Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

QUOTE(LokysL @ 2012 09 16, 10:30)
Labas litras smile.gif geriausias klausimas per meeta buvo: chl.......es - kas cia per geles? smile.gif

idejau dvi nuotraukas is meeto rytines dalies i albuma. Pazaiskim zaidima vienoj nuotraukoj - "Kur Rolandas?" :-) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 16, 19:03)
idejau dvi nuotraukas is meeto rytines dalies i albuma. Pazaiskim zaidima vienoj nuotraukoj - "Kur Rolandas?" :-)  lotuliukas.gif

taigi zvejoja smile.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti už turiningą ir linksmą šeštadienį. Labai naudingos ekskursijos pradedantiems statybas, todėl gaila, kad naujokai nesureaguoja ir nedalyvauja. Aplankėm keturis namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 17, 08:03)
Noriu padėkoti už turiningą ir linksmą šeštadienį. Labai naudingos ekskursijos pradedantiems statybas, todėl gaila, kad naujokai nesureaguoja ir nedalyvauja. Aplankėm keturis namus smile.gif

pritariu 100%
kas pradeda arba tik pradėję statybas - tai klausimų po meeto turėtų dar daugiau bet kas svarbiausia - butų ir atsakymai ir nebereiktų kartoti klaidų.

na bet kitą vertus smagu pasibūti ir "senoje" kompanijoje (kai pagalvoji, tai prieš metus nei vieno Jūsų nepažinojau, ir kaip aš galėjau be VISO TO gyventi???)
Gaila, jog nepavyko pasibūti meete visos dienos, bet aš atsigriebsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 17, 09:14)
na bet kitą vertus smagu pasibūti ir "senoje" kompanijoje (kai pagalvoji, tai prieš metus nei vieno Jūsų nepažinojau, ir kaip aš galėjau be VISO TO gyventi???)

Amen biggrin.gif skamba kaip "ei, men" - ei vyre, tavęs labai trūko, ar nežagsėjai šeštadienio vakare? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 17, 08:21)
Amen biggrin.gif  skamba kaip "ei, men" - ei vyre, tavęs labai trūko, ar nežagsėjai šeštadienio vakare? biggrin.gif

amen - tai čia buvo aklamacine prasme nieko kito. Sorry, juk ir pats norėjau pabendrauti ir atidaviau visą laiką, kiek jo turėjau ir dar 1 val. blush2.gif

labai jau "staigus" tas meetas gavosi, buvau jau spėjęs prižadėti sudalyvauti labai svarbiame jubiliejuje schmoll.gif

Ir dar. Aš juk pažadėjau pasitaisyti mirksiukas.gif
O šiaip jau AD skambino ir išsakė bendrą nuomonę apie mane, kurios blaivia galva nedrįso pasakyti lotuliukas.gif kitą kartą stengsiuosi su išvadom būti švelnesnis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 17 rugsėjo 2012 - 09:42
Jo jo gal ir gerai kad tas jubiliejus tau pasitaikė, nes blaiva galva ne tik su žodžiais skaitaisi (išskyrus patį biggrin.gif ) bet ir su veiksmais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 17 rugsėjo 2012 - 10:23
ech, meeta praleidau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 17, 10:42)
amen - tai čia buvo aklamacine prasme nieko kito.

Tik patvirtina nuomonę - jei taip gudriai blaiva galva dėsto, tai meet'e būtų tikrai buvę įdomu paklausyti lotuliukas.gif
Niekis, bus dar progų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2012 09 17, 11:17)
ech,  meeta praleidau sad.gif

A čia toks staigus buvo, mygom suorganizuotas ir įvykdytas smile.gif tipo "express release" stebėkite temą, neleiskite informacijai jūsų pralenkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 17, 09:47)
Jo jo gal ir gerai kad tas jubiliejus tau pasitaikė, nes blaiva galva ne tik su žodžiais skaitaisi (išskyrus patį biggrin.gif ) bet ir su veiksmais biggrin.gif

blush2.gif atsiprašau, pasistengsiu būti santūresnis blush2.gif kitą kartą jokiais būdais nepilkite man alkoholio - pasirodo man jo nereikia blink.gif

P.S. lokys jau kokius 3 kartus "griovė" mano namą, tai dabar taip norėjosi saldžiai atsilyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lokys, gal net nesupyktų, jei dabar tu jo namą nugriautum biggrin.gif nereiktų mokėt už nugriovimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 17, 14:57)
Lokys, gal net nesupyktų, jei dabar tu jo namą nugriautum biggrin.gif nereiktų mokėt už nugriovimą biggrin.gif

na kad aš prisikalbėjau - jau kaip ir aišku, bet man atrodo tu ryžtingai eini ta pačia linkme mirksiukas.gif nieko, dviese bus linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti