Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

sveiki, as is siauliu. mano brangiausiam greit 6 metukai. gal yra norinciu bendrauti?
Atsakyti
Kaunas 4u.gif palaikykime viena kita smile.gif apie mano vaiku amzius isduoda parasas apacioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamos,

O gal yra iš Kauno, Romainiuose gyvenančių, išsiskyrusių ir su vaikučiais. Vien gražios šeimos pas mus aplink, liūdna mums vienoms...
Atsakyti
O klaipedieciu nera cia? Jei atsirastu,brukstelkit az,butu faina susitikt pabendraut mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2014 11 27, 16:14)
O klaipedieciu nera cia? Jei atsirastu,brukstelkit az,butu faina susitikt pabendraut  mirksiukas.gif  4u.gif

Nera klaipedoje vienisu mamyciu norinciu draugauti? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif Esu jauna mamyte is Vilniaus, auginu 9.5men dukryte ir ieskau likimo draugiu smile.gif Gal kas nors noretu pabendrauti/ kartu pastumdyti vezimelius ar isgerti skanios kavos kavinukeje? smile.gif Rasykite az man visos visos, kurios jauciasi vienisos ,nelaimingos (o gal labai laimingos) ,nuobodziaujancios ar tiesiog ieskancios bendraminciu smile.gif gal kartu ka nors smagaus nuveiksime ax.gif 4u.gif lauksiu jusu laiskuciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ayša*: 04 vasario 2015 - 02:31
Sveikos! Aš su savo penkiamečiu gyvenu Kaune, važinėjam dažnai į mano gimtinę Klaipėdoje. Šįvakar išvažiuojam kaip tik. Planuojame metų laikotarpyje persikraustyti į Klaipėdą, tai naudinga plėsti pažintis, susipažinti. smile.gif nes Klaipėdoje beveik neturime draugų. Kaune turime tikrai daug artimų žmonių, bendraujam ir šeimomis, nesvarbu, kad esu išsiskyrusi, bet dažnai organizuojamės laiką sodybose, ar svečiuose šeimomis, nesvarbu, kad mano šeima du asmenys, bet smagiai visur esam laukiami ir priimami. Kažkiek buvo neramu, kad po skyrybų nepradingtų kažkur draugai, bet tikėjau, kad tvirtos draugystės neišyra. smile.gif Tik aišku reikia pačiai aktyviai veikti, norėti veiklos, bendravimo. Su sunum keliaujam daug, važiuojam, skrendam, veikiam. Tai va. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2015 01 09, 16:59)
Nera klaipedoje vienisu mamyciu norinciu draugauti? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Aš aš iš Klaipėdos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi is Klaipedos turiu berniuka 10 metu. Is gyvenu katastrofiska laikotarpi. Galim bendrauti,draugiu tikru nelabai turiu. Tiesiog gali pablust.
Atsakyti
jus geriau pasakykit, kaip daznai turit galimybe iseiti vienos, be vaiku? kas pagelbeja?
Atsakyti
Yra viena pažįstama moteriškė, kuri mielu noru (bent man taip sako:) pasiima dukrą, kartais samdau auklę. Stengiuosi ištrūkti kas trečią šeštadienį geram pusdieniui.
Atsakyti
Pagal postus tai laisvalaikio ir linksmybių nori tik ikimokyklinio amžiaus vaikučius auginančios mamos.... Jaučiuosi diskriminuojama biggrin.gif
Atsakyti