Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Lerikyte, nuostabi katlėja wub.gif

Gal gali kas nors viešai paskelbti SM kas Kaune prekiauja spec.žurnalais "Orchidėjos'? Ir jų kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 20, 09:02)
Lerikyte, nuostabi katlėja  wub.gif

Gal gali kas nors viešai paskelbti SM kas Kaune prekiauja spec.žurnalais "Orchidėjos'? Ir jų kontaktus?

manau, kad Evaja g.gif

ačiū už pagyras biggrin.gif
Atsakyti
Evaja neturi kolkas zurnaliuko. As paprasiau LOD, kad man pastu atsiustu ji. Gyvenu Kauno raj., tai man pigiau pastu nei benza degint i kita Kauno gala.
Papildyta:
Lerikyte, nuostabiai tobulo grozio tavo katlejos.
Atsakyti
Vakar vakare parsinešiau Cymbidium wub.gif Sužavėjo, kad didelis krūmas ir žiedų laaabai daug... smile.gif Rinkausi tarp šitos ir žalsvai gelsvais žiedeliais, bet ši buvo daug didesnė, turtingesnė smile.gif Dabar svasrtau, kad reikia ir aną prigriebti biggrin.gif Negalėjau patikėti, kad tokie gražūs krūmai kainuoja tik 45 Lt blink.gif Įdedu savo naujokę wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 20 rugsėjo 2012 - 11:14
Katleja, grazus cimbidiumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 11:24)
Katleja, grazus cimbidiumas  wub.gif

Ačiū, nila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 12:27)
Ačiū, nila 4u.gif

Kur pirkai?

Ar tu žinai apie Macuičius? Ten tokius krūmus galima ir už penkiolika litų nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 11:13)
Vakar vakare parsinešiau Cymbidium wub.gif

gražuolis krūmas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Lerikyte, nuostabios katlėjos wub.gif

Katleja1, koks krūmas wub.gif žiedų spalva man labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 11:45)
Kur pirkai?

Ar tu žinai apie Macuičius? Ten tokius krūmus galima ir už penkiolika litų nusipirkti smile.gif

blink.gif už 15 Lt, butu super thumbup.gif Nila, nežinau aš Macuičių schmoll.gif O kas ten yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 13:02)
blink.gif už 15 Lt, butu super thumbup.gif Nila, nežinau aš Macuičių schmoll.gif O kas ten yra?  4u.gif

Ten, ten yra gėlių rojus biggrin.gif ir papigiai biggrin.gif O jei rimtai, ten nuo atvežimų priklauso, gali būti tuščia, bet gali būti ir daug užsivešta. Šimtas metų ten nebuvau, gal jau reiktu užsukti, bet geriau susilaikysiu biggrin.gif
Macuičiuose už Gargždų yra gėlių angaras, nemažas, jame yra skintos ir vazoninės gėlės bei antram aukšte visokiausių bizdaluškių.

Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 12:57)
Ten, ten yra gėlių rojus  biggrin.gif ir papigiai  biggrin.gif O jei rimtai, ten nuo atvežimų priklauso, gali būti tuščia, bet gali būti ir daug užsivešta. Šimtas metų ten nebuvau, gal jau reiktu užsukti, bet geriau susilaikysiu  biggrin.gif
Macuičiuose už Gargždų yra gėlių angaras, nemažas, jame yra skintos ir vazoninės gėlės bei antram aukšte visokiausių bizdaluškių.

4u.gif ačiū už info, jau lėksiu kurią dieną ieškoti to gėlių rojaus thumbup.gif Bet kai nuvažiuosiu, tai turbūt pusę dienos neišgins manęs iš ten lotuliukas.gif
Atsakyti