Labučiuka
QUOTE(raimukas84 @ 2012 09 21, 17:45)
Laumene, skaniai tortukas atrodo
QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 19:13)
Laumėne,mmm,skaniai atrodo.Receptą mesk.
Kaip pokalbis praėjo?
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 21, 23:22)
Laumėnė, sedevras
Ačiū

Torčiuku visi labai patenkinti, tikrai skanus
Upjora receptas labai paprastas. Internete tai aš tokio nerandu, čia iš labai senų laikų aš tą receptą atkasiau
Tešlai: 6 kiaušiniai, 1,5 st. cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 2 stiklinės miltų. Viską gerai išplaki. Tada po šaukštą tos masės kreti į skardą. Taip kaip bluniukus keptum. Ir taip tą skardą su blyniukais dedi į įkaitintą orkaitę. Kepa maždaug apie 15 min.
Kremas: 1 l. grietinės, 2 šaukštai kakavos, 0,5 stiklinės cukraus. Kakavą ištrini su cukrum, suberi į grietinę ir išplaki.
Iškeptas bandeles, pamirkai kreme ir dėlioji į tortinę. sudedi vieną eilę, dar tuo pačiu kremu aptepi ir vėl pamirkytas bandeles dėlioji. Kur lieka tarpai, tai suplesyta bandele padengi. Sudėlioji taip visas bandeles ir tada aptepi šokoladu.
Gal aiškiai aš čia išdėsčiau
Šiandien pokalbis buvo dėl darbo. Tai vis gi manau sutiksiu su pirmu pasiūlymu, tas darbas tai dalyvavimas projektuose. Šis projektas truks iki kalėdų, bet po naujų metų vėl reiks kibti į darbus su projektais. Tai va ir manau kad sutiksiu

Jie jau mane pasirinko

dabar laukia atsakymo iki ketvirtadienio iš manes
QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 21, 22:18)
O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu
likimo draugė

vis ruošiuosi pradėt kovot su greit prisikaupusiais kg, bet vat valia kažkur atostogauja