Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 09 19, 10:45)
o valgytojas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siandien ryte i darba atveze user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 09 19, 08:20)
vargšelis... duok tik šieną, grūdus ir vandenį. o pas ką veži? pats nuostabiausias vetas yra Darius Jeruzalės klinikoj.

Zirafa grauziku kaip ir nepriziuri, tai pasiule Koraluose ax.gif tik siandien gydytojas nuo pietu, o nieks is musu negali nuvezti.. tai ryt 9.15 vaziuojam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 19, 10:51)
Labas  4u.gif
Zirafa grauziku kaip ir nepriziuri, tai pasiule Koraluose  ax.gif  tik siandien gydytojas nuo pietu, o nieks is musu negali nuvezti.. tai ryt 9.15 vaziuojam  unsure.gif

nu va, skambink geriau į Jeruzalę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita* @ 2012 09 19, 10:50)
ale erzinasi ana dar čia  lotuliukas.gif  o čia baigę visos iš smalsumo numirt  biggrin.gif

laba diena  4u.gif

vo, iš to erzinimo mūsų mamytė išlindo thumbup.gif

QUOTE(comep @ 2012 09 19, 10:51)

taip gerai buvo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 19, 11:09)
nu va, skambink geriau į Jeruzalę smile.gif

na jau uzsirasem ten , be to, tuoj eisiu dirbt... tai kas kiauliuka nuves?
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 19, 11:51)

thumbup.gif smail'as tai superinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 19, 09:15)
O aš dabar laukiu to gražaus rudens, kai lapai visi geltoni, raudoni... prikritę visur  ax.gif  Ir visai žiemos laukiu, to pirmo sniego...  ax.gif

ir as laukiu...Tikiuos bobu vasara palepins,begalo smagu sausas,grazus,su saules spinduliais ruduo...o dar labai slamantys tarp koju... wub.gif

QUOTE(comep @ 2012 09 19, 09:51)

Mmmm...stai kokia isdykele Comep!Va kur ji dingus pasirodo buvo,kad taip retai bepasirodydavo sektoj... Berniuka susimedziojo!Gal tam krepsinyje? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 19, 10:26)
thumbup.gif  smail'as tai superinis  lotuliukas.gif

tas veidelis superinis, as kai pamaciau tai atsisedus viena juokiausi... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 19, 10:45)
Tai smaližiausi...

Oi, Seila, gal ir aš pasmaližiausiu dar šiandien mirksiukas.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 09 19, 10:47)
o aš šiandien pabudau su žiauriu gerklės skausmu  verysad.gif bei žiauriai "seksovu" balsu  doh.gif o darbe dar nemažai reik kalbėti telefonu....
košmaras prasidėjo  lotuliukas.gif

Man ir kitų, ir savas balsas prikimęs laaabai patinka wub.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 19, 11:15)
Ne ne, ne mano nuotraukas. Būtų iš vis, jei jau mano pradėtų komentuot  doh.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif šį savaitgalį jau ne, tai gal kitas bus laisvesnis  g.gif  bigsmile.gif

Dar daug temutės liko, tai sukursiu kokį vakarą namus naujus  blush2.gif
O aš dabar laukiu to gražaus rudens, kai lapai visi geltoni, raudoni... prikritę visur  ax.gif  Ir visai žiemos laukiu, to pirmo sniego...  ax.gif

Nu aš jau pagalvojau ax.gif
Lauksim turbūt iš tavęs naujos trobos plepalams drinks_cheers.gif
Kaip čia gražiai parašei rolleyes.gif iškart vaizduotėj iškilo realus vaizdas wub.gif

Comep, nemėgstu aš tavęs šiandien už tokį nekalbėjimą ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 19, 11:27)

Mmmm...stai kokia isdykele Comep!Va kur ji dingus pasirodo buvo,kad taip retai bepasirodydavo sektoj... Berniuka susimedziojo!Gal tam krepsinyje? blush2.gif  4u.gif

oi ni ni ni, priezasties tokios tikrai nera schmoll.gif mirksiukas.gif
buc pasigyrus biggrin.gif
tiesiog man kartais nekalbadieniai uzplaukia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o vakar taip - buvau isdykus, ai - reik naudotis proga laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 19, 11:33)

Comep, nemėgstu aš tavęs šiandien už tokį nekalbėjimą ph34r.gif

hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 19, 11:39)
oi ni ni ni, priezasties tokios tikrai nera  schmoll.gif  mirksiukas.gif
buc pasigyrus  biggrin.gif
tiesiog man kartais nekalbadieniai uzplaukia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš ir pasinaudočiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 19, 10:39)
oi ni ni ni, priezasties tokios tikrai nera  schmoll.gif  mirksiukas.gif
buc pasigyrus  biggrin.gif
tiesiog man kartais nekalbadieniai uzplaukia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokie dar nekalbadieniai? anksciau visada pliurpdavai...Ir staiga BBOOOMMM!nebera Comep...Ir jau gan ilgokai... g.gif

Aisku naudokis proga... tongue.gif

Klausyk,tai pasakok smulkmenas,kur susipazinot?Patinka tau jis?Ilgai pazistami? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 19 rugsėjo 2012 - 12:01
QUOTE(Seila @ 2012 09 19, 12:59)
Kokie dar nekalbadieniai? anksciau visada pliurpdavai...Ir staiga BBOOOMMM!nebera Comep...Ir jau gan ilgokai... g.gif

Aisku naudokis proga... tongue.gif

Klausyk,tai pasakok smulkmenas,kur susipazinot?Patinka tau jis?Ilgai pazistami? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

rimtai man uzeina, kai net niekur rasyt nenoriu, su niekuo susitikti wink.gif atsiranda poreikis su savim pabut, tai nenustebkit ir tiek wink.gif

susipazine kazkada internete visagaliam biggrin.gif ale bendravom taip - picai ar filmui, na toks kaip smelio dezes laiku draugelis buvo, ir bac, gavos kaip gavos biggrin.gif nei patinka nei ne, negalvoju, pernelyg staigus ivykiu bac gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 19 rugsėjo 2012 - 12:22
QUOTE(comep @ 2012 09 19, 13:20)
rimtai man uzeina, kai net niekur rasyt nenoriu, su niekuo susitikti wink.gif atsiranda poreikis su savim pabut, tai nenustebkit ir tiek wink.gif
susipazine kazkada internete visagaliam biggrin.gif ale bendravom taip - picai ar filmui, na toks kaip smelio dezes laiku draugelis buvo, ir bac, gavos kaip gavos  biggrin.gif nei patinka nei ne, negalvoju, pernelyg staigus ivykiu bac gavosi biggrin.gif

Na ką smagu... turi čia visos visokių romantinių „draugelių“ užsislėpusios, nieko nesako, o paskui bum... aš tuoj imsiu ir užpavydėsiu lotuliukas.gif

Kaip prajuokino... biggrin.gif

Little son: Mom! What’s a girl friend?
Mom: If you’re a good boy, you’ll get one when you’re older.
Little son: What if I am a bad boy?
Mom: You’ll get many.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 19 rugsėjo 2012 - 13:01