QUOTE(manjana @ 2012 09 17, 21:23)
Nepilstykit druskos ant žaizdos, ir taip negera tiek mytų praleidus
Kitą kartą prašom informuoti anksčiau. Pvz jau dabar galima susidaryti ateinančių mytų tvarkaraštį 
O kol gyvai paklausinėt neišeina, aš dar čia vis tiek bandysiu
Tokie du klausimai iškilo:
1. Kodėl blokelius klijuoti reikia? Kaip ir buvau įsitikinus, kad reikia, dabar visi bando atkalbėti, kad nereikia, o kodėl reikia - aš jau ir nebeatsimenu, ir neberandu
2. Iškilo dilema dėl stogo dangos. Kaip ir buvo nuspręsta čerpės, bet dabar toks noras užėjo vieną sieną nuleisti žemyn ta pačia danga... Čia jau čerpės niekaip netinka. Gal turit kokių minčių, kokia danga tiktų? Skarda aišku tiktų, bet labai jos nesinori dėl trumpaamžiškumo. O daugiau alternatyvų (ne kosminėm kainom - kokios nors ten skalūno dangos nesvarstom
) egzistuoja ar nelabai?

O kol gyvai paklausinėt neišeina, aš dar čia vis tiek bandysiu

1. Kodėl blokelius klijuoti reikia? Kaip ir buvau įsitikinus, kad reikia, dabar visi bando atkalbėti, kad nereikia, o kodėl reikia - aš jau ir nebeatsimenu, ir neberandu

2. Iškilo dilema dėl stogo dangos. Kaip ir buvo nuspręsta čerpės, bet dabar toks noras užėjo vieną sieną nuleisti žemyn ta pačia danga... Čia jau čerpės niekaip netinka. Gal turit kokių minčių, kokia danga tiktų? Skarda aišku tiktų, bet labai jos nesinori dėl trumpaamžiškumo. O daugiau alternatyvų (ne kosminėm kainom - kokios nors ten skalūno dangos nesvarstom

beje, Jūs buvote ir priregistruota, buvo likę tik ateiti ...
1. blokeliai klijuojasi tam, kad namas nesugriūtų. Žinot pasaką apie 3 paršiukus? tai va, bus taip kaip Nif-nifui ir Naf-nafui, jei neklijuosite. Aišku nežinau apie kokius blokelius eina kalba, bet principas panašiai tas pats
2. o kas Jums sakė kad čerpės nesideda ant sienų? nuo kada? kuo stačiau tuo geriau

Čia tik vienas pavyzdys