Sėdžiu, nėra, ką veikti, klausau muzikos... tokia nostalgija ir net nežinau, kam... užknisa, kad taip greitai bėga laikas, norėčiau, kad būtų vasara, karšta naktis, rytoj nereikėtų į darbą, būčiau kokia gyvenimu besidžiaugianti ir įsimylėjusi studenčiokė, kuri dabar galėtų per visą naktį linksmintis
Jaučiu visos turit tokių dienų, vakarų, naktų, kur atrodo taip ir norėtųsi sugrįžt ir dar kartą iš visų jėgų pasidžiaugt... man dabar kaip tik viena prieš akis iškilo, ech...

Aš žiūriu filmą per Tv3. Eina sau, toks įtraukiantis, net virpu visa... Aš visad labai isigyvenu į filmą ar knygą, pati pasijaučiu heroje

Būna būna
che, va neseniai FB užmačiau, kad mokyklos laikų draugės ale "meilė" apsiženijo šią vasarą
(su viena klaioke, tuo metu labai gera drauge, buvom nusižiūrėjusios du tokius dvynius brolius is vyresnes klasės )
nors dabar ta draugė pati ištekėjusi ir sūnų augina

che, va neseniai FB užmačiau, kad mokyklos laikų draugės ale "meilė" apsiženijo šią vasarą

QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 22:33)
Aš žiūriu filmą per Tv3. Eina sau, toks įtraukiantis, net virpu visa... Aš visad labai isigyvenu į filmą ar knygą, pati pasijaučiu heroje 

"Pabėgimas iš Sošenko" labai geras filmas, tik žiauriai vėlai rodys šįvakar per TV3, bet kas nemačiusios tikrai rekomenduoju... mane net įkvėpė vienu sunkiu metu, o kad filmais tai padarytų tikrai retas atvejis.
QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 22:33)

žiūriu trečią kartą. puikus filmas, įtraukiantis, rimtas, sukrečiantis

Apie kokį čia filmą kalba eina?
Beje, Rimkka, man kalbos apie mediciną būtų visai patikusios
bet apie vaikus, tai gal ir nelabai
Man tas (jau nuolatinis) buvimas be poros labiausiai ir kliūna, kai esu tarp porelių...Ai žodžiu, noriu aš ką nors įsimylėt
Nebūtinai, tai būtų abipusis jausmas...nes pastaruoju metu pradedu sau pačiai atrodyt kažkokia bejausmė

Beje, Rimkka, man kalbos apie mediciną būtų visai patikusios

Man tas (jau nuolatinis) buvimas be poros labiausiai ir kliūna, kai esu tarp porelių...Ai žodžiu, noriu aš ką nors įsimylėt

Laba is ryto...
Pirmadienis... Kaip as jo nenorejau...vel visa savaite is naujo...Vel...
Kaip as tyyngiu...
Koks artimas jausmas...Man irgi kartais buna tokiu pasvarstymu, kaip butu nerealu sugrizti kazkur i prabegusias dienas...
Kaip sakai selti visa nakti...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 16, 21:21)
Sėdžiu, nėra, ką veikti, klausau muzikos... tokia nostalgija ir net nežinau, kam... užknisa, kad taip greitai bėga laikas, norėčiau, kad būtų vasara, karšta naktis, rytoj nereikėtų į darbą, būčiau kokia gyvenimu besidžiaugianti ir įsimylėjusi studenčiokė, kuri dabar galėtų per visą naktį linksmintis
Jaučiu visos turit tokių dienų, vakarų, naktų, kur atrodo taip ir norėtųsi sugrįžt ir dar kartą iš visų jėgų pasidžiaugt... man dabar kaip tik viena prieš akis iškilo, ech...

Koks artimas jausmas...Man irgi kartais buna tokiu pasvarstymu, kaip butu nerealu sugrizti kazkur i prabegusias dienas...

labas rytas, koks jis man geras 
kaip gera buti issimiegojusiai, vakar lambruscos likutis mane palauze, to filmo -pagrobimas- net nepaziurejau
22val manes jau nebuvo siam pasaulyje. tai esu atsigavus kaip niekad, ir siaip kazkokia siandien sau grazi

kaip gera buti issimiegojusiai, vakar lambruscos likutis mane palauze, to filmo -pagrobimas- net nepaziurejau

labas rytas
kažkokia kvaila galva šiandien... miego noriu, pavargus jaučiuosi - ryškiai man prasidėjo rudeninė depresija
bajeris... mano ex kurį laiką FB ir skype buvo užsirašęs "time for changes"... galvojau parašysiu pamačiusi skype, paklausiu... ale ryte atėjus į darba žiū - ištrynė mane
jėėėėėėė, pagaliau žmogus susiprato... tiesa, smalsu, kodėl 
Papildyta:
fantastika!

kažkokia kvaila galva šiandien... miego noriu, pavargus jaučiuosi - ryškiai man prasidėjo rudeninė depresija

bajeris... mano ex kurį laiką FB ir skype buvo užsirašęs "time for changes"... galvojau parašysiu pamačiusi skype, paklausiu... ale ryte atėjus į darba žiū - ištrynė mane

Papildyta:
QUOTE(comep @ 2012 09 17, 08:59)
labas rytas, koks jis man geras 
22val manes jau nebuvo siam pasaulyje. tai esu atsigavus kaip niekad, ir siaip kazkokia siandien sau grazi

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 14, 18:31)
Palauk, o tu irgi šiek tiek pagroji ar tik jis?
Jeigu patiko, tai gal dar nepaskutinis kartas pagyvenimui kartu
O aš ką tik suvalgiau varškės sūrelį su džiovintom slyvom
Tavo minėto hematogeno nesu mačius
Aš labai mėgstu visokius skanėstus su džiovintom slyvom
Prasiėjau pro Tautų mugę
Bet man tos mugės visos vienodos
Ryt planuoju į Ekologiškų dalykų mugę Vingio parke 

O aš ką tik suvalgiau varškės sūrelį su džiovintom slyvom

Prasiėjau pro Tautų mugę

Labas rytas

Ne gitara aš negroju, groja tik jis. Manau, kad tikrai nepaskutinis kartas kai jis pas mane būna.
Klausėt dėl būsto: aš tai tos nuomonės, kad būsta geriausia planuoti su antra puse. Nes nusipirksiu viena ir po metų kitų vel teks šitą parduoti ir pirkti kitą? Jei jau pirkti, tai reikėjo kokios 21-22 metų, tačiau vėl gi tada buvo nekilnojamo turto situacija kitokia. Žodžiu dabar niekur nesidėsiu - teks laukti prince, geriausia jau su butu

QUOTE(comep @ 2012 09 17, 07:59)
smagu girdeti...

QUOTE(Seila @ 2012 09 17, 09:33)
o aš atvirkščiai - mano prekinė išvaizda šiandien nekokia...