Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

QUOTE(ana0506 @ 2013 03 12, 18:46)
sveika, as esu is pasilaiciu smile.gif

tolokai, mes iš šnipiškių smile.gif nors kai yra noras, tai menkas čia ir atstumas smile.gif o kokių minčių turi, ką galima nuveikt kartu su vaikais? pas mane tai sūnūs : 2metų 9mėn ir 4 metų, tai amžius kaip ir panašus smile.gif vyresnėlis mano tai į kiną prašės, bet taip niekad ir nenuėjom, tik vat klausimas ar išsėdėtų
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2013 03 14, 19:22)
tolokai, mes iš šnipiškių smile.gif nors kai yra noras, tai menkas čia ir atstumas smile.gif o kokių minčių turi, ką galima nuveikt kartu su vaikais? pas mane tai sūnūs : 2metų 9mėn ir 4 metų, tai amžius kaip ir panašus smile.gif vyresnėlis mano tai į kiną prašės, bet taip niekad ir nenuėjom, tik vat klausimas ar išsėdėtų

galima ir i kina pamegint nueit, niekada dar savojo nevedziau. galim susipazint kad ir kokioj kavinej pasedet ar pased su vaikais kaip buna specialiai vaikam kambariai padaryti kur tuo paciu ir tevai gali pasedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ana0506 @ 2013 03 14, 19:48)
galima ir i kina pamegint nueit, niekada dar savojo nevedziau. galim susipazint kad ir kokioj kavinej pasedet ar pased su vaikais kaip buna specialiai vaikam kambariai padaryti kur tuo paciu ir tevai gali pasedet smile.gif

nu variantas, tik maniškiam greit nusibosta tie kambariai biggrin.gif tenka bėgt gaudyt po visur smile.gif idealiausia būtų kur gamtoj, kad aikštelė būtų, bet dabar dar gal per šalta..
o daugiau nebūtų norinčių prisijungti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2013 03 15, 08:23)
nu variantas, tik maniškiam greit nusibosta tie kambariai biggrin.gif tenka bėgt gaudyt po visur smile.gif idealiausia būtų kur gamtoj, kad aikštelė būtų, bet dabar dar gal per šalta..
o daugiau nebūtų norinčių prisijungti? smile.gif

na taip gamtoj butu tikrai smagu pasisedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 03 05, 10:35)
Šiaip nereikia. Bet vaikam pasų reikės, o jiem padaryti,reikai tėčio parašo. Išsiskyrus, nebereikai antro iš tėvų leidimo,norint išvykti. Nes tuo ir naudotūsi tie vyrai.

Ir darant pasus nereikia, nes jei reikėtų - lygiai taip pat sėkmingai naudotųsi biggrin.gif
Atsakyti
labas,
ir aš prisijungčiau i vilniečių būrelįsmile.gif
mano berniukui jau 8metai,bet i gamtą pavasarį mielai su vaikais išlėktume kartu su kitais:)
Atsakyti
QUOTE(jurges @ 2013 03 17, 20:22)
labas,
ir aš prisijungčiau i vilniečių būrelįsmile.gif
mano berniukui jau 8metai,bet i gamtą pavasarį mielai su vaikais išlėktume kartu su kitais:)

Sveika smile.gif na tai laukiam šiltesnių orų ir traukiam į gamtą, ane? smile.gif o iš kokio esat rajono?
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2013 03 18, 13:55)
Sveika smile.gif na tai laukiam šiltesnių orų ir traukiam į gamtą, ane? smile.gif o iš kokio esat rajono?

Labas,aš iš Lazdynų.bet galiu bet kur atvažiuoti:)vaikas jau svajoja futbolą kieme žaisti:)
Atsakyti
Sveikos,o mane priimtumet? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi mielai nueiciau kur nors su dukryte 4m. Vilnius. Lauksiu pasiulymu, ar rasykit i az, ka nors sugalvosim;)
Atsakyti
Labas merginos! Gal yra Šiauliuose vienišų, kurios norėtų susibėgt ir paplepėt??
Atsakyti
Sveikos, aš iš Kauno, Dainavos raj. Dukrai 9 metai, man 39m. Nuobodžiaujam savaitgaliais vienos, gal yra čia kokia mamytė panašaus amžiaus?
Atsakyti