Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Kaip sekmadienį leidžiat? Aš tai valgydama ir filmus žiūrėdama mirksiukas.gif Fejerverkai vakar buvo puikūs bigsmile.gif Žodžiu, nuostabiai laiką praleidau, dar ir dabar ausyse pokši, o vaizduotė atgamina, tai ką mačiau rolleyes.gif Eisiu ir kitais metais mirksiukas.gif

QUOTE(kvyka @ 2012 09 22, 22:59)
ale kaip cia visos turiningai laika leidziat  bigsmile.gif  as visa kiaura diena nosies i lauka nebuvua iskisus. Siandien net 4 val. prasimokiau anglu  bigsmile.gif  (visokie klausimaisi ir ziurejima sziurejimas....)

Ir aš ketinu tuo dalyku užsiimti drinks_cheers.gif

Rimkka su Kissa666, kaip visada thumbup.gif Beje, o plačiau apie tą futbolą nebus? Ar buvo sutiktos abi simpatijos? Bendravot? Bet tai kokios jūs klubinės mergaitės rolleyes.gif

Toks oras mane patraukė prie Enya dainų wub.gif
Atsakyti

Laba diena... 4u.gif

Ir as,ir as vakar klube buvau!!! tongue.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif Prisisokau...Ir Lemon Joy gyvai koncertao savo tuos populiariausius gabalus...Super buvo!! ax.gif Atsikeliau ir grizau pas tevus,prisivalgiau mamos kotletu...Relax'uoju... mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš drybsau lovoje, žiūriu kažkokį kvailą serialą internete ir mėgaujuosi sekmadienio tinginyste wub.gif
Atsakyti
pas mane kelios dienos kabeline pajungta. tai kai atsitraukiu nuo anglu pamokeliu (klausau tekstukus siuo metu), tai drebteleju i lova ir maigau per kanalus lotuliukas.gif kooookia as tingine siandien. Tooooooooookia didele...
Atsakyti
Aš tai truputį apsitvarkiau savo jovalyną, buvau išvariusi papietauti, tai brrr kaip lauke šalta... taip norėtųsi dar kažkaip prasiskaidrinti šį vakarą, bet tikriausiai laukia gulėjimas priešais kompą smile.gif
Atsakyti

Ryt virsininko gimtadienis...Buvau uzsakius ant stalo tokia geliu kompozicija padaryti,pasiemiau ir galvoju o ka pasakyti? g.gif bent sakinuko reiktu...o nesuaudziu minties...gal kuri kazka sakiusi esat? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 23, 19:50)
Ryt virsininko gimtadienis...Buvau uzsakius ant stalo tokia geliu kompozicija padaryti,pasiemiau ir galvoju o ka pasakyti? g.gif bent sakinuko reiktu...o nesuaudziu minties...gal kuri kazka sakiusi esat? blush2.gif  4u.gif

sakyk ekspromtu - taip gimsta geriausi žodžiai ir kalba... iš širdies taip sakant wink.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien Londonas pasirode visu grazumu - lyja kaip is kibiro, salta... Parsibeldziau 7h ryte, koju iki dabar nejauciu blush2.gif Puiki sokiu naktis su gerom draugem!!! Bet taip kaip kurios cia megsta kiekviena savaitgali trepset, as negaleciau biggrin.gif Man reikia pasiilgti, daryti pertraukas, kad tai teiktu malonuma. Normalu, visos esame skirtingos mirksiukas.gif Kaip ir dauguma, sekmadieni drybsau lovoj ir ziuriu filmus. Suzavejo CAFE DE FLORE, o lengvas, bet neprastas pasirode LUCKY ONE. Beje, panasu, kad rudenines nuotaikos beldziasi ir i mano vidu... Kazkoks keistas nerimas, liudesys kabinasi.
Atsakyti
nusipirkau lagamina clap.gif: violetini hihihi.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 23, 15:23)
Rimkka su Kissa666, kaip visada thumbup.gif Beje, o plačiau apie tą futbolą nebus? Ar buvo sutiktos abi simpatijos? Bendravot?

Bet tai kokios jūs klubinės mergaitės rolleyes.gif

hm... o ka pasakot smile.gif taip, buvo sutiktos abi simpatijos... mazametis tai visa zaidima ir pries ir po net neziurejo i mano puse, jau paskui kai ejom prie masinos tai vos ne pries pat nosi praejau, galva linktelejo ir tiek... ax.gif na o dabartinis kavalierius ir pries zaidima buvo priejes, ir po zaidimo ax.gif jie laimejo, tai dabar esu skolinga jam bucini hihihi.gif

aha, tokios jau esam sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 23, 20:38)
o lengvas, bet neprastas pasirode LUCKY ONE. Beje, panasu, kad rudenines nuotaikos beldziasi ir i mano vidu... Kazkoks keistas nerimas, liudesys kabinasi.

Meyle, žinok net šypsena veide atsirado... biggrin.gif o man toks banalus filmas pasirodė, ties ta vieta, kur ten neva tas vyras bando juos išskirti aš nebeištvėriau ir prasukau visą filmą biggrin.gif Vieta, kur tas vaikas ten skęsta ir jisai jį išgelbėja doh.gif Kažkaip jau seniai mačiau filmą, kuris tikrai būtų sužavėjęs... va dabar bandau žiūrėti Seeking a friend for the end of the world... irgi nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 23, 19:48)
aha, tokios jau esam  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif

Tai 5dieni Green night tai galesit siausti vel... bigsmile.gif
Atsakyti
isgeriam? user posted image
Atsakyti