QUOTE(LokysL @ 2012 10 06, 10:45)
KJGK: tai po menesio stebejimu rekupas suvalge 21 kWh ir leido isvengti patalpu sildymo anksciau laiko. Sekantis etapas eksperimento ziema, kai bus salta, pora dienu palaikyti rekupa ijungta ziemos rezimu, kad isijunginetu tenas ir pastebeti sanaudas. Dar galeciau daryti isvada kad silumos siurbliai/inverteriai oras-oras labai tinkami rudeni, t.y gan greitai prisildo patalpas.
KJGK pasikviesiu tave i klinika, ivertinsi mano darba - gyvunu stacionaras is vandeniuiu atsparios laminuotos faneros, jei duosi 9 balus tai persikvalifikuoju i baldu gamintoja
dėl rekupo - ačiū. aš net neabejoju, kad jis pasirodys iš pačios puikiausios pusės laikotarpiu, kai jis praktiškai nereikalingas. Tebūnie namas gausis toks prastas ir nesandarus, jog natūraliai pravėdinus, kambario temperatūra susilygins su lauko (kuo aš labai abejoju, bet tarkime) tai kiek man būtų kainavę tuos nuostolius kompensuoti? 20? 30? 50Lt/mėn? įsivertinus investicijos dydį ir eksploatacinius kaštus - galai niekaip nesueina. Viliene, atsiprašau, aš visiškai ignoruoju norą viską kontroliuoti ir komfortą, kai tu net nepagalvoji, jog gal būt reiktų prasidaryti langą, o gyveni taip, tarsi už tave kažkas jį pradarė, tiek kiek reikia palaikė ir vėl uždarė. O į vidų įleido prafiltruotą orą be uodų, musių, dulkių ir pan.
kol kas norėčiau to nevertinti.
lauksiu žiemos skaičiukų
o su klinika jau suintrigavai, jeigu neapsunkinsiu - norėčiau apžiūrėti.
nustebinai: pasirinkai ne taip jau paplitusią medžiagą. prie viso to, ji dar ir brangi, bet jei kokybiškai iš jos išeina padaryti - vaizdas superinis.

Aš pats vis pasvajoju iš šios medžiagos pasigaminti baldus ar įsirengti kokį kampą. žiauriai veža toks stiliukas
jau vien už tai, kad pasirinkai tokią medžiagą, iš manęs gausi garantuotus 9,5