Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(Dantiste @ 2012 09 19, 18:59)
aš tai negaliu ramiai praeiti pro "šrotą" lotuliukas.gif

O ,kiek daug ir kokie puikūs pirkiniai thumbup.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 19, 19:35)
mano mylimukė  Laeliocattleya Tainan City ,,General''  wub.gif

ir kvapuolė NOID

Kokios sodrios spalvos wub.gif .Labai dailios.Lerikyte,ar čia naminiai žiedai?
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 11:13)
Vakar vakare parsinešiau Cymbidium wub.gif Sužavėjo, kad didelis krūmas ir žiedų laaabai daug... smile.gif

Nuostabi spalva.Ir krūmas tikrai įspūdingas.
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 20, 11:13)
Vakar vakare parsinešiau Cymbidium wub.gif Sužavėjo, kad didelis krūmas ir žiedų laaabai daug... smile.gif  Rinkausi tarp šitos ir žalsvai gelsvais žiedeliais, bet ši buvo daug didesnė, turtingesnė smile.gif Dabar svasrtau, kad reikia ir aną prigriebti biggrin.gif  Negalėjau patikėti, kad tokie gražūs krūmai kainuoja tik 45 Lt blink.gif Įdedu savo naujokę wub.gif

Labai geras pirkinys thumbup.gif Ir žiedai ir spalva labai graži wub.gif
Atsakyti
Lerikyte, abi labai grazios bigsmile.gif
Cimbidium irgi super, gaila nei vieno neturiu sad.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyras mano Cymbidium 4u.gif Aš iki šiol irgi nei vieno neturėjau, bet labai norėjau įsigyti biggrin.gif Man patinka, kad jis ir be žiedų dekoratyviai atrodo ir yra graži puošmena thumbup.gif

Atsakyti
Planuojančioms dalyvauti Augalų labirintuose:

Yra glimybė šį savaitgalį paimti augalus iš Panevėžio ir atvežti į Vilnių, kreiptis tel 868420152, Inga ( Spyglys).
Dėl augalų grąžinimo - idealiausias varijantas , kad augintojai dave augalus ( arba bent vienas) , atvyktu į parodą sekmadienį.

Pagarbiai
Atsakyti
O kas ir kada iš kauniečių surinkinės? Duočiau į parodą keletą baltų vandų ir gal dar mėlyna spės prasiskleist.
Gal dar kas iš SM prie manęs prisijungtų ir parodytų savo gražuoles orchidėjas visai Lietuvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 09 20, 14:16)

Kokios sodrios spalvos wub.gif .Labai dailios.Lerikyte,ar čia naminiai žiedai?

taip, siuos abu augalus turiu daugiau nei metus ir abieju ziedai naminiai smile.gif

aciu visoms
Atsakyti
Mergaites, dar karta pasikartosiu. Parduodu Sigmatostalix radicans http://public.fotki....x-radicans.html. Galeciau iduot kam nors i Vilniaus paroda, jei domintu vilniecius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 09 20, 13:57)
Ten, ten yra gėlių rojus  biggrin.gif ir papigiai  biggrin.gif O jei rimtai, ten nuo atvežimų priklauso, gali būti tuščia, bet gali būti ir daug užsivešta. Šimtas metų ten nebuvau, gal jau reiktu užsukti, bet geriau susilaikysiu  biggrin.gif
Macuičiuose už Gargždų yra gėlių angaras, nemažas, jame yra skintos ir vazoninės gėlės bei antram aukšte visokiausių bizdaluškių.

na tas gėlių rojus jau kaip ima pagal nuotaika,viena kart pigiau kita kart brangiau... ax.gif senai bebuvau,gaila ten labai žiūrėt reikia o ne miltuotąjį skydmarį parsineši...
Atsakyti
Šiek tiek informacijos dėl parodos Augalų labirintai

:!: Kviečiu vilniečius,

galinčius padirbėt ketvirtadienį popiet ir vakarop, bei turinčius laiko pabudėt prie ekspozicijos penktadienį, registruotis el paštu augalulabirintai@gmail.com, laiško pavadinime taip ir prašom rašyti "dėl pagalbos parodai" :heartsfade:

:!: Kviečiu tuos, kurie vyks į parodą iš kitų miestų, skelbtis garsiai - gal turite 1-2 vietas automobilyje ir galėtumėte pavežėti kitus "ligonius"

:!: Informacija savarankiškai vežantiems augalus į ekspoziciją -
augalai laukiami jau nuo antradienio, trečiadienio
(kont. t. 8685 11535 vyr.botanikė Teresė Jokšienė).

:!: Ketvirtadienį nuo ryto jau galima skambint ir man 8685 57523 (turėčiau visą dieną būt parodos vietoje)
Atsakyti
user posted image
user posted image
katinas nesupranta kas čia dedasi, lipti jam į dėžę ar ne blink.gif blink.gif
user posted image
reik tilandsijų paragauti rolleyes.gif
Viskas, atkroviau dėželę į parodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 22, 15:34)
Viskas, atkroviau dėželę į parodą  smile.gif

Vaje,kiek baltų vandučių ir tilandsijų wub.gif Bosiukas,kaip šeimininkas viską apžiūri thumbup.gif
Atsakyti