QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 19, 13:36)
Viliene, rasiau apie kaina tik laidu ir ju pratampymo. be jokios aparaturos
Už kameras tai *** nulupo truputi daugiau nei pusę nuo 1.3k bet čia gali būti dėl to, kad labai lengvai gavo užsakymą ir darė švelniai tariant kaip norėjo, per daug pasitikėjau rekomenduojančiu. Reikėjo geriau Juliui patikėti ir net jei daugiau būtų paėmęs - jokių nuoskaudų

Bet tada dar nežinojau, kad jis su laidais visagalis
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2012 09 19, 13:44)
Gal galima konkreciai nuorodele kas per iranga. Domina iptv ~4 - 5 kameru sistemele.
Čia tai "vopros na zasypku"

ką nors lengviau paklauskite
IPTV yra skaitmeninės kameros, jos liuks integruojasi bet HD iš jų neišspausi, analoginės vis tik kokybės atžvilgiu yra geriau. Nes neduok dieve prireiks pasikapstyti po įrašų atmintį ir nelabai suprasite kas ir kodėl tai nafig tada tos iptv. Aš nedaug žinau apie videokontrolę ir nelabai noras gilintis nes ne mano sritis. Kadangi kabeliai analogui, tai bus analogas, kaip minėjau įranga ir montažas 5vnt kamerų ~3k, kaip ir ne šuns papai sumelė... Pakentėkite, kai bus sprendimas - pasidalinsiu info. Bet neabejoju, kad tai bus ne mano sprendimas, kažkam patikėsiu kas supranta esmę.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 19, 14:03)
(cituoju Vilienę

)
Ale ir atmintis pas Tamstelę... reikės atsargiau reikštis

iš kitos pusės - Jums dar gerti ir gerti su tokia atmintim
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 19, 16:13)
gal ir kokią apžiūra/įvertinimą pasiorganizuosim
Gal???
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 09 19, 18:00)
Skydai kainuoja gan nemazai, automatukai, junges, dezutes, tvirtinimo elementai ir t.t. Siaip jei neklystu pagal statistika bendra suma uz elektra namui isheina mzdg nuo 4000 iki 8000 lt.
Kadangi pats nesidomiu elektra, tai dėl automatukų prašiau "kažko vidutiniško" - sulaukiau kritikos, tipo geresni nei ukrainietiškis, bet per prasti nuosavam namui
Nuotekio rėlių daug, o tos irgi labai jautrios finansiniu požiūriu. Į elektrą labai greitai prika

si tūkstančiai, taip kad AD - "mužaisia"
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 19, 22:34)

gražus kaip šaldytuvas dabar.
Brrr... rudeniui galėtumėt ir šiltesnių pavyzdžių paieškoti
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 19, 22:42)
va va, aš ir įtariu kad ten ne viskas taip "gražu ir gera".
radom tą patį produktą kitur, tai mat juos velniai
"gražu ir gera" baigėsi, kai kažkokis eilinis b... "paskolino" visiškai sudrožtą paletę, net su cher znaet kieno pastabom ir tel. numeriais

va tada v. ir užraukė reikalą. Bet apie tą gerą maišytoją prisiminimai neblunka, diedelis liuks
Labai neakcentuočiau produkto kilmės, nebent jis tikrai iš patikimų rankų. Neabejoju, kad net nemirktelėję gali prakišti beleką "made in germany". Iš kitos pusės, jei brendas garantuoja kokybę nelabai svarbu kur gamykla.
Pvz šiandien labai nustebau, kai paprašius krovinio tvirtinimo diržų juos padarė man matant už "kinietišką" kainą 4.5 - 5GBP su visais europiniais sertifikatais... vos ne stebuklas?