QUOTE(gurmans @ 2013 06 10, 08:40)
Grybautojeles,pasakykit kiek laiko galima dziovintus (riekelemis) ir maltus (dziovintus) baravykus laikyti- naudoti.Pasiziurejau,kad dar nemazai turiu likusiu nuo rudens kazin ar jie dar saugus vartoti?
kažkur skaičiau, kad džiovinti grybai išlaiko savo vertę ir kvapą iki 2 metų, tik reikia laikyti taip kad jie kvėpuotų, t.y. popierianm arba drobiniam maišelyje ar dėžutėjė. Aš pati turiu 2 metų džiovintų baravykų, kolkas viskas gerai, kas valgė visi gyvi

tik konservuotus tipo patariama per pusmetį sudoroti...
Papildyta:
[quote=Lerikyte,2013 06 09, 17:28]
berods su mažiausiais 80

neblogai

pažiūrėjau į juos ir vėl atgal į mišką užsimaniau