mums reikia rytoj apsispresti kurioj vietoj mazdaug stoves kriaukle, unitazai. Pirmam aukste buvom numate statyt duso kabina, bet kai iskilo siena, nu taip mazai vietos pasidare
Labas vakarėlis
mums reikia rytoj apsispresti kurioj vietoj mazdaug stoves kriaukle, unitazai. Pirmam aukste buvom numate statyt duso kabina, bet kai iskilo siena, nu taip mazai vietos pasidare
, tai dabar galvojam ar antram aukste kist ir vonia, ir dusa ar palikt kuri nors. Gal kas is patirties pasakytu, ar reikalingi 2 tokie daiktai vienoj patalpoj?
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 21, 19:52)
Aš pritariu, kad baltąjį sąrašą geriau rakinti, nauda dviguba, daugiau forumiečių bendraus artimiau....( aišku geriau, kad neperlenktų artimumo ribos.
) O brokdariai tegul būna vieši.
tai brokdarius gal viesai pateikim kaip gerdarius
P.S. Normalu signalizacijos laidus paskandinti siltale, pvz putose, stoge?
QUOTE(cashmira @ 2012 09 21, 20:47)
Viliene
Kokios spalvos jusu duru vyriai
? Mums siandien istate duris (duru fabrikas), jos pas mus tamsiai pilkos,bet kazkodel vyriai rudi
Gal as priekabi,bet kaip man nesiziuri,net negaliu
Sakiau pirmadieni reikes aiskintis 
aš irgi iš pradžių nervavausi, dabar nebematau (tik žinau
v.
QUOTE(cashmira @ 2012 09 21, 20:47)
Viliene
Kokios spalvos jusu duru vyriai
? Mums siandien istate duris (duru fabrikas), jos pas mus tamsiai pilkos,bet kazkodel vyriai rudi
Sakiau pirmadieni reikes aiskintis 
Bet rūdys ir yra rudos spalvos, gal iškarto nudažo rudai.
QUOTE(Loora @ 2012 09 21, 20:54)
Labas vakarėlis
, tai dabar galvojam ar antram aukste kist ir vonia, ir dusa ar palikt kuri nors. Gal kas is patirties pasakytu, ar reikalingi 2 tokie daiktai vienoj patalpoj? 
mano san mazge yra ir vonia (man) ir dušo kabina (jam), aš dažnai lendu į jo teritoriją, jis į mano niekad, kartais jo teritorijoj būnam abu - va todėl mums reikėjo abiejų vienam san mazge
pas vaikus tik dušo kabina
v
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 21, 20:59)
aš irgi iš pradžių nervavausi, dabar nebematau (tik žinau
v.
O bandet aiskintis
QUOTE(cashmira @ 2012 09 21, 21:04)
O bandet aiskintis
? Idomu kodel taip daro
Itariu nepaliksiu taip,nes man atrodo,kad ju firmoje pavyzdi ,tai pilku duru pilki vyriai 
aš neatsimenu atsakymo, čia vilienė ladino - ar žadėjo, ar reikalavom. prisijungs - parašys ką sutarė, mano darbas su durim tik nupiešt jas buvo
v.
Bet koks bjaurus dalykas,tas tinkavimas
QUOTE(LokysL @ 2012 09 21, 20:21)
bet jau kiek paslapties, kaip viskas sureikšminta .. skaitant net pamąsčiau, jog AD viską konspiravo
QUOTE(LokysL @ 2012 09 21, 20:21)
idomu koks ten per neiprastas termoizoliacinis sluoksnis minimas?
QUOTE(cashmira @ 2012 09 21, 20:16)
Bet koks bjaurus dalykas,tas tinkavimas
Greiciau ji pabaigtu
Tik guodzia tai,kad siandien lakstem su 2m. gulsciuku bandydami rasti kazka negera,deja neradom 
nieko, pasikankinsit savaitę/kitą, bet po to kaip gerai