Gal gali kas nors viešai paskelbti SM kas Kaune prekiauja spec.žurnalais "Orchidėjos'? Ir jų kontaktus?
QUOTE(xx @ 2012 09 20, 09:02)
Lerikyte, nuostabi katlėja
Gal gali kas nors viešai paskelbti SM kas Kaune prekiauja spec.žurnalais "Orchidėjos'? Ir jų kontaktus?
manau, kad Evaja
ačiū už pagyras
Evaja neturi kolkas zurnaliuko. As paprasiau LOD, kad man pastu atsiustu ji. Gyvenu Kauno raj., tai man pigiau pastu nei benza degint i kita Kauno gala.
Papildyta:
Lerikyte, nuostabiai tobulo grozio tavo katlejos.
Papildyta:
Lerikyte, nuostabiai tobulo grozio tavo katlejos.
Vakar vakare parsinešiau Cymbidium
Sužavėjo, kad didelis krūmas ir žiedų laaabai daug...
Rinkausi tarp šitos ir žalsvai gelsvais žiedeliais, bet ši buvo daug didesnė, turtingesnė
Dabar svasrtau, kad reikia ir aną prigriebti
Negalėjau patikėti, kad tokie gražūs krūmai kainuoja tik 45 Lt
Įdedu savo naujokę

Katleja, grazus cimbidiumas
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 12:27)
Kur pirkai?
Ar tu žinai apie Macuičius? Ten tokius krūmus galima ir už penkiolika litų nusipirkti
Lerikyte, nuostabios katlėjos
Katleja1, koks krūmas
žiedų spalva man labai graži
Katleja1, koks krūmas
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 11:45)
Kur pirkai?
Ar tu žinai apie Macuičius? Ten tokius krūmus galima ir už penkiolika litų nusipirkti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 13:02)
Ten, ten yra gėlių rojus
Macuičiuose už Gargždų yra gėlių angaras, nemažas, jame yra skintos ir vazoninės gėlės bei antram aukšte visokiausių bizdaluškių.
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 12:57)
Ten, ten yra gėlių rojus
ir papigiai
O jei rimtai, ten nuo atvežimų priklauso, gali būti tuščia, bet gali būti ir daug užsivešta. Šimtas metų ten nebuvau, gal jau reiktu užsukti, bet geriau susilaikysiu
Macuičiuose už Gargždų yra gėlių angaras, nemažas, jame yra skintos ir vazoninės gėlės bei antram aukšte visokiausių bizdaluškių.