vienodos ax.gif Ryt planuoju į Ekologiškų dalykų mugę Vingio parke mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif visą savaitgalį buvau atsitraukusi nuo kompo, tik dabar perskaičiau ką prirašinėjote.

Ne gitara aš negroju, groja tik jis. Manau, kad tikrai nepaskutinis kartas kai jis pas mane būna.

Klausėt dėl būsto: aš tai tos nuomonės, kad būsta geriausia planuoti su antra puse. Nes nusipirksiu viena ir po metų kitų vel teks šitą parduoti ir pirkti kitą? Jei jau pirkti, tai reikėjo kokios 21-22 metų, tačiau vėl gi tada buvo nekilnojamo turto situacija kitokia. Žodžiu dabar niekur nesidėsiu - teks laukti prince, geriausia jau su butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 17, 07:59)
esu atsigavus kaip niekad, ir siaip kazkokia siandien sau grazi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

smagu girdeti... 4u.gif Geras jausmas jaustis sau graziai... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 17, 09:33)
smagu girdeti... 4u.gif Geras jausmas jaustis sau graziai... bigsmile.gif  4u.gif

o aš atvirkščiai - mano prekinė išvaizda šiandien nekokia... unsure.gif Ir iš viso, savaitgalį dažiau plaukus tamsaus šokolado spalva - turėjo gautis ruda, gavosi juoda doh.gif dabar negaliu ramiai pro veidrodį praeiti - nepatinka man, negražiai pati sau atrodau... verysad.gif Kaip čia ją greičiau nuplauti tą spalvą sakykit...
Atsakyti