Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas visom 4u.gif

Baisiai uzimta esu, skaitau knyga biggrin.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 09 23, 09:29)

Bekepdama pusryčiams varškėčius išmąsčiau,kad lyg tai Puuupi B turi parduotuvę,ane?Jei taip,tai lai įsteigia lietuviškų prekių lentyną..O jei neturi parduotuvės lai atidaro ją.Vot.
----

Staska atsikėlė  snargliuota.  doh.gif Prasidda sezonas. wacko.gif

Oi ne, neturi parduotuves jis biggrin.gif turi tik masinu plovykla
----
Linkiu rimtai neapsirgt 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 09 23, 09:55)
zinok ir pas mus panasiai, manoji ciaudi, as koset pradejau  doh.gif
labas rytas!
visa savaite rodo lietu, siandien taip pat! ka reiks veikt  g.gif

Ir jum sveikatos kibireli siunciam 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 09 23, 15:05)
Labai, net gi labai blogai. Bet gal kaip nors. Laikykit už mane kumščius kad išgyvenčiau

Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Puuupi,tai mašinų plovykloj gali atsidaryt skyrelį. biggrin.gif
Ačiū.
Atsakyti
Medeja, kas pas jus ten dedasi? unsure.gif
maniau issiskyret, ne? viliuos bembis atsipeikejo...
Atsakyti
labas rytas
Laikas gydo zaizdas...medeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 09 24, 07:49)
labas rytas
Laikas gydo zaizdas...medeja  4u.gif

Tai jau taip.... viskas praeis, o paskui liks tik geri prisiminimai 4u.gif . O as matyt nenormali kazkokia...issikaukiau viena nakti ir psio g.gif , kaip kokia lempute ir perdegiau, dabar viskas gerai...ramu ant dusios, kaip sakoma nenori ir nereikia per prievarta mylimas nebusi...
Laikykis Medeja viskas bus gerai console.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Va aš iš meilės "miriau" jau senai, oi senai. Ir tiesą sakant, nebenorėčiau vėl mirt iš tos meilės. Norėčiau iš meilės žydėt, skrist ir gyvent, bet ne mirt smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, kreipiuosi į Kaunietes, situacija tokia, kad nebežinau, net ko griebtis..Spalį tris savaites man bus studijos, o kur apsistoti su sūneliu - neturiu, gal priimtų mus kuri mamytė? Skolinga nelikčiau, vaikutį prižiūrėti vežčiau grupiokei, maistu pasirūpinčiau pati wink.gif
Atsakyti
Labučiuka 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 09 21, 17:45)

Laumene, skaniai tortukas atrodo  bigsmile.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 19:13)

Laumėne,mmm,skaniai atrodo.Receptą mesk.
Kaip pokalbis praėjo?

QUOTE(<imelda> @ 2012 09 21, 23:22)
Laumėnė, sedevras  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Torčiuku visi labai patenkinti, tikrai skanus thumbup.gif wub.gif

Upjora receptas labai paprastas. Internete tai aš tokio nerandu, čia iš labai senų laikų aš tą receptą atkasiau ax.gif

Tešlai: 6 kiaušiniai, 1,5 st. cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 2 stiklinės miltų. Viską gerai išplaki. Tada po šaukštą tos masės kreti į skardą. Taip kaip bluniukus keptum. Ir taip tą skardą su blyniukais dedi į įkaitintą orkaitę. Kepa maždaug apie 15 min.
Kremas: 1 l. grietinės, 2 šaukštai kakavos, 0,5 stiklinės cukraus. Kakavą ištrini su cukrum, suberi į grietinę ir išplaki.
Iškeptas bandeles, pamirkai kreme ir dėlioji į tortinę. sudedi vieną eilę, dar tuo pačiu kremu aptepi ir vėl pamirkytas bandeles dėlioji. Kur lieka tarpai, tai suplesyta bandele padengi. Sudėlioji taip visas bandeles ir tada aptepi šokoladu.

Gal aiškiai aš čia išdėsčiau g.gif

Šiandien pokalbis buvo dėl darbo. Tai vis gi manau sutiksiu su pirmu pasiūlymu, tas darbas tai dalyvavimas projektuose. Šis projektas truks iki kalėdų, bet po naujų metų vėl reiks kibti į darbus su projektais. Tai va ir manau kad sutiksiu ax.gif Jie jau mane pasirinko smile.gif dabar laukia atsakymo iki ketvirtadienio iš manes ax.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 21, 22:18)

O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu  lotuliukas.gif

likimo draugė
friends.gif vis ruošiuosi pradėt kovot su greit prisikaupusiais kg, bet vat valia kažkur atostogauja doh.gif
Atsakyti
labs vakars cool.gif
siandien buvau DB darbo mugej su pc maxima atstove,blyn jus nepatikesit kiek zmoniu susirinko doh.gif ir dar viena pasiulyma gavau ryt y pokalby vaziuoju,lyg ir viskas mane tenkina,o bet taciau... gristi namo nera kaip-garliavoje darbas doh.gif
Atsakyti
Girdžiu, kaip kitam kambarį mano mergiotė pati su savim šnka rusiškai blink.gif Nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 24, 20:38)
Girdžiu, kaip kitam kambarį mano mergiotė pati su savim šnka rusiškai  blink.gif  Nieko nesuprantu  g.gif

rusiskai? bigsmile.gif bigsmile.gif saunuole,bet kur ji ismoko?
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 09 24, 20:02)
rusiskai? bigsmile.gif  bigsmile.gif saunuole,bet kur ji ismoko?

Yra grupėj dvi mergaitės rusakalbės. O maniškė labai greit pagauna, plius jai patinka ne lietuviškai kalbėt biggrin.gif
Atsakyti