Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 08, 09:56)
Laba wink.gif
Turim antzemine, labai geroj vietoj, asq prie musu namo. Tai jeigu kam reikia - parduodam smile.gif

o butą dar turit? nepardavinėjat kartu?
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2012 11 08, 10:24)
o butą dar turit? nepardavinėjat kartu?

Kolkas turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 08, 12:15)
Kolkas turim smile.gif

Maniau kartu juos parduodat tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, turim parduoti kopūstų iš kaimo, gal reikia
rauginimui ar taip kelių galvų? 1kg-80ct.
Atsakyti
sveikos 4u.gif kaip gyvenat? nesergat? rami mūsų tema ax.gif
*macchiato*, kaip mokinių lankomumas? neiškritę?

Džiugo pusbrolis skarlatina serga...o anyta kaip tik pas jį buvo,paskui namo grįžo ir su Džiugu žaidė-labai tikiupsi,kad neužkrėtė...
Atsakyti
Labuka, lanko tie mokiniai lotuliukas.gif doh.gif greičiau mokytojai "iškris" lotuliukas.gif
Yra tokių, kurie pastoviai serga, bet pastebėjau, kad lankydami mokyklą vaikai jau atsparesni ligoms.
Kaip Džiugas? Kur tas jūsų pusbrolis pasigavo šią zarazą? unsure.gif

Kaip kiti gyvena? Sveiki gyvi? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šimtas metų blush2.gif paskaitau kievieną dieną, jeigu būna ką, bet neturiu ką parašyt ax.gif
QUOTE(*macchiato* @ 2012 11 13, 22:41)
Yra tokių, kurie pastoviai serga, bet pastebėjau, kad lankydami mokyklą vaikai jau atsparesni ligoms.

Tikrai taip, maniškė, kai lanko mokykla, kol kas tik vieną dieną neėjo, nes vėmė. O darželyje paskutiniais metais daugiausiai dvi savaites kol susirgdavo.
Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2012 11 13, 21:41)

Kaip Džiugas? Kur tas jūsų pusbrolis pasigavo šią zarazą? unsure.gif

tai darže matomai,nes šeštadienį kaip ir išbėrė,o ta savaitę prieš šeštadienį ėjo daržan.

QUOTE(Anesia @ 2012 11 14, 08:05)
Tikrai taip, maniškė, kai lanko mokykla, kol kas tik vieną dieną neėjo, nes vėmė. O darželyje paskutiniais metais daugiausiai dvi savaites kol susirgdavo.

tai čia kažkoks lūžis tie 7 metai,dauguma ligų,alergijų išaugama iki 7nių metų.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 14, 09:14)
labas ax.gif
tai darže matomai,nes šeštadienį kaip ir išbėrė,o ta savaitę prieš šeštadienį ėjo daržan.
tai čia kažkoks lūžis tie 7 metai,dauguma ligų,alergijų išaugama iki 7nių metų.

Kiti sako, kad vaikai 5 metų išauga, o aš tai pagrindžiu, kad kaip bebūtų mokykloje mažiau kontakto tarp vaikų, nemiega vienose lovose, nevalgo iš vienų indų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 11 14, 08:29)
Kiti sako, kad vaikai 5 metų išauga, o aš tai pagrindžiu, kad kaip bebūtų mokykloje mažiau kontakto tarp vaikų, nemiega vienose lovose, nevalgo iš vienų indų ir pan.

tai taip,čia irgi yra tiesos,bet pvz alergijos tai nu kaip ir nepriklauso nuo visų šitų dalykų. pvz mano brolio (netgi tėčio ir senelio) bėdos baigės būtent 7 metų.
na,o dėl tų visų snarglių,tai taip,tikrai įtakos turi pats vaikų bendravimo pobūdis.

ai,macchiato,džiugas gerai mirksiukas.gif bus kiškis per kalėdas darže smile.gif nu jei nesirgs ir pan.
Atsakyti
O kaip darželyje, priprato, jau nebeverkia? Mes irgi lankome daugiausia dvi savaites, po to sergam doh.gif Būna, kad nenori eiti, bet kartais pats sako, kad pasiilgo vaikų bigsmile.gif žodžiu, man labiau patinka, kai vaikas lanko darželį, visai kitaip vystosi, kitaip elgiasi, keičiasi akyse į gerą pusę rolleyes.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2012 11 14, 18:14)
O kaip darželyje, priprato, jau nebeverkia? Mes irgi lankome daugiausia dvi savaites, po to sergam doh.gif  Būna, kad nenori eiti, bet kartais pats sako, kad pasiilgo vaikų bigsmile.gif  žodžiu, man labiau patinka, kai vaikas lanko darželį, visai kitaip vystosi, kitaip elgiasi, keičiasi akyse į gerą pusę rolleyes.gif

nebeverkia,susirado draugę smile.gif o dėl sirgimo,tai rimčiau buvo tik kartą,šiaip jam dantys su tempa dygsta,tai ir neleidžiam kai užkyla...realiai tai nesuprasi ko čia tempa užkyla,bet kai ima tekėti seilės,graužia pirštus ir pan,tau nu...bet vistiek leleidžiu,kol tempė būna. Viena pažįstama sako tipo leisk,ryte sudavei vaistų ir viskas,tipo neliga tie dantys,bet man tai schmoll.gif
Atsakyti