Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(guste87 @ 2012 10 20, 14:18)
Mumriko naujokes super  wub.gif man pirmoji labai grazi  wub.gif
Jau kad prakalbot apie bellina reiks saviske pafotkint, antra ziedeli kai iskleis. Man ji patinka dar ir del to , kad visas kambarys citrusais kvepia, kai zydi  wub.gif

bellina ir vienu ziedeliu sugeba mane pavergti, taip kad fotkinkite greiciau ir rodykite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 10 20, 13:27)
bellina ir vienu ziedeliu sugeba mane pavergti, taip kad fotkinkite greiciau ir rodykite  biggrin.gif

na gal ryt laiko atrasiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2012 10 20, 09:39)
As maniau, kad viena tokia esu  smile.gif

Mano patirtis su belina nekokia, tai daugiau i ju puse neziuriu.

Gal galima placiau?
Atsakyti
Mumrikai,

O kur pirkai miniukus, kiek kainavo? Būčiau paklaususi LOD forme, bet kažkodėl negaliu ten prisiregistruoti (nieks nepatvirtina registracijos)...
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2012 10 20, 19:22)
Būčiau paklaususi LOD forme, bet kažkodėl negaliu ten prisiregistruoti (nieks nepatvirtina registracijos)...

registraciją paprastai patvirtinama per keletą dienų, nes visi adminai turi kitus pagrindinius darbus, kurių metu neprisėda prie kompo. Jei yra ilgiau užtrukusių problemų, galit parašyt man až, padėsiu išspręst cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 10 20, 20:35)
registraciją paprastai patvirtinama per keletą dienų, nes visi adminai turi kitus pagrindinius darbus, kurių metu neprisėda prie kompo. Jei yra ilgiau užtrukusių problemų, galit parašyt man až, padėsiu išspręst cool.gif

Parašiau smile.gif Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 10 20, 12:30)
kas jai netiko?

QUOTE(Katleja1 @ 2012 10 20, 12:34)
Phal. bellina ir as noreciau labai, o Tina* kas tavajam nepatiko?

QUOTE(guste87 @ 2012 10 20, 15:41)
Gal galima placiau?

Neisivaizduoju kas jam netiko, tiesiog grazus augalas, graziomis saknimis numete lapa viena po kito. Staiga, per kelias dienas. Turejau is pradziu nesuaugusi, veliau isigijau FS, abu uzsilenke. Nesuauges isgyveno pas mane apie metus, FS apie menesi. Gal jau jam kas buvo nutike. Pirkau saltuoju metu. Bet juk orchidejos.lt moka augalus transportuot. Zodziu ne man jis. Siaip tai esu skaicius, kad jis inoringas.
Papildyta:
Ir dar - pardavejas paprastai juos sodina i kiminus, man tas labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 20 spalio 2012 - 18:53
Skaidrek96, andorinha, *Kristal*, Katleja1, guste87, Savvy, labai dėkui už pagyras mano naujokėms wub.gif

pirkau trečiadienį Ermitaže, kaip tik naujų orchidėjų tą savaitę buvo atvežta, dar buvo 25% nuolaidos daugumai prekių dienos, tai su nuolaida ir panaudotais sukauptais Ermitažo pinigais gavosi viena maždaug po 10lt (pirkau tris miniukus, tris vazonus su lėkštutėm ir viskas kainavo 54lt)
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 20, 21:12)
pirkau trečiadienį Ermitaže, kaip tik naujų orchidėjų tą savaitę buvo atvežta,

nu reiks ryt iki Klaipėdos Ermitažo palėkt, gal ir ten užsiveže g.gif
Atsakyti
mumrikas o kaip tau paphiopedilum micranthum? Man dar ir jie labai imponuoja, ypatingai - paphiopedilum micranthum var. eburneum
iš LOD rezervavau Phalaenopsis bellina white x pulchra alba, idomu kaip man seksis su juo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 10 20, 19:35)

šis pasiūlymas galioja visiems ir visoms, kurie galvoja, kad yra problemų su registracija www.orchids.lt forume.
Atsiprašome, bet Admin-ai ten paprastai tikrina naujas registracijas kartą per savaitę. Jei galėsiu kuo padėt, rašykit 4u.gif
Atsakyti

savaja belliba kai pirkau tai buvo pasodinta smulkiam substrate, pries 2 metus,kad butu labai inoringa bepastebejau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guste87: 20 spalio 2012 - 22:19
O as saviske traukiau is kiminu, gal tas ir nepatiko.
Atsakyti