Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Ruoški naują substratą ir pirmyn- persodinėki, tie "voratinkliai" ir balti taškeliai grybiena. Nežinau kokia orchidėja- todėl detaliau nepatarinėsiu.. pagal šaknų storį sprendžiant gal cimbidis..
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 10 06, 17:48)
Ruoški naują substratą ir pirmyn- persodinėki, tie "voratinkliai" ir balti taškeliai grybiena. Nežinau kokia orchidėja- todėl detaliau nepatarinėsiu.. pagal šaknų storį sprendžiant gal cimbidis..

Taip tai cimbidis. Labai ačiū už tokį greitą atsakymą 4u.gif Einu ieškot savo orchidėjų maišiuko su takandais mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai sėkmės darbe.. nes darbelio tai bus daug..
Atsakyti
labutis visoms..
nesu aš orchidėjų augintoja, ale... Pernai per mokytojų dieną gavau vieną dovanų - po šiai dienai gražiai auga ir, nors skurdžiai, bet vis žydi. Šiemet pati dukros mokytojai ir į darželį sūnui nupirkau po orchidėją mokytojų dienos proga ir.... nenorėjau atsisveikinti. jei būtų ne ankstus rytas - būčiau lėkus į parduotuvę skintų gėlių, kad tik orchidėjos liktų man. taigi, apsisprendžiau: gaunu atlyginimą, randu lyšnų pinigėlių ir perku. O kodėl rašau čia? Žinau, kad jūs žinot visas akcijas ir nuolaidas, todėl tikiuosi, kad apie jas išgirsiu čia. blush2.gif Turiu phaleonopsį. kaip supratau per jo auginimo metus, nieko specialaus jis iš manęs nereikalavo, tai tikriausiai tokio ir norėsiu. Atėjau su savanaudiškais tikslais - gauti informacijos, bet...kada nors atsilyginsiu gražiomis nuotraukomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 10 06, 10:32)
Ačiū Tina 4u.gif Tik man ji galvos skausmas dabar.. Gavau tokiame plastmasiniame, bet minkštame tokiame vazone, vien kiminuose, ir jaučiu, kad jos šaknims visai prastai.. Šiuo metu nesiaugina naujų auginių, tai bijau persodinti, ar visgi vertėtų? g.gif

As tai traukciau ja is kiminu jau dabar. Nepatinka man jie. Tiesa nugyvendinau nuo bloko pries pora savaiciu aerangi ir renathera. Nu ne man tas kasdienis purskaliojimas schmoll.gif doh.gif Manau substrate jos gyvens geriau mano auginimo salygomis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 06, 22:13)
As tai traukciau ja is kiminu jau dabar. Nepatinka man jie. Tiesa nugyvendinau nuo bloko pries pora savaiciu aerangi ir renathera. Nu ne man tas kasdienis purskaliojimas  schmoll.gif  doh.gif Manau substrate jos gyvens geriau mano auginimo salygomis.

Ir aš turiu mintį traukti greičiau lauk, jau taip baisiai atrodo blink.gif Tik bijau, kad visai nežūtų, nes lyg ir katlėjų negalima persodinti, jei nesiaugina naujų šaknų? g.gif Bet jei paliksiu, ji tikrai numirs su tokiomis šaknimis, kokias aš įžiūriu, o jau kvapas tame vazonėly doh.gif ..
Aš irgi nemoku ir net nenorėčiau bandyti auginti augalų ant blokų doh.gif Iš vis neįsivaizduoju kur pas mane namie jie turėtų būtų "eksponuojami" smile.gif O dar purkšti kasdien schmoll.gif
Atsakyti
Pilnai pražydo mano neseniai pirkta Paph. Maudiae vinicolor schwarze madonna wub.gif Taip pat naujokė dičkė Phalenopsis Liodora nori pasirodyti smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
OT biski, kokie faini sviestuvai pas jus ant grindu wub.gif ir suniukas toks zaismingas fone. bigsmile.gif
Atsakyti
Katleja1, ojei kaip gražu.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 07 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 11:34)
OT biski, kokie faini sviestuvai pas jus ant grindu  wub.gif ir suniukas toks zaismingas fone.  bigsmile.gif

Oi, tas šuniukas kaip uodega visur paskui makaluojasi ir pakliuvo į kadrą smile.gif Ačiū už pagyras Tina* mano šviestuvams biggrin.gif Ir ačiū Skaidrek96 4u.gif
Atsakyti
Grįžau vakar iš Šiaulių tai teko matyti Šiaulių Ermitaže tų vadinamų Royal Blue, bet miniukų, kaina 36 lt, o šalia balti mini 11 lt kainavo, nesuprantu už ką tiek mokėti, už rašalą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 10 08, 10:26)
Grįžau vakar iš Šiaulių tai teko matyti Šiaulių Ermitaže tų vadinamų Royal Blue, bet miniukų, kaina 36 lt, o šalia balti mini 11 lt kainavo, nesuprantu už ką tiek mokėti, už rašalą?  blink.gif

Mane kaip tik domina kaip is baltos padaryti spalvota,gal galit pasidalinti patirtimi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti