Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(jolituxxx @ 2012 10 08, 09:26)
Grįžau vakar iš Šiaulių tai teko matyti Šiaulių Ermitaže tų vadinamų Royal Blue, bet miniukų, kaina 36 lt, o šalia balti mini 11 lt kainavo, nesuprantu už ką tiek mokėti, už rašalą?  blink.gif

ne visi zino, kad tai rasalas. yra kas galvoja, kad melynos orchidejos - kazkas nauja ir ypatinga.
man tai negrazu schmoll.gif vat kai tikrai bus isvesta melsvaziede veisle, tada as ja pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 10 08, 09:36)
Mane kaip tik domina kaip is baltos padaryti spalvota,gal galit pasidalinti patirtimi blush2.gif  4u.gif

Suleiskit su švirkštu į žiedstiebį rašalo, gal tušas dar tinka, norimos spalvos ir turėsit dažytą vargšiuką... Tik nežinau ar tą paprasčiausią rašalą naudoja ar kažką specialaus. Man tai natūralios spalvos patinka, nesidomiu kokie ten dažai naudojami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2012 10 08, 09:40)
ne visi zino, kad tai rasalas. yra kas galvoja, kad melynos orchidejos - kazkas nauja ir ypatinga.
man tai negrazu  schmoll.gif vat kai tikrai bus isvesta melsvaziede veisle, tada as ja pirksiu.

Maximose tai bent jau pradėjo rašyti, jog dažyti, ermitaže dar nerašo tai manau yra apsigaunančių žmonių...

Melsvumo turi Doritaenopsis Purple Martin, kai kurie zygopetalumai, tik melsvumas netoks jau ryškus smile.gif Vandos kai kurios pakankamai mėlynos smile.gif Aš jau svajoju apie mėlyną vandutę ir Purple Martiną, manau pavasarį įsigysiu smile.gif
Atsakyti
didžiažiedė kvepianti katlėja, 4 žiedai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 10 08, 10:43)
Melsvumo turi Doritaenopsis Purple Martin, kai kurie zygopetalumai, tik melsvumas netoks jau ryškus  smile.gif Vandos kai kurios pakankamai  mėlynos  smile.gif Aš jau svajoju apie mėlyną vandutę ir Purple Martiną, manau pavasarį įsigysiu  smile.gif

maciau grazias melynas vandas, tik dar nesiryztu ju auginti. o dazytu phalaenopsiu net ziedkociai pamelynave nuo dazu buna doh.gif labai megstu sios rusies augalus, tai gaila man ju labai. gerai kad nemirtina problema tie dazai biggrin.gif nuzydes ir baigsis melynumas
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 12:27)
didžiažiedė kvepianti katlėja, 4 žiedai  wub.gif

Nuostabi thumbup.gif, jau kaip man didžiažiedės katlėjos patinka.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 11:27)

Kokia gražuolė wub.gif Ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 spalio 2012 - 12:10

na ir grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 10 08, 10:26)
Grįžau vakar iš Šiaulių tai teko matyti Šiaulių Ermitaže tų vadinamų Royal Blue, bet miniukų, kaina 36 lt, o šalia balti mini 11 lt kainavo, nesuprantu už ką tiek mokėti, už rašalą?  blink.gif

manau kaina yra už "idėją", tik ta idėja mano galva net labai nevykusi doh.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 12:27)

fantastiška wub.gif
Atsakyti

Tobuli balti žiedai.. wub.gif
Atsakyti
aciu meerginos man ji irgi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vakarykstis pirkinys:

user posted image

Salia esanciame sodo prekiu centriuke darbuotojai sugeba nuolat nudaigoti orchidejas. Ir labai greitai - sita hibrida maciau sveikuteli grazuteli pries 3 savaites, o vakar jis jau atrode labai pavarges ir buvo pardavinejamas puse kainos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 09 spalio 2012 - 09:16
QUOTE(andorinha @ 2012 10 09, 09:15)
Vakarykstis pirkinys:

pasisekė orchytei, kad laiku pastebėta buvo smile.gif
šaunus pirkinukas thumbup.gif
Atsakyti