Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 09 22, 22:07)
apšnekėtos buvovisos kūno dalys...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

DF, varom į Marushką?  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet Marushka mokamas įėjimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 22, 21:13)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet Marushka mokamas įėjimas  blush2.gif

ok, kaip nori smile.gif bet tik 10 pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 22, 22:41)
ok, kaip nori smile.gif bet tik 10 pinigų smile.gif

Na teip biggrin.gif tai jei ką į abu subėgiosim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 22, 21:49)
Na teip biggrin.gif tai jei ką į abu subėgiosim  biggrin.gif  biggrin.gif

tu ne apie šiandien šneki? biggrin.gif
mes tai šiandien varom biggrin.gif
Atsakyti
ale kaip cia visos turiningai laika leidziat bigsmile.gif as visa kiaura diena nosies i lauka nebuvua iskisus. Siandien net 4 val. prasimokiau anglu bigsmile.gif (visokie klausimaisi ir ziurejima sziurejimas....)
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 22, 22:53)
tu ne apie šiandien šneki? biggrin.gif
mes tai šiandien varom biggrin.gif

ne ne biggrin.gif aš apie kitą savaitgalį biggrin.gif šiandien nebėr jėgų, o ir į darbą rytoj reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 22, 22:08)
ne ne biggrin.gif aš apie kitą savaitgalį biggrin.gif šiandien nebėr jėgų, o ir į darbą rytoj reikia smile.gif

nu va, o mes varom, nors aš ir sergu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas unsure.gif nezinau kaip rimkkai, bet as negyva lotuliukas.gif man taaaaaip skauda galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 23, 10:50)
Labas  unsure.gif  nezinau kaip rimkkai, bet as negyva  lotuliukas.gif  man taaaaaip skauda galva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o rimkka gyva gyva lotuliukas.gif gal šiek tiek skaudena galvą ir kojas, bet šiaip superinė naktis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 23, 12:24)
o rimkka gyva gyva  lotuliukas.gif gal šiek tiek skaudena galvą ir kojas, bet šiaip superinė naktis buvo thumbup.gif

o man va kaip bebutu keista, kojas neskauda thumbup.gif thumbup.gif bet galva tai oj... doh.gif
Atsakyti
Na tiesiog nuostabu, kaip visoms puikiai sekasi... o aš tai ką... iki dabar miegojau ir net neįsivaizduoju, kaip išsiropšti iš lovos ir apsitvarkyti savo kiaulidę, kurią aš vis dar vadinu savo kambariu. Man moralinės pagirios (aišku vakarykštis alkoholizmas irgi galėjo prie to prisidėti biggrin.gif ), nes love is all around me, bet būtent tik aplinkui mane ir jokiu būdu ne pas mane. Tiek su draugėm susitikus žinokit klausau apie aistras ir meiles, tiek čia dabar skaitau biggrin.gif
Atsakyti
Belle_fleur, pas mani tas pats. Cai skaitau ir aplink mane meiles seiles..... jauciuos kitokia lotuliukas.gif jokiu meiliu, jokiu seiliu.... nebent galiu issikviesti kartais nakciai savo buvusia meile. Bet kas is to, jei man ne tik del to vyro reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o meiles tarp musu jau niekad nebebus lotuliukas.gif tik tas nelemtas S gali buti... lotuliukas.gif

siandien man liiuuuuuudna. Oras paveike gal
Atsakyti