Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 14, 00:56)
Belle, tų vyrų nesupaisysi  doh.gif  Ar jam 20, ar 30  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Labas rytas mirksiukas.gif P-E-N-K-T-A-D-I-E-N-I-S bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

daug diskusijų virė pastarosiom dienom, įdomu paskaitinėti... mirksiukas.gif Aš tempuoju, atrodo dienas kažkas sprogdina adatėle kaip balionus unsure.gif

Laurita, daug stiprybės tau 4u.gif Tu jau dabar esi nugalėtoja, nes po to taviške širdele plaka dar viena širdelė wub.gif Vakar lėkiau, bėgau visur, prisėdusi per pertrauką atsigerti kavutės atsidariau FB, žiūriu jūsų echo nuotraukytė... Tą akimirką rodos viskas sustojo, giliai atsidusau wub.gif Tobula.

Belle, įdomus tavo kavalierius, musėt rimtai žiauriai drovus biggrin.gif Gal nuo kompiuterio taisymo pereisit prie....šampano drinks_cheers.gif

Šiandien vyksiu porai dienų pas močiutę. Baisiausiai išsiilgusios viena kitos esam ax.gif Noriu aplankyti, nes po vasaros dar nesimatėme, o ji labai jaudinasi prieš kiekvieną kelionę, tai sakau reikia pasibūti kartu prieš Angliją drinks_cheers.gif Ir dar labai noriu nueiti į bažnyčią bei aplankyti artimųjų kapus. Pasiilgau to ramybės jausmo...

Visoms gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 09 13, 22:40)
noreciau i sita nueiti  bigsmile.gif
Na kadangi mieste tu nuo jo pabegai, tai, kas belieka jam  biggrin.gif... tai va dabar pas tave i svecius prasosi, nebus kur tau begti  biggrin.gif

Niekur jis dar nesiprašo... plius aš ne viena gyvenu, tad jokios romantikos tame net nebūtų... Meyle šampano irgi nebūtų, jis negeria... biggrin.gif Ir iš viso nėra ką čia daugiau ir plėtoti, nes realiai nieko nėra ir nieko nevyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 14, 08:37)
Niekur jis dar nesiprašo... plius aš ne viena gyvenu, tad jokios romantikos tame net nebūtų... Meyle šampano irgi nebūtų, jis negeria... biggrin.gif  Ir iš viso nėra ką čia daugiau ir plėtoti, nes realiai nieko nėra ir nieko nevyksta  lotuliukas.gif

Belle tavo diagnoze viena vienintele - i chocisa i cholica cool.gif cool.gif cool.gif

tu pati sau susirandi begales vejisku minciu kad tik kazka paneigti doh.gif doh.gif o poto zyzi kad nieko nera/nevyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
labai prasau neisizeisti, si zinute skirta ne tam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 14 rugsėjo 2012 - 07:50
Laba ryteli... 4u.gif ax.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 14, 07:37)
Niekur jis dar nesiprašo... plius aš ne viena gyvenu, tad jokios romantikos tame net nebūtų... Meyle šampano irgi nebūtų, jis negeria... biggrin.gif  Ir iš viso nėra ką čia daugiau ir plėtoti, nes realiai nieko nėra ir nieko nevyksta  lotuliukas.gif

Belle, na... gi nekalbam apie kazka toookio atejus i svecius... blush2.gif Uztenka buvimo,jautimo kad salia tas kuris patinka... Gurksnoti arbata,ziureti,stebeti...ir tyliai kazka nepadoraus mintyse galvoti... Juk smagu... tongue.gif Netycia prisiliesti... Salia einant "uzkliuti" uz peties ar pagauti vienas kito zvilgsni ir sypsotis... Bet rimtai,sikart nepabek ir nebek nuo jo... 4u.gif Jei rodys iniciatyva susitikti...
Atsakyti
Labas penktadienio rytą 4u.gif
aš šį savaitgalį taip pat pas tėvelius varau į gimtąjį miestą smile.gif mama plaukus nudažys, kepsiu vėdarus nes tėtei labai patinka ax.gif laukiu....

Dėl spektaklių, įkišiu ir aš savo komentarą blush2.gif esu buvusi "2 vyrai viena tiesa" du kartus. Man patiko. Nors atrodo antrą kartą ten jau viską žinojau, bet vis tiek juokiausi iki ašarų. Dar labai geras variantas jei mėgstat lengvesnį žanrą - "Kitas kampas" improvizacijų spektakliai. Kiekvieną kartą vis kitokie, ir kiekvieną kartą savaip įdomūs. Buvau keletą kartą, prisijuokėm iki ašarų taip pat ir keletas gerų frazių išliko iki dabar tongue.gif Pusseserė buvo "Apie ką kalba vyrai" tai irgi labai išgyrė, sakė patiko, tačiau pati nebuvau, negaliu per daug komentuoti.

Atsakyti
labas rytas 4u.gif nauji namučiai wub.gif vakar dainą atradau, visą vakarą ir šian visą rytą neatsiklausau atradimas
Belle man iš Tavo postų bei kiek mačiau foto, Tu esi labai savimi pasitikinti, stipri išoriškai ir labai graži panelė. man atrodo dėl to Tavęs vaikinukai prisibijo, nežino nemoka kaip prieiti smile.gif ir manau ta simpatija Tavo dabartinė ir ieško progos ratais kvadratais kaip susitikti, bijo jis gal Tau siūlyti kavos ar šiaip į pasimatymą, nu tai va ale kompą pataisys tada žiūrėk gal ir į pasimatymą pakvies 4u.gif nežinau nusišnekėjau gal bet savo nuomonę išsakiau blush2.gif
aš irgi noriu į kaimą.. ir pas mamą ir pas močiutę unsure.gif bet atėjo toks metas, kad neberandu niekam laiko.. tik vaikui ir draugui.. o ir pas drauges noriu.. ech.. kai apsiprasiu su ta nauja padėtimi reiks organizuotis kažką smile.gif
Atsakyti

Man kazkaip smagu skaityti,jog nemazai cia musu vis lekia pas tevelius,turi ta stipru rysi... Va kas pas mociute,kas pas gimines, kas tete nudziuginti nori vedarais,kas mamyciukas... As tokia pati! blush2.gif 4u.gif

Aga,Kitas kampas ir man patiko...Teko ir man daug aplankyti tokiu spektakliu...Bet jie tokie lengvuciai, man juose nera labai dideles prasmes...smagu pakikenti,atsipalaiduoti... Bet kartais ta norisi paivairinti stipresniu,gilesniu minties poziuriu vaizdu... mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
šiendien aš zombis! nekenčiu rudens verysad.gif negaliu rytais atsikelti, kai lauke tamsu... doh.gif
o šiandien laukia busy para - darbas, laidotuvės, darbas, dovanos ieškojimas, puskės gimtadienis, ir fainiausia dalis - klubas su kissa thumbup.gif
Papildyta:
o važiuoti pas nieką nesiruošiu. mamą aplankysiu anksčiausiai tai spalio antroje pusėje - nelabai man ten norisi važiuoti... bet ai, pakentės lotuliukas.gif
Atsakyti
Qwertama, su auto važiuosi ar traukiniu, autobusu? Juk aš irgi į Suvalkiją tongue.gif

Kalbant apie spektaklius, tai iš komercinių man visgi geriausi pirmieji „Urvinis žmogus“ir „Laukinė moteris“, o kiti dauguma perspausti, pernelyg brutalaus humoro... Nors nuėjus porąkart į rimtus, smagu ir koks vienas linksmo pobūdžio, atsipalaidavimui drinks_cheers.gif Man labai patiko „Boeing Boeing“, su draugėm klykėm iki ašarų per „Striptizo erelius“, su mama prisijuokėm „DNR kodas“, kiek kitoks, žaviąja prasme pasirodė „Vietų nėra“, aišku pagrindinį žavesį sudarė simpatulis Eimutis Kvoščiauskas blush2.gif Sustojo laikas bežiūrint „Gaidukas“ wub.gif Šis spektaklis pasirodė absoliučiai kitoks, nei viso Domino. Jampolskis idealiai tiko tam vaidmeniui... O vat visai neįtraukė išgirtas šiųdieninis „Žirklės“, nerekomenduočiau net puspriešiui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 14 rugsėjo 2012 - 09:01
QUOTE(rimkka @ 2012 09 14, 08:57)
ir fainiausia dalis - klubas su kissa  thumbup.gif

Pavydziu... angel_sadangel.gif mega_shok.gif
Atsakyti
“Jei būti su žmogumi, tai tik tuomet, jei tai geriau uz viską, o ne geriau negu nieko.“
Atsakyti