Kaunas
palaikykime viena kita
apie mano vaiku amzius isduoda parasas apacioje

Labas mamos,
O gal yra iš Kauno, Romainiuose gyvenančių, išsiskyrusių ir su vaikučiais. Vien gražios šeimos pas mus aplink, liūdna mums vienoms...
O gal yra iš Kauno, Romainiuose gyvenančių, išsiskyrusių ir su vaikučiais. Vien gražios šeimos pas mus aplink, liūdna mums vienoms...
O klaipedieciu nera cia? Jei atsirastu,brukstelkit az,butu faina susitikt pabendraut

QUOTE(Aushrita @ 2014 11 27, 16:14)
O klaipedieciu nera cia? Jei atsirastu,brukstelkit az,butu faina susitikt pabendraut

Nera klaipedoje vienisu mamyciu norinciu draugauti?

Sveikos, mamytes
Esu jauna mamyte is Vilniaus, auginu 9.5men dukryte ir ieskau likimo draugiu
Gal kas nors noretu pabendrauti/ kartu pastumdyti vezimelius ar isgerti skanios kavos kavinukeje?
Rasykite az man visos visos, kurios jauciasi vienisos ,nelaimingos (o gal labai laimingos) ,nuobodziaujancios ar tiesiog ieskancios bendraminciu
gal kartu ka nors smagaus nuveiksime
lauksiu jusu laiskuciu

Sveikos! Aš su savo penkiamečiu gyvenu Kaune, važinėjam dažnai į mano gimtinę Klaipėdoje. Šįvakar išvažiuojam kaip tik. Planuojame metų laikotarpyje persikraustyti į Klaipėdą, tai naudinga plėsti pažintis, susipažinti.
nes Klaipėdoje beveik neturime draugų. Kaune turime tikrai daug artimų žmonių, bendraujam ir šeimomis, nesvarbu, kad esu išsiskyrusi, bet dažnai organizuojamės laiką sodybose, ar svečiuose šeimomis, nesvarbu, kad mano šeima du asmenys, bet smagiai visur esam laukiami ir priimami. Kažkiek buvo neramu, kad po skyrybų nepradingtų kažkur draugai, bet tikėjau, kad tvirtos draugystės neišyra.
Tik aišku reikia pačiai aktyviai veikti, norėti veiklos, bendravimo. Su sunum keliaujam daug, važiuojam, skrendam, veikiam. Tai va.

QUOTE(Aushrita @ 2015 01 09, 16:59)
Aš aš iš Klaipėdos

Sveikos, as irgi is Klaipedos turiu berniuka 10 metu. Is gyvenu katastrofiska laikotarpi. Galim bendrauti,draugiu tikru nelabai turiu. Tiesiog gali pablust.