Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 22:55)
kelinta valanda ryt patogu pradet zvejyba?

a) 14 val
b.) 16 val
c) 18 val ?

kiek aš pamenu iš vaikystės tai žvejybą pradėdavom 5:00 nu max 5:30 smile.gif šis laikas skamba panašiau į tikrai vyrišką žvejybą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 14, 23:01)
kiek aš pamenu iš vaikystės tai žvejybą pradėdavom 5:00 nu max 5:30  smile.gif šis laikas skamba panašiau į tikrai vyrišką žvejybą  biggrin.gif

24:00 reziumuoju.

ryt zvejyboj (pabreziu) ketina dalyvauti
1. Giedruole
2. KJKG
3. Viliene
4. Robertinas
5. LokysL
6. AD

Jei butu kitu, private message.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 23:04)
24:00 reziumuoju.

ryt zvejyboj (pabreziu) ketina dalyvauti
1. Giedruole
2. KJKG
3. Viliene
4. Robertinas
5. LokysL
6. AD

Jei butu kitu, private message.

kiek supratau priverstinai priregistruotos liko dar ir
7. Cashmira
8. Manjana

nu ir žiauriai norėtųsi pamatyti ir Vilką Pilką ir Mintą ir ... aj, nebevardinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 15, 00:28)
nu ir žiauriai norėtųsi pamatyti ...Mintą ir ... aj, nebevardinsiu  mirksiukas.gif

Čia gali būti sudėtinga, nors Vilnius ir ne Kolyma, bet tolokai - prabanga keletui valandų pijokystės važiuoti, ne bent suderinti su kitais reikalais laikinojoje sostinėje.
Atsakyti
Klausykitės, vaikai man kompą sudaužė (čia prie visų statybinių nelaimių), įlindau tik iš kito kompo pasiskaityt - o čia jau ir mytas vyksta, ir aš priverstinai priregistruota lotuliukas.gif Sorry, bet jau prie geriausių norų nebespėsiu doh.gif
Atsakyti
angokraščiu tėma http://www.youtube.c...player_embedded http://soudal.lt/pro...ienband-inside/ iš pigesniu ir tos tinkamos tinkuoti ir yra neprilipusiom vietom Vapourseal - garo izoliacijos klijai.
Atsakyti
Meetas, meetas... koks jis trumpas. O taip norėjosi dar pasedėti ir gyvai pakalbėti! Visiems dalyvavusiems - didelis ačiū. Kompanija nereali - reikia įteisint meet'us pastoviai 4u.gif Visiems labos nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 15, 21:54)
Meetas, meetas... koks jis trumpas. O taip norėjosi dar pasedėti ir gyvai pakalbėti! Visiems dalyvavusiems - didelis ačiū. Kompanija nereali - reikia įteisint meet'us pastoviai 4u.gif  Visiems labos nakties 4u.gif

amen mirksiukas.gif
Atsakyti
pamiršau paklausti per meet'ą, ar kas nors slidinėjate? Jau ieškausi gryčios žiemos atostogoms Italijoj, sakau, gal galim padaryt išvažiuojamąjį meet'ą sausio mėnesį Livigno? g.gif čia kaip konferencija būtų lotuliukas.gif apžiūrėtumėm gegnes, stogų apkrovas, gal net pasiūlytumėm italams bituminių čerpelių, šiaudų, t pop... nebegaliu rašyt, bo nebematau iš juoko, nu jūs supratot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
Meet’as nerealus kas midų gėrė, kas nespėjo patys kalti........... geros nakties. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas lotuliukas.gif

Didelis aciu visiems dalyvavusiems!
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 16, 09:49)
Labas rytas  lotuliukas.gif
Didelis aciu visiems dalyvavusiems!

Labas litras smile.gif geriausias klausimas per meeta buvo: chl.......es - kas cia per geles? smile.gif
Atsakyti