Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

nebeliko vilnieciu sioje temoje, bet gal dar prisijungs.
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 11 04, 22:59)
tai kaip del vilnieciu meet'o?

QUOTE(trimama @ 2012 11 05, 21:57)
nebeliko vilnieciu sioje temoje, bet gal dar prisijungs.

Liko liko smile.gif tai gal šį savaitgalį kur nors nueinam? beje, iš kokių rajonų vilnietės? aš iš šnipiškių/ žirmūnų
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2012 11 06, 07:18)
Liko liko smile.gif tai gal šį savaitgalį kur nors nueinam? beje, iš kokių rajonų vilnietės? aš iš šnipiškių/ žirmūnų

labas, visoms,
As is Antakalnio. Mano kleckiukui tuoj 3 metukai bus
Atsakyti
QUOTE(julyte32 @ 2012 11 06, 11:39)
labas, visoms,
As is Antakalnio. Mano kleckiukui tuoj 3 metukai bus

na va, beveik kaimynė smile.gif labas smile.gif

O aš tokią mintį turiu, girdėjau vcup'e paskutiniam aukšte kažkokia picerija yra su didžiuuuuliu vaikų kambariu, deja pati dar neprisiruošiau ten nueit, bet galima kada pabandyt užsukt, kainuot daug nekainuotų, o pasėdėt paplepėt šiltai galima būtų, bet reiktų pirma apsižiūrėt gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 11 05, 08:57)
jau mes trys su keturmeciais gaunames  thumbup.gif  smagu bus ir vaikams kai susitiksim wink.gif

Labukas, Kaunietės smile.gif

Ir mane paimkite į kompaniją. Man 28, o mergaitei mano 3,5 metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2012 11 06, 13:06)
na va, beveik kaimynė smile.gif labas smile.gif

O aš tokią mintį turiu, girdėjau vcup'e paskutiniam aukšte kažkokia picerija yra su didžiuuuuliu vaikų kambariu, deja pati dar neprisiruošiau ten nueit, bet galima kada pabandyt užsukt, kainuot daug nekainuotų, o pasėdėt paplepėt šiltai galima būtų, bet reiktų pirma apsižiūrėt gal smile.gif

gal apie Charlie Kids sneki? Ten neatskiras kambarys, bet toks zaidimu kampas padarytas su ciuozykla, kaladelemis, masinelemis ir kt. Dar besisukantis stalas ,,alia karusele'' yra, televizorius filmukus rodo. Maniskiui, kai nusibodo viskas galiausiai, tai teko ji po visa penkta auksta gaudyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julyte32 @ 2012 11 06, 16:06)
gal apie Charlie Kids sneki? Ten neatskiras kambarys, bet toks zaidimu kampas padarytas su ciuozykla, kaladelemis, masinelemis ir kt. Dar besisukantis stalas ,,alia karusele'' yra, televizorius filmukus rodo. Maniskiui, kai nusibodo viskas galiausiai, tai teko ji po visa penkta auksta gaudyti ax.gif

gali būt smile.gif sakau nesu ten buvus, nu jo, maniskiam tada irgi greit nusibostų ir nekas gautųsi iš ramaus mamyčių pasisėdėjimo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos vilnietes, as is zirmunu, beveik visos kaimynes.
Atsakyti
QUOTE(trimama @ 2012 11 06, 20:52)

Sveika smile.gif Kiek tau metų, kiek vaikučiams?
Atsakyti
mano vaikai jau ugteleje, nebezaidzia vaiku zaidimu kambariuose.....taigi drauges labiau ieskau sau, vaikai jau turi savu pomegiu ir interesu, ir nebutinai su mama....:)ar yra mamu, kuriios augina paaugliukus?
Atsakyti
mano vyresnioji pilnamete, jauniausiai sesi, tai ir zaidimu kambariai neaktualu, as ir labiau ieskau drauges sau.
Atsakyti
QUOTE(trimama @ 2012 11 06, 21:52)

Labukas, vilnietes, as esu is Vilniaus rajono, netoli prekybos centro Bigo, 3 km nuo jo. Mielai susitiksciau su visom, jei turit galimybe galima taip - palikti vaikus kam nors padabot ir susitikt pradziai kavinej kokioj, nes su vaikais... oijojoj, su mano tai sunku man, lakstys kaip patrakus. 4u.gif
Atsakyti