Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

QUOTE(Nostra @ 2012 11 07, 11:57)
mano vaikai jau ugteleje, nebezaidzia vaiku zaidimu kambariuose.....taigi drauges labiau ieskau sau, vaikai jau turi savu pomegiu ir interesu, ir nebutinai su mama....:)ar yra mamu, kuriios augina paaugliukus?

QUOTE(trimama @ 2012 11 07, 20:46)
mano vyresnioji pilnamete, jauniausiai sesi, tai ir zaidimu kambariai neaktualu, as ir labiau ieskau drauges sau.

QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 07, 23:42)
Labukas, vilnietes, as esu is Vilniaus rajono, netoli prekybos centro Bigo, 3 km nuo jo. Mielai susitiksciau su visom, jei turit galimybe galima taip - palikti vaikus kam nors padabot ir susitikt pradziai kavinej kokioj, nes su vaikais... oijojoj, su mano tai sunku man, lakstys kaip patrakus.  4u.gif

Uoj aš irgi mielai be vaikų susitikčiau, neakcentuoju vaikų kambarių tikrai wink.gif su vaikais ir taip prisibūnam gi smile.gif na, tai kada susitikimas?
Atsakyti
sestadienis pas mane, jau kaip ir suplanuotas, o jeigu ryt vakare ( penktadieni) ar visos norincios galetu ir pasitart kur, kokioje kavinukeje.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 11 04, 19:34)
kai grisi i Kauna, duok zinoti- susiorganizuosim ka nors 4u.gif

Mes jau Kaune ax.gif

Kaunietes, daromes meet'a? 4u.gif
Atsakyti
darom, as uz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medute_bitute @ 2012 11 08, 19:34)
darom, as uz biggrin.gif

kada? kur? su vaikais?

as galiu bet kada (tik ne visada be vaiku), tik sestadieni pirmoj dinos pusej prekinsiuos/gaminsiu ax.gif
Atsakyti
as irgi noriu prisijungti prie jusu smile.gif as galiu ir be vaiko ir su vaiku betkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piotrim: 08 lapkričio 2012 - 19:20
na, tai pradedu siulymus ax.gif

Siulymas Nr. 1:

Laisves al. prie Muzikinio teatro, vaikams yra aikstele, jei oras bus nekoks, tai salia yra kepyklele, ten gan erdvu (lyginant su Presto) ir nebrangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 11 08, 20:45)
na, tai pradedu siulymus  ax.gif

Siulymas Nr. 1:

Laisves al. prie Muzikinio teatro, vaikams yra aikstele, jei oras bus nekoks, tai salia yra kepyklele, ten gan erdvu (lyginant su Presto) ir nebrangu  ax.gif

man tinka smile.gif
Atsakyti
Zydraake, Trimama, LinaJulijaOna, Violetam - kiek supratau, turim bendru interesu, butu apie ka paplepet, ir susitiktume ne vaiku zaidimu kambariuose biggrin.gif ka manot apie sestadieni? ir kur butu noro nueit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostra: 09 lapkričio 2012 - 10:28
QUOTE(piotrim @ 2012 11 08, 23:13)

Puiku, tada taip ir tariames mirksiukas.gif
Dar lieka laika suderint ax.gif

Man, pvz., savaitgaliai vienisi gaunasi, na aisku, su vaikais, bet as visai laisva. Tai galetume sekmadieni 11val.

Gali buti ir visai kita diena ir kitas laikas.

O ka kitos kaunietes masto?

Piotrim, galim ir be kitu jei niekas sikart neprisijungs, pradziai ir taip bus labai gerai. Ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 11 09, 10:27)
Zydraake, Trimama, LinaJulijaOna, Violetam - kiek supratau, turim bendru interesu, butu apie ka paplepet, ir susitiktume ne vaiku zaidimu kambariuose biggrin.gif ka manot apie sestadieni? ir kur butu noro nueit?

na aš šeštadienį iki 16val dirbu, jei rasiu kas ir po darbo pažiūrės vaikučius tai mielai susitikčiau smile.gif į kokią kavinukę ar dar kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 11 08, 20:45)
na, tai pradedu siulymus  ax.gif

Siulymas Nr. 1:

Laisves al. prie Muzikinio teatro, vaikams yra aikstele, jei oras bus nekoks, tai salia yra kepyklele, ten gan erdvu (lyginant su Presto) ir nebrangu  ax.gif

As jungciausi, bet del kepykleles abejoju, nemegstu kai vaikai trugdo man arba kitiem megautis poilsiu kavinej biggrin.gif
Atsakyti