Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(medlink @ 2013 06 29, 09:31)
Jo, abu turėjo būti liepinukai, tik maniškis paskubėjo  ax.gif  Vakar su draugais atšventėm  wub.gif  jau koks fainuolis IngridaGal liepinukas  wub.gif

Ačiū wink.gif Tavo birželinukas fainumu nenusileidžia wub.gif , o iki Vyčio vikrumo mums dar toli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*macchiato* @ 2013 06 29, 16:47)
Nusipirkau žurnalą "Žmonės", varčiau ir pamačiau reklamą "Agotos duona", kurioje atpažinau mažą kaimynę  bigsmile.gif  wub.gif

Atpažinai? blink.gif Aš tai neatpažįstu savo vaiko ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 02, 14:12)
Ačiū wink.gif Tavo birželinukas fainumu nenusileidžia wub.gif , o iki Vyčio vikrumo mums dar toli ax.gif
Papildyta:

Atpažinai?  blink.gif  Aš tai neatpažįstu savo vaiko  ax.gif rolleyes.gif

Kiek pamenu, tai tavo dukrytė vikrumu mažai kam nusileidžia biggrin.gif tai gal antras vaikas ramesnis? O medlink vaikai priešingai - A ramus, prieš sakydamas pagalvoja, o jau mažius, tai iš nuotraukų matosi, kad akys tik blizga biggrin.gif

Žinai, taip dažnai jos nematau, tai toje reklaminėje nuotraukoje, mano akimis, kaip ir nepasikeitusi per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *macchiato*: 02 liepos 2013 - 18:02
QUOTE(*macchiato* @ 2013 07 02, 19:01)
O medlink vaikai priešingai - A ramus, prieš sakydamas pagalvoja, o jau mažius, tai iš nuotraukų matosi, kad akys tik blizga biggrin.gif

to nepaneigsi niekaip doh.gif mažiaus užtenka visur biggrin.gif O A irgi iš jo mokosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 07 02, 22:18)
to nepaneigsi niekaip  doh.gif  mažiaus užtenka visur  biggrin.gif  O A irgi iš jo mokosi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pralinksmino šitas sakinys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 07 02, 19:01)
Kiek pamenu, tai tavo dukrytė vikrumu mažai kam nusileidžia biggrin.gif  tai gal antras vaikas ramesnis? O medlink vaikai priešingai - A ramus, prieš sakydamas pagalvoja, o jau mažius, tai iš nuotraukų matosi, kad akys tik blizga biggrin.gif

Visi sako, kad sūnus ramus, bet kad jis būtų toks visad, o ne prie svečių būtų idealu.. šiaip svarstau kuris pas mane ramesnis, lyginant tokio pat amžiaus, nes sūnus viską greičiau daryt pradėjo nei dukra, visur užsilipa, viską pasiima.. ir labai minimaliai miega nuo pat gimimo, tad bent jau miegojimą turint mintį, tai dukrą augint buvo tikras rojus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip smagiai plepate smile.gif

Sveikinu paveluotai jubiliatą su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi prisidedu prie pavėluotų sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
laba,va mes irgi šian su Aidu pasikapstėm smėly mirksiukas.gif Ir visą Ingridos šeimyną matėm smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri kontaktinius lęšius nešiojate?
vis žiūrinėju kur čia mėnesines linzes nusipirkti. Noriu akinius pasikeisti, tai pamenu kai praeitą kartą rinkausi akinius, be lindziu labai sunku įsižiūrėti kaip tie akiniai man tinka:) tad šį kartą tam reikalui nusprendžiau linzes nusipirkti, bet va man viso skysčio buteliuko tai nereikia. Sakau, gal kuri man šliukštemėtumėte į tą konteineriuką, o aš savo ruožtu kaip nors jau atsiskaityčiau ax.gif

o gal užmatėte, kur linzės su skysčiu pigiai parsiduoda, anksčiau neblogų akcijų būdavo - perki linzes skystis už 1 cnt ar panašiai, bet dabar nematau, ir apskritai, kur patartumėte linzes pirkti
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 07, 17:27)
merginos, gal kuri kontaktinius lęšius nešiojate?
vis žiūrinėju kur čia mėnesines linzes nusipirkti. Noriu akinius pasikeisti, tai pamenu kai praeitą kartą rinkausi akinius, be lindziu labai sunku įsižiūrėti kaip tie akiniai man tinka:) tad šį kartą tam reikalui nusprendžiau linzes nusipirkti, bet va man viso skysčio buteliuko tai nereikia. Sakau, gal kuri man šliukštemėtumėte į tą konteineriuką, o aš savo ruožtu kaip nors jau atsiskaityčiau ax.gif

o gal užmatėte, kur linzės su skysčiu pigiai parsiduoda, anksčiau neblogų akcijų būdavo - perki linzes skystis už 1 cnt ar panašiai, bet dabar nematau, ir apskritai, kur patartumėte linzes pirkti

Tai pirk vienkartines linzes, jos tinkamos visą parą, nes po to jau akys skauda. Perku visada Fielmann, bet manau, kad rasi kiekviename optikos salone. O ir skysčio nereikės pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 07 11, 14:38)
Tai pirk vienkartines linzes,

vienkartines ir nusipirkau:) Panaudosiu per dukrytės krikštynas
o kai rinkausi akinius ,,Vision express'e", tai man nemokamai padovanojo, kad matyčiaum ką renkuosi:)
Atsakyti
Sveikos,
baiginėjasi jau vasara, kažkaip visai greitai bent man ji pralėkė...
Rašau su tokiu prašymu... Gal kuri turit Vitkausko knygą apie žindymą ir galėtumėt paskolint paskaityt (pažadu per savaitę, max dvi perskatyt).
Atsakyti