Jau net raudonikių randat
  Jau net raudonikių randat   Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius
  Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius   

vat kad taip būtų ne tik šį grybavimo sezoną, bet ir visuomet.
 vat kad taip būtų ne tik šį grybavimo sezoną, bet ir visuomet.  Jau net raudonikių randat
  Jau net raudonikių randat   Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius
  Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius  

Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė
  Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė   

Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar
 Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar

Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine.....
 .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine.....  

.Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine.....
 Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške
  Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške   O musių
  O musių   Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa
  Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa   

Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške
  Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške   O musių
  O musių   Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa
 .
 .

, o vakarop prieš lietų ir uodai bais atkuto
 , o vakarop prieš lietų ir uodai bais atkuto