Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Gal čią ką naudingo rasi 4u.gif
http://www.lalak.lt/
Atsakyti
QUOTE(*Mistika* @ 2013 09 05, 22:07)
Ačiū smile.gif Turėtų būt mažylis lapkričio pradžioj, o kada bus, tai bus matyt.
Ačiū, paieškosiu smile.gif

Smaguma, jau visai cia pat smile.gif
Atsakyti
*Mistika*, kokios smagios naujienos bigsmile.gif sveikinimai wub.gif

kurią čia dieną mačiau tave su pilvuku nestuke.gif wub.gif taip ir pagalvojau, kad pasimatymas su klecku nusimato spalį/lapkritį ax.gif

aš jau dirbu, taip nesinorėjo į darbą po tokių ilgų atostogų, bet jau pripratau ir visai smagu biggrin.gif
Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2013 09 09, 17:45)
aš jau dirbu, taip nesinorėjo į darbą po tokių ilgų atostogų, bet jau pripratau ir visai smagu biggrin.gif

aš tai po 2 savaičių atostogų,ale kai tingiu biggrin.gif kažkaip gerai buvo su Džiugu namuose smile.gif Dabar pasiimu jį kaip kompanijoną į maxę,nu kai daug pirkt nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynkos smile.gif

aš iš gineitiškių

gal ne į temą- atleiskite.

ieškau pianino mokytojos dukrytei (9m.) kaiminystėje.

Gaol kas nors apsiimtu.

Lauksiu žinių.
Atsakyti
Ačiū smile.gif
*macchiato*, gerą akį turi. Man tai pilvo dydis mistika, vieni sako, kad per didelis, kiti, kad per mažas. Imant pasisakymų vidurkį tikriausiai pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

QUOTE(*Mistika* @ 2013 09 10, 20:31)
Ačiū smile.gif
*macchiato*, gerą akį turi. Man tai pilvo dydis mistika, vieni sako, kad per didelis, kiti, kad per mažas. Imant pasisakymų vidurkį tikriausiai pats tas  lotuliukas.gif

jis yra toks koks reikia smile.gif va draugę ginė tipo gązdino,kad jos pilvas mažas-tai vakas bus mažiukas ir t.t.,ale iš to mažo pilvo išlindo 3,700 ir 56 cm mažas vaikas biggrin.gif tai čia žinai smile.gif
Atsakyti
Tai aš iš nesigąsdinu. Šiaip juokinga, kai pusė žmonių sako, kad per didelis, kita pusė, kad per mažas. Vadinasi, vidurkis geras, o ko daugiau reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mistika* @ 2013 08 30, 19:05)
Tikriausiai taip blush2.gif

Sveikinimai wink.gif
Atsakyti
Mistika, atsiminiau, kad prie aušros vartų arkyviskupijos centre (kur dėl santuokos bažnyčioj į kursus reikia eiti) yra organizuojami įvairūs kursai besilaukiančioms mamoms, šeimoms, vieni jų - žindymo kursai, ten tikrai nemažai naudingos info sutekia per tas paskaitėles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 09 14, 11:39)
Mistika, atsiminiau, kad prie aušros vartų arkyviskupijos centre (kur dėl santuokos bažnyčioj į kursus reikia eiti) yra organizuojami įvairūs kursai besilaukiančioms mamoms, šeimoms, vieni jų - žindymo kursai, ten tikrai nemažai naudingos info sutekia per tas paskaitėles wink.gif

Žinau apie tuos kursus, bandysiu lankyt juos smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot, kas ieško buto nuomai? 2 kambariai, 40 kv. savo išnuomojam
Atsakyti