Niekas negrybaujat ? Ryt zadu vaziuoti

grybavom. Grybu nera daug - raudonikiai, kislieji, keli silbaravykiai. 7 baravykai - 3 didesni, 4 nedideli.
Labas.
vakar 4raudonvirsiai, 3mazuliukai baravykiukai ir apie40lepsiu. siandien neisiu turbut.....
rytoj leksiu i kitas vietas paziuret, bet kazko nesitikiu
vakar 4raudonvirsiai, 3mazuliukai baravykiukai ir apie40lepsiu. siandien neisiu turbut.....

Vadinasi kazkiek randat, nu ryt paziuresiu kas pas mus gero.
As jau is misko. Grybu nekazkas. 4 baravyka, apie 30 raudonvirsiu, lepsiu bei 2 geros saujos voverusku.
3raudonvirsiai, geras bliudas voverusku ir koki30lepsiu
baravyko nei vieno, buvau i kitas vietas patikrint, bet ten daugiau turbut neisiu.

merginos,o siltbaravykiu nera?
raudonikiai, lepsiai. 9 baravykai. 4 didesni 5 mazi
buvau šiandien pušynuose-vaikščiok ir kaifuok,koks grožis ir malonumas
ko nepasakysi apie grybus: dviese 20 baravykų,4 tokie net vyšninės spalvos,vienoj vietoj jie tik kartais padygsta,nedidukai,storuliai,ale kirmėlėti,gyvatės
,6 raudonikiai,lepšiu neskaičiavau,bet peraugusios,paėmiau džiovinimui dailesnes.Šilbaravykių gražių storuliukų padygę,bet irgi kirmėlėti.Susiparinau,bevalydama
.Neapsisprendžiu,ar verta ryt važiuot į džiumbrynus,gal ten kas geresnio
.Merginos,kas lapuočiuose gal šiandien buvot?koks vaizdelis?

QUOTE(Teoleda @ 2012 09 28, 19:19)
buvau šiandien pušynuose-vaikščiok ir kaifuok,koks grožis ir malonumas
ko nepasakysi apie grybus: dviese 20 baravykų,4 tokie net vyšninės spalvos,vienoj vietoj jie tik kartais padygsta,nedidukai,storuliai,ale kirmėlėti,gyvatės
,6 raudonikiai,lepšiu neskaičiavau,bet peraugusios,paėmiau džiovinimui dailesnes.Šilbaravykių gražių storuliukų padygę,bet irgi kirmėlėti.Susiparinau,bevalydama
.Neapsisprendžiu,ar verta ryt važiuot į džiumbrynus,gal ten kas geresnio
.Merginos,kas lapuočiuose gal šiandien buvot?koks vaizdelis?

mes lapuotyne grybavom. turetumet rast lepsiu, raudonikiu, o baravyku tai ir snd nemazai radot
Patikrinom savo pušynus , pora sveikų baravykų, keletas raudonviršių, nemažai lepšiukų ir daug žaliokių, oras tai nuostabiai puikus