Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 10 16, 09:36)
Medlink - kaip cia jus dabar? Sveikatos 4u.gif

ai nežinau... kai nuo rugsėjo prasidėjo, tai ratas neužsidaro... Tik šį kartą visi susirgom, tai tikiuosi jau uždaryti jį... doh.gif
Atsakyti
Laba,
Kaip suprantu is pasyvumo, kad meeto nebus g.gif Tuomet as irgi pasuoju.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 10 17, 10:37)
Laba,
Kaip suprantu is pasyvumo, kad meeto nebus g.gif Tuomet as irgi pasuoju.

Aš tai laukiu kol jūs susitarsit laiką 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri turite žilkos gabalėlį atliekamą ax.gif
nu man labai jos reikia. Vyro prašau, kad po darbo į senukus užsuktu, tai jis atsikalbinėja, kad senukuose nebus, o žvejų parduotuvė jis tikrai neieškos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 17, 12:19)
Sveikos

Aš tai laukiu kol jūs susitarsit laiką  4u.gif

Kad ir nera nieko konkretaus arba pritarimo, arba pasiulymo. Manau, kad dar ilgai nebus meeto, nes noro kaip irgi nematau. O as planuotis ir likti ant ledo irgi negaliu, nes ta diena, galiu kitam uzleisti laisva vakara.
Atsakyti
Planuojam susitikimą kitą savaitę, nes šią galėčiau prisijungti, bet tik vėliau, nes po darbo turiu visokių planų ax.gif

su mielu noru sudalyvausiu, nes namai/darbas ir daugiau nieko nematau doh.gif

Atsakyti
Aš irgi mielai prisijungčiau ir atlėkčiau su jumis pabendrauti, bet man reikia pirmiau žinoti dieną ir laiką, tuomet tartis su sese, kad mane išleistų, nes MB laisvas tik sekmadieniais ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
užsukau pas jus iš kaimyninio Perkūnkiemio ax.gif
Noriu paklausti, gal kas turite parduoti savo berniuko išaugtas kombinezonines kelnes žiemai? Mums reikėtų maždaug 116cm ūgiui. Pasiūlymų lauksiu į AŽ.
Atsakyti
Sveikos Merginos! Kaip gyvenimas Linksmajame? smile.gif

Mes Virsuliskese baigeme susalti, bet pirmadieni pagaliau ijunge sildyma.. taaaiiip salta buvo namuose!

Merginos, gal kas esate uzmaciusios vaikisku siltu tapkyciu? Ieskau Liepukui kazko tokios i darzeli (23-25 dydzio) ir sunkiai sekasi..
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2012 10 24, 11:34)
Sveikos Merginos! Kaip gyvenimas Linksmajame?  smile.gif

Mes Virsuliskese baigeme susalti, bet pirmadieni pagaliau ijunge sildyma.. taaaiiip salta buvo namuose!

Merginos, gal kas esate uzmaciusios vaikisku siltu tapkyciu? Ieskau Liepukui kazko tokios i darzeli (23-25 dydzio) ir sunkiai sekasi..

Laba,
pas mus namuose labai silta. Salta kaip ir nelabai buvo. Va kuom yra geris nauja statyba. Del tapkuciu, tai zinok nereik jau labai siltu, nes darzelyje silta, o taip tau vaikokojytes suprakaituos. Mes pirkome, tokias kaip medziagines tapkutes, kaip maximose, norfose buna, segamas su lipuckem. Siaip patogiausia, kad vaikas pats gali segtis. Kaina buna iki 20 Lt. Ir kojyte neprakaituoja, ir siaip tvirtos, tikrai tinkamos nesiojimui wink.gif
Atsakyti
labas
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2012 10 24, 11:34)

nu turguose būna visokių g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip nuotaikos? Taip netikėtai žiema atėjo... user posted image
pernai lapkritį dar su bateliais ėjau į darbą, o šiemet spalio pabaiga, bet jau reikia žieminių rūbų/batų doh.gif

vakar mažiui nupirkome žieminį kombį Bilemi, tai turėtų jau nesušalti, dabar medžioju sau šiltesnius batus, bet sunkiai sekasi išsirinkti doh.gif

P.S. skanios kavos, kuria galiu ramiai mėgautis, nes į darbą tik pirmadienį dabar user posted image
user posted image
Atsakyti