Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(meyle @ 2012 09 14, 11:03)
“Jei būti su žmogumi, tai tik tuomet, jei tai geriau uz viską, o ne geriau negu nieko.“

Labai pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 14, 11:22)
Facebooke susiradau pakeleivingą mašiną (na žinot dabar populiaru taip). Tikiuosi nenuveš manęs kur į mišką  unsure.gif

Gal nenuveš mirksiukas.gif O klausyk, kaip tau sekasi gyvent su tuo berniuku? Ar jau išsikraustė? rolleyes.gif

Visoms Gerų šeimyniškų kelionių smile.gif Ir patrakusių šokių kai kam mirksiukas.gif

Ethella, o tu pas odontologą užsnūdai? biggrin.gif Nu duodi biggrin.gif
Atsakyti
Cherry, mhm pas odontologą, tai kad neskauda, o tie garsai pamigdė biggrin.gif Kai jau išgirdau - na va viskas biggrin.gif Gera mano daktarytė, švelni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 14, 12:20)
Labai pritariu drinks_cheers.gif
Gal nenuveš mirksiukas.gif  O klausyk, kaip tau sekasi gyvent su tuo berniuku? Ar jau išsikraustė? rolleyes.gif

Visoms Gerų šeimyniškų kelionių smile.gif  Ir patrakusių šokių kai kam mirksiukas.gif

Ethella, o tu pas odontologą užsnūdai? biggrin.gif Nu duodi biggrin.gif

Jau šiandien išsivežė visus savo daiktus, kuriuos turėjo pas mane. paliko tik gitarą wub.gif gyvenimas kartu baigėsi, žinot, liūdna... gera su juo gyventi, ramu ir jauku...
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 14, 12:52)
Jau šiandien išsivežė visus savo daiktus, kuriuos turėjo pas mane. paliko tik gitarą  wub.gif gyvenimas kartu baigėsi, žinot, liūdna... gera su juo gyventi, ramu ir jauku...

kavalierius su pana vire smala.... laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jau šiandien išsivežė visus savo daiktus, kuriuos turėjo pas mane. paliko tik gitarą  wub.gif gyvenimas kartu baigėsi, žinot, liūdna... gera su juo gyventi, ramu ir jauku...

Qwertama, vadinasi, tikrai gerai sutariat, džiaugiuosi už tave, labai faina wub.gif
Atsakyti

tai gal reikejo pasiulyt pasilikti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 14, 13:43)
tai gal reikejo pasiulyt pasilikti?  ax.gif

Sutart sutariam, bet siūlyti gyventi kartu dar ankstoka....
Atsakyti
Norėjau valgyti, o nebuvo laiko, tai nusipirkau hematogeną. Galvoju ir sotu, ir skanu. Atsikandau...su džiovintom slyvom. Prakeikimas! Net supykino. Ir man taip nepasiseka dešimtkart per dieną, įvairiausiose smulkiose situacijose doh.gif biggrin.gif Šiandien nuo pat ryto taip prašturmavau parduotuves, kad nebejaučiu nei rankų, nei kojų biggrin.gif Gera mankštelė! Ir dabar pas mane jau tikrai ruduo, bo ištuštinau vasaros algą...
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 14, 09:22)
Facebooke susiradau pakeleivingą mašiną (na žinot dabar populiaru taip). Tikiuosi nenuveš manęs kur į mišką  unsure.gif O kaip tu važiuoji?

Aš autobusu. Dažniausiai traukiniu, nes kaip ir comep, jau nuo vaikystės man išlikę kaip kažkas labai smagaus ir jaukaus viename. Tik šįkart nebuvo tinkamo laiko, tai gal atgal grįšiu traukiniu. Aš į kitus miestus esu važiavusi pagal tuos skelbimukus, kaip ir tu. Visai įdomu nauji žmonės, bet iš tikro rizika irgi. Ypač šiais sužvėrėjusiais laikais...
Atsakyti
Cha, mergos... o šįkart aš būsiu tas vežėjas, pati neieškojau, bet pasiūlė man... tų draugų nepažįstų, tai man pačiai nejauku. Pati į mišką vežti nieko neketinu... biggrin.gif gerai, kad ne viena važiuosiu, nes antraip su svetimais viena pati tikrai nevažiuočiau
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 13, 13:24)
Seila, naudojau tiesintuvą ir naudosiu  4u.gif Ir tikrai, jei pradėtume gilintis, tai ir maistas, ir oras, ir vanduo, kasdienė kosmetika, šampūnai gali sukelti įvairius sveikatos sutrikimus...  g.gif Rūkymo kokia žala, ale kiek daug peša, parabenų išpūstas burbulas, kvepalai irgi kažkokių kvarabų sukelia, bet nejau nesikvėpinsim  doh.gif

Tikra tiesa! O labiausiai vis tiek itaka daro ne tai ka vartojame, o kokias emocijas patiriame gyvenime! Svarbiausia - kuo maziau streso, nervu ir liudesio! mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinot kur studio 9? kaip ten patekti?
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 14, 15:28)
gal zinot kur studio 9? kaip ten patekti?

O žinai kur yra Gedimino 9? Tai va tas pats pastatas ir įėjimas matosi nuo Vinco kudirkos aišktės turbūt. Iškaba aiški smile.gif Tikrai nepaklysi smile.gif
Atsakyti