QUOTE(xx @ 2012 10 23, 12:10)
si nuotrauka kaip tik man, kad dar labiau vandos uzsimanyciau

kaip tik skaitineju ir renku informacija apie jas.
QUOTE(xx @ 2012 10 23, 13:10)
Kokie yra vandu ziedkociu isleidimo ypatumai? Ta prasme ar jos linke ziedkocius isleisi auksciau tos vietos, kur jau yra zydeje?
QUOTE(xx @ 2012 10 23, 14:03)
nes ruošiuos kraustytis į bakužę.
Issikeliat i nama?
QUOTE(Tina* @ 2012 10 23, 14:31)
Kokie yra vandu ziedkociu isleidimo ypatumai? Ta prasme ar jos linke ziedkocius isleisi auksciau tos vietos, kur jau yra zydeje?
Taip, dažniausiai aukščiau, iš neišnaudoto pumpuro tarp lapų - panašiai kaip falenopsiai

o XX

http://www.orchidspe...dennisonana.htm
xx, pasakiška vanda
tykiai džiaugiuosi, kad bent kol kas esu abejinga vandoms (grožiu man jos nuostabios, bet kažkaip kol kas pati jų turėti nenoriu
), nes kitaip namai jau seniai būtų "orchidariumu " paversti. Kol kas "tik" palangės nustatytos, o kitu atveju dar ir iš gėlių "užuolaidos" būtų sukabintos - terasiniai langai kaip reikiant kentėtų

tykiai džiaugiuosi, kad bent kol kas esu abejinga vandoms (grožiu man jos nuostabios, bet kažkaip kol kas pati jų turėti nenoriu

QUOTE(Oli_vija @ 2012 10 23, 14:47)
Taip, dažniausiai aukščiau, iš neišnaudoto pumpuro tarp lapų - panašiai kaip falenopsiai

QUOTE(Tina* @ 2012 10 23, 13:31)
nžn ar suprasi, bet iš tos pačios vietos žiedkočio, bent pas manas, nebuvo. Turiu omenyje iš to pačio tarpulapio. Paprastai leidžia lygiagrečiai, jei iš dešinės, tai vėliau iš kairės. Taip ir eina į viršų.
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2012 10 23, 13:47)
o XX
ką pati galvoji apie vanile kvepiančią V.dennisoniana var.hebraica

geras pasirinkimas. Nesenai pirkau iš Tailando V.dennisoniana. Kokia kolekcija be jos. Kuri neturite, imkit

Štai manoji meilė

Papildyta:
mumrikas, nesidžiauk, ne ilgai tversi vandos nepirkusi

xx, supratau, ta ir norejau suzinot is kur galiu sekancio ziedkocio tiketis
Dar koks pastebejimas, mano vanda buvo biski nuraudus nuo saules lauke, nors kabejo po krumu, bet matyt uzkabino kazkiek spinduliai. Maniau ir liks negrazi, bet kambary spalva atsistate (pazaliavo) ir ji vel puikiai atrodo.
Maniau taip nebuna realybej.

Dar koks pastebejimas, mano vanda buvo biski nuraudus nuo saules lauke, nors kabejo po krumu, bet matyt uzkabino kazkiek spinduliai. Maniau ir liks negrazi, bet kambary spalva atsistate (pazaliavo) ir ji vel puikiai atrodo.

QUOTE(mumrikas @ 2012 10 23, 14:58)
xx, pasakiška vanda
), nes kitaip namai jau seniai būtų "orchidariumu " paversti. Kol kas "tik" palangės nustatytos, o kitu atveju dar ir iš gėlių "užuolaidos" būtų sukabintos - terasiniai langai kaip reikiant kentėtų 

taip galvoji iki tol, kol smalsumo vedama nusipirksi ir pavyks pražydinti.....nu tada gatava...

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 10 23, 16:42)
taip galvoji iki tol, kol smalsumo vedama nusipirksi ir pavyks pražydinti.....nu tada gatava... 

as jas vazose laikau, ipilu truputi vandens i vaza ir palieku. Pas mane joms taip labai patinka, zydi ir puikiai auga. Visos naujos saknys auga link dugno - vandems. O saknytes, kurioms tenka paguleti vandenuke - prie to prisitaike. Grazu ziureti kai ipylus vandens i vaza saknytes palaipsniui nusidazo zaliai.
aš kai susitvarkysiu savo buitį, taip pat auginsiu vandas vazose, o gal net palaidas. Man gražu tos jų storos šaknys. Ėt, kiek daug vizijų ir planų
Nu kaip, nieko neperkat iš LOD? Aš tilandsiją užsiprašiau. Dar dėl to cimbidžio mastersi, ar kaip ten jis, galvoju. Gerai būtų, kad kas paimtų, o tai lb nervus ėda ir per smegenis duoda
Šiaip, kas auginate cimbidžius, galite arkliuko "aukso" pasidairyti kioske. Pavasariui pasiruošti. Jis nesmirdi, gali stovėti. Ir dar LOD substratas neblogas, jau paruoštas.

Nu kaip, nieko neperkat iš LOD? Aš tilandsiją užsiprašiau. Dar dėl to cimbidžio mastersi, ar kaip ten jis, galvoju. Gerai būtų, kad kas paimtų, o tai lb nervus ėda ir per smegenis duoda

Šiaip, kas auginate cimbidžius, galite arkliuko "aukso" pasidairyti kioske. Pavasariui pasiruošti. Jis nesmirdi, gali stovėti. Ir dar LOD substratas neblogas, jau paruoštas.