Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 09 20, 12:30)

Letai, letai viskas labai letai. Kol kas nesiplesiu, o tai piktai prirasysiu.. Gal vis tik reikalai pasitaisys ir nusvis sviesus rytojus smile.gif

Gaila tik kad atostogos i pabaiga, o zadeto rezultato nera sad.gif

Sunku su jais ko nors gero tikėtis, nesinervuokite, laikui bėgant priprasite... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 09 20, 11:30)
Reik suprasti ne ten poliai isgrezti, t.y. ne pagal projekta ?
Papildyta:
Letai, letai viskas labai letai. Kol kas nesiplesiu, o tai piktai prirasysiu.. Gal vis tik reikalai pasitaisys ir nusvis sviesus rytojus smile.gif

Gaila tik kad atostogos i pabaiga, o zadeto rezultato nera sad.gif

1. aukščiau galvą
2. tu toks ne vienas, kuriam norisi keiktis
3. sveikas įstojęs į statybininkų gretas
4. kada meetas?
Atsakyti
Gal leiskit šį savaitgalį padirbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 20, 19:23)
Gal leiskit šį savaitgalį padirbėt biggrin.gif

blink.gif darbo diena ? blink.gif

v.
Atsakyti
Name smile.gif reikia virtuvę išdažyti virtuviniam ir foto tapetą užklijuoti (pastarasis jau praeitą šeštadienį turėjo atsidurti ant sienos.
Atsakyti
Ar galima paprastai (kazkokio prietaiso pagalba) patikrinti kaip gerai sutankintas zvyras?

Dabar nepamenu kas AD ar Robertinas kazkada rase rezultatus, klausimas su kuo matavote ?
Atsakyti
negaliu neparašyt...labai patiko
v

Užėjau į parduotuvę kelioms minutėms. Kai išėjau į lauką pamačiau, kad policininkas rašo baudos kvitą už ne vietoje pastatytą automobilį. Aš priėjau ir gražiai paprašiau, kad už pirmą nusižengimą taip smarkiai nebaustų. Policininkas nesileido į kalbas ir rašė toliau. Tada aš pasakiau, kad jis neturi širdies ir žmogiškumo. Jis išrašė dar didesnę baudą. Na, aš pradėjau jam šaukti, kad jis yra tikras paršas ir fašistas. Jis ėmė išrašinėti dar vieną kvitą už pareigūno įžeidimą ir ėmė kabinėtis, kad įskilęs stiklas, nudilusios padangos ir dar kažkas. O aš išdėjau jį į šuns dienas kaip tiktai mokėjau. Baudos kvitų buvo prirašyta visa šūsnis. Kai jis bandė man juos įbrukti, pasakiau kad neimsiu ir tegul jis juos susisuka į triūbelę ir susikiša sau į užpakalį. Policininkas užkišo visus kvitus už valytuvo ir dar ėmė išrašinėti šaukimą į teismą. Tegul rašo, ką nori. Mano mašina stovi už kampo, aikštelėje. Aš tik šiaip, pro šalį ėjau…

Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 20, 18:10)
1. aukščiau galvą
2. tu toks ne vienas, kuriam norisi keiktis
3. sveikas įstojęs į statybininkų gretas
4. kada meetas?

gerai kad tik pas statybibinikus istojau, o ne tiesiai i sekta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 09 20, 19:20)
Ar galima paprastai (kazkokio prietaiso pagalba) patikrinti kaip gerai sutankintas zvyras?

Dabar nepamenu kas AD ar Robertinas kazkada rase rezultatus, klausimas su kuo matavote ?

AD valgo turkiskus kebabus ir geria Raki. I klausimus si vakara neatsakineja smile.gif

Paprastai patikrinti negalima, reikia kviesti laboratorija, kuri atsiveza dinamini stampa. Iskvietimas - nuo 100 Lt. Padaro pora tasku tyrima is karto pasako rezultata. Bet patikimiau daryti taip, kaip dare Robertinas ir AD - paciam vibruoti. Tada daug patikimiau uz laboratorija.

Pareikalaukit antros geriausiu laboratorijos, aisku, jei is anksto nesitaret, susimokesit 100 lt patys. jie zino, is kur ja paimti. Tik nesakykit, kad as sakiau.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 09 20, 19:23)
gerai kad tik pas statybibinikus istojau, o ne tiesiai i sekta wink.gif

Plona Raudona Linija, o Tiesa Slypi Anapus mirksiukas.gif
Vilienės V. stiliumi į temą:

- Moiša, aš turiu tokių problemų, tokių problemų! Moiša, aš negaliu su jomis susidoroti! Ką man daryti, Moiša?

- Icikai, Dievas kiekvienam siunčia problemų pagal jo jėgas. Taip kad vienas iš dviejų: arba tu visgi gali susidoroti su savo problemomis, arba tai – ne tavo problemos.

ir dar galėtum prisitaikyti (atsiprašau, originalo kalba geriau):
.......Мужик в троллейбусе едет и думает:
«Жена — стерва, друзья — подонки, начальник — дебил, работа — дрянь, жизнь — говно..»
За спиной мужика стоит ангел, записывает в блокнот и думает:
"Какие странные желания, а главное — одни и те же каждый день! Но ничего не поделаешь, надо исполнять…".........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 20 rugsėjo 2012 - 20:01
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 20, 19:43)
Name smile.gif reikia virtuvę išdažyti virtuviniam ir foto tapetą užklijuoti (pastarasis jau praeitą šeštadienį turėjo atsidurti ant sienos.

Praeita savaitgali aš buvau kaip foto tapetas, pas jus ant galines sėdynes.......... biggrin.gif
Ačiū už kelionę. drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 09 20, 20:20)

Čia, Jūs manau tūrėjote galvoje žvyras tarp polių..............
Kokius tris kartus pervažiuoja su plokštę ir viskas, turi būti ne mažiau 20cm žvyro pasluoksnis mano žiniomis.........
Kadangi pas mane buvau daug daugiau žvyro, tai tikslių skaičių nežinau.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 20, 21:26)
Praeita savaitgali aš buvau kaip foto tapetas,  pas jus ant galines sėdynes.......... biggrin.gif
Ačiū už kelionę.  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v
Atsakyti