Na supratau...
O mano simpatija nerimsta...

Aisku nemeluosiu, jog as tuo nesimegauju.Man smagu kai vyras imasi iniciatyvos!

vakar skambino po darbo ir dar velai visai vakare... Sako ar apgalvojai mano pasiulyma del Traku, ar viskas gerai,ar vaziuosim,ar tave drauge tikrai priims ir t.t.

Sako tu tikrai gali apsistoti pas mane bute,jei noresi paliksiu tave jame,o pats vaziuosiu pas tevus...Kad neprisigalvotum ko nereikia...Aaaaa!!!as jau net nezinau,per nakti permasciau,kad as vistiek su juo noresiu buti ta 5dienio vakara atvykusi,6dieni jeigu iki pietu reik isvaziuoti i trakus...7dienio isvis praktiskai nebelieka,vistiek nelauksiu vakaro ir isvaziuosiu... o pries drauge po to bus geda,kai jai neturiu laiko ir naudojuosiu tik jos lova...

Jis dar pilnai neisirenges buto,truksta ten kazko vonioj ir lova tik viena miegamajame,salione dar nera baldu...tai del to man sako kad butum rami ir saugiai jaustumeis... Galvoju jei ten viskas normalaii deliosis,ji gali ir nevzaiuoti pas tevus miegot,o jei ne...vat tada ku adryti reiks...As ziauriai smulkmeniska esu ir dazniausiai vienam zingsnyje prieky bunu...taip kad pasimetus...