Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 22, 12:15)

mes irgi turime balkoną virš kambario  doh.gif

Iš asmeninės patirties - nuoširdi užuojauta 4u.gif Su hidroizolkiacija tikras himarniakas, pavyko iš 4to karto. Sekančiam name tikrai vengčiau, realiai tas balkonas kaži ar reikalingas daugiau nei architektūrinis akcentas, turint terasą kaži ar bus "ar pameni tą vakarą ružavą, kai balkone gėrem mes kakavą?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 22, 11:30)
Iš asmeninės patirties - nuoširdi užuojauta 4u.gif  Su hidroizolkiacija tikras himarniakas, pavyko  iš 4to karto. Sekančiam name tikrai vengčiau, realiai tas balkonas kaži ar reikalingas daugiau nei architektūrinis akcentas, turint terasą kaži ar bus "ar pameni tą vakarą ružavą, kai balkone gėrem mes kakavą?" biggrin.gif

blin, be jo tas namas nei šioks nei anoks - jis pagrindiniu smuiku groja, tebūnie ir architektūriniu.

kai pagyvensiu (jei dagyvensiu iki įsikėlimo) galėsiu pasakyti, kiek jis naudingas. Bet bent jau dabar kai užlipi į jį - nu labai neblogas jausmas. beje apžiūros metu kažkodėl buvome ten irgi gana ilgam užstrigę mirksiukas.gif yra ten cinkelis, yra
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 09 21, 21:04)
O bandet aiskintis  g.gif ? Idomu kodel taip daro  doh.gif Itariu nepaliksiu taip,nes man atrodo,kad ju firmoje pavyzdi ,tai pilku duru pilki vyriai  g.gif

Na pas mane esu tikra kad ne rudi vyriai g.gif Gi sienos iš vidaus baltos ir durys baltos iš vidaus - tikrai būčiau pastebėjusi. Po rytojaus patikslinsiu.
Aš kontaktais irgi nesišvaistyčiau. Nematau už ką jiems tokią nemokamą reklamą daryti. Be to niekas nesame garantuoti už svetimo žmogaus darbų kokybę. Be to esu taip pat tikra dėl tokios reklamos pakeliamų kainų...
Tarp kitko man dėl to tema ir patinka, kad nėra vien sausa techninė info, o normalus natūralus kartais gyvas bendravimas. NIekas neverčia plepalų skaityti, lai užduoda rūpimus klausimus specializuotose temose - sulauks atsakymų ne tik iš kauniečių.
Atsakyti
Kiek dabar ima plytelių klojikai g.gif Kažkodėl nuojata kužda, kad jie/jis mums bus brangesni nei plytelės biggrin.gif
Atsakyti
mūsiškis dažytojas -plytelistas biggrin.gif ima 20 lt už plyteles
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 09 22, 22:02)
mūsiškis dažytojas -plytelistas  biggrin.gif ima 20 lt už plyteles

20-25 yra norma, uz 30 turi buti labai gera kokybe
Atsakyti

gal kas galit pasakyti mirksiukas.gif Kiek dabar ima santechnikai uz grindininio sildymo sumustini g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 09 22, 22:06)
20-25 yra norma, uz 30 turi buti labai gera kokybe

geras thumbup.gif kažkodėl tikėjausi didesnių kainų biggrin.gif gal kas parekomenduotumėte kokį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 22, 13:10)
beje apžiūros metu kažkodėl buvome ten irgi gana ilgam užstrigę  mirksiukas.gif  yra ten cinkelis, yra

Šiauštas dailylentes apžiūrinėjome biggrin.gif kai kas ir pats šiaušėsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 22, 16:19)
Tarp kitko man dėl to tema ir patinka, kad nėra vien sausa techninė info, o normalus natūralus kartais gyvas bendravimas. NIekas neverčia plepalų skaityti, lai užduoda rūpimus klausimus specializuotose temose - sulauks atsakymų ne tik iš kauniečių.

Raudonai - čia ir yra šios temos "gvozd programy" 4u.gif asmeniškai aš be jo čia tiek nemirkčiau, kažkaip "be ryšio" nei pačiam skaityti nei girtis kaip sekasi tarp visai svetimų žmonių... bet kai meet'ų pagalba susipažinom tai tikrai sergu už visus - džiaugiuosi pasiekimais, apverkiu nesekmes biggrin.gif
Atitinkamai įvardijus temos pavadinimą nepatenkintus plepalais galiu tik paguosti: kurkite savo temą ir dalinkitės sausa info, nes čia "Kauniečiai planuoja meet'us ir laisvalaikiu statosi namus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2012 09 22, 22:30)
geras  thumbup.gif kažkodėl tikėjausi didesnių kainų  biggrin.gif gal kas parekomenduotumėte kokį  ax.gif

Savu labai patenkinti, drąsiai rekomenduoju. Kaina - prie nurodyto maximumo, kokybė - mums labai tinkanti, gal kas matęs galėtu objektyviau įvertinti ir komentuoti. Jei reiks kontaktų - arba až, arba bloge.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 22, 23:22)
Atitinkamai įvardijus temos pavadinimą nepatenkintus plepalais galiu tik paguosti: kurkite savo temą ir dalinkitės sausa info, nes čia "Kauniečiai planuoja meet'us ir laisvalaikiu statosi namus" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai faina šita jūsų tema, skaitau ją neakivaizdžiai, kadangi statybomis rūpinasi vyras, tai nelabai ką ir patart galiu blush2.gif Einam jau link pabaigos, planas buvo rugsėjo 1 jau gyvent, paskui deadline nusikėlė dar mėnesiu ir dabar panašu, kad keliasi dar tolyn lėtų apsukų dažytojų dėka (kapstosi jau 2 mėnesius ir galo nesimato doh.gif )
Gal kas žinot kokios dabar dažymo ir tapetavimo kainos be sienų paruošimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 22, 23:22)
Savu labai patenkinti, drąsiai rekomenduoju. Kaina  - prie nurodyto maximumo, kokybė - mums labai tinkanti, gal kas matęs galėtu objektyviau įvertinti ir komentuoti. Jei reiks kontaktų - arba až, arba bloge.

Ačiū, jau radau kontaktą 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 22, 11:30)
Iš asmeninės patirties - nuoširdi užuojauta 4u.gif  Su hidroizolkiacija tikras himarniakas, pavyko  iš 4to karto. Sekančiam name tikrai vengčiau, realiai tas balkonas kaži ar reikalingas daugiau nei architektūrinis akcentas, turint terasą kaži ar bus "ar pameni tą vakarą ružavą, kai balkone gėrem mes kakavą?" biggrin.gif

taip, būtent su hidroizoliacija dabar ir galvojam ką daryt... O kaip jūs patikrinot, kad iš 4 karto gerai? Pylėt vandenį padarę hidroizoliaciją? rolleyes.gif

Tiesa, balkono ir aš manau, kad nenaudosim doh.gif 50 a žemės, o mes balkone sėdėsim... tikrai ne... bet juk taip pagražina namą biggrin.gif

Dar dėl kontaktų:
aš tai būčiau už tai, kad surašyt visus kur nors į krūvą (kad ir sukūrus google paskyrą: sukuriamas laiškas (atsiunčiamas sau) pvz. elektrikai, ir į jį atsakinėjant viskas liks tos pačios temos). Kai kurie gal fiziškai nespėja sekti visų temų, ypač kai kažkuriuo momentu statybos būna apstoję (gal net pusmetį), o čia gali ką nors rimto pražiūrėt... g.gif
Atsakyti